bazár, predaj, inzercia, predám

Vibračná plošina XL s bio magnetickou terapiou

Kategória: Fitness, jogging

Vibračná plošina je ideálnym pomocníkom pre formovanie postavy, zvyšovanie pohyblivosti kĺbov aj relaxáciu či odbúravanie stresu.
Táto unikátna patentovaná vibračná doska je exkluzívna a moderná. Vyvinutím najnovšej vibračnej technológie, magnetickej technológie a reflexológie môže stimulovať cirkuláciu, uvoľniť krvné cievy, zvýšiť hladiny endorfínov, znížiť svalové napätie a normalizovať metabolické fungovanie. Začnite využívať všetky výhody technológie vibrácií a magnetickej reflexológie, vychutnajte si vylepšenú hudobnú funkciu a jej elegantný a moderný dizajn vhodný a ideálny pre každého, kto sa v rodine teší, v každom veku! Spaľujte tuky, uvoľnite napätie a omladzujte sa ... Rýchlo, zdravo a bezpečne !
- maximálne zaťaženie: 150 kg
- rozmery: 73 x 39,5 x 14cm
- hmotnosť: 15 kg
- vhodné od 12 rokov
Zachovalá, zdravotne veľmi pomohla. Môžem zaslať rozšírenejší popis.
Osobný odber večer, resp. cez víkend po dohode v Bratislave-Vrakuni. Pôvodne stála 150€ cena 90€, resp. dohoda možná.
Vibračná plošina XL s bio magnetickou terapiou
Podobné inzeráty
Dyras CLSS-430 MASÁŽNY PRÍSTROJ S VÁKUOVOU TERAPIOu
Predám Dyras-CLSS 430 je to MASÁŽNY PRÍSTROJ S VÁKUOVOU TERAPIOu. Bankovanie , ktoré nevyužíva teplo ale vákuum. Prenosné zariadenie umožňuje rýchlu aplikáciu kdekoľvek, doma, v práci atď. Popis produktu z netu: MASÁŽNY PRÍSTROJ S VÁKUOVOU TERAPIOU Dyras CLSS-430 Farba: biela, Signalizačné svetlo nabíjania Použite Cellucare pre redukciu celulitídy a strií len behom pár minút denne Oddiaľte a zredukujte ovísanie kože bicepsu a tricepsu a znížte množstvo tuku na brušku Použite ho na stehnách, rukách, zadku a bruchu Bezšnúrové napájanie pre pohodlné použitie Používa nabíjateľnú accu batériu, ktorá je šetrná k životnému prostrediu. Funguje super ako nový, originál balenie aj adaptér je k tomu. Inzerát platí do zmazania. Odber v BA III Rača.
Bežecký pás inSPORTline
Málo používaný bežecký pás, v top stave; ako nové. Funguje ticho, hladko. Dôvod predaja: kúpa väčšieho stroja. Pôvodná cena: 269,90€ Bežecký pás inSPORTline Sprynkl s magnetickou záťažou je kvalitný bezmotorový mechanický pás, ktorý má všestranné využitie, skvelý je hlavne na rýchlu chôdzu či simuláciu chôdze do kopca. Pás ponúka 8 stupňov nastavenia záťaže, kvalitný a prehľadný LCD display, ktorý zobrazuje počet spálených kalórií, pulz, čas, rýchlosť, ubehnutú vzdialenosť a iné. Bežecký pás inSPORTline Sprynkl s magnetickou záťažou možno ľahko zložiť a vďaka transportným kolieskam možno pás ľahko previezť na akékoľvek miesto. Rovnako tak vďaka sklápaciemu mechanizmu môžete pás uložiť za skriňu, pod posteľ a pod. Bežecký pás inSPORTline Sprynkl má optimálne podmienky pre kondičný tréning. Vďaka mechanickému pohonu si môžete sami zvoliť rýchlosť. Veľmi tichý chod, nízka hmotnosť a bezkonkurenčná cena, to všetko sú výborné vlastnosti bežeckého pásu inSPORTline Sprynkl s magnetickou záťažou. Kľúčové vlastnosti: bezmotorový bežecký pás s fixným sklonom vhodný predovšetkým pre rýchlu chôdzu a simuláciu chôdze do kopca 8 stupňov záťaže prostredníctvom záťažového kolesa (3 kg) možnosť rýchleho zloženia pre úsporu miesta jednoduché intuitívne ovládanie Easy Fold System: jednoduchý a efektívny mechanizmus umožňuje veľmi jednoduché rozloženie aj zloženie pásu jednou rukou počítač zobrazuje: auto scan, čas, rýchlosť, vzdialenosť, kalórie, meranie pulzu Technický popis: výkon motora bezmotorový rozmery bežeckej plochy 105 x 37 cm zdvih bežeckej plochy (sklon) fixný počet stupňov sklonu bežeckej plochy 1 fixný stupeň maximálny sklon bežeckej plochy 9° (15,84%) rýchlosť manuálne regulovaná používateľom, 8 stupňov manuálny program áno snímače tepovej frekvencie áno transportné kolieska áno sklápacia konštrukcia áno celkové rozmery stroja v137 cm x š65 cm x d151 cm rozmery v sklopenom stave v140 cm x š65 cm x d55 cm maximálna nosnosť 100 kg hmotnosť 28 kg zdroj napájania 2x AA batérie (tužkové) kategória H (podľa EN957) použitie domáce
Vibračná plošina inSPORTline Lilly
Predam plne funkcnu vibračnu plošinu inSPORTline LillyCely popis :
Compex Molecule
Stuhnuté svaly, ťažké nohy? Zahriatie pred pretekmi? Toto je riešenie. PRECÍZNA VIBRAČNÁ TERAPIA Vibračná masážna lopta Compex® Molecule ™ má štyri úrovne terapeutických vibrácií, ktoré pomáhajú pripraviť svalové skupiny pred tréningom alebo zmierniť bolesť stuhnutých alebo boľavých svalov po náročnom cvičení. Robustná konštrukcia spolu s prémiovou povrchovou štruktúrou zaisťuje vynikajúcu stabilitu pri aplikácii a udržuje loptu presne tam kde ho potrebujete. Kompaktná veľkosť a nízka hmotnosť (310 g) z neho robí vynikajúceho pomocníka na cesty pre úľavu od bolesti a odstránenie úvavy všetkých svalových partií. POUŽITIE A URČENIE Zahriatie a stimulácia ťažko prístupných spúšťacích bodov na tele, uzdravených a vyživujúcich Vaše telo. Zvyšuje prietok krvi, znižuje bolestivosť nasledujúceho dňa, uvoľňuje uzlové body a napätie vo svaloch, zlepšuje rozsah pohybu, predchádza zranenia, zlepšuje výkonnosť, uvoľňuje svaly, vykonávajú masáž mäkkých tkanív, pomáha predchádzať zraneniam.
Vibračná plošina
Predám novú,nepoužívanú vibračnú plošinu Klarstein Vibe4DX.Zakúpená 24.01.2023 v záruke.
Power Plate Pro 6 Plus. Vibro stroj
Power Plate Pro6 Plus s dotykovou obrazovkou - 100% záruka účinnosti Model: Power Plate Pro 6 Plus Aktuálne zásoby: 4 ks. Prístroj Power Plate je vibračná plošina, ktorá redukuje telesný tuk a umožňuje formovať postavu. Zariadenie bolo plne zrepasované spoločnosťou KF SERWIS FITNESS. Profesionálne zariadenie pre domáce alebo komerčné použitie. Dĺžka: 116 cm Šírka: 96 cm Výška: 152 cm Hmotnosť produktu: 202 kg Maximálna hmotnosť užívateľa: 180 kg Bezpečný nákup! Faktúra alebo účtenka Záruka v systéme door-to-door s mobilným servisným technikom. Cena za 1 položku: 850€ bez DPH