bazár, predaj, inzercia, predám

Vibračné kresielko Ingenuity

Kategória: Ostatné

Predám vibračné a hrajúce kresielko Ingenuity.
Doporučený vek (mesiace) 0+
Chrbtová opierka polohovateľná
Hrá melódie
Vibračná funkcia upokojuje dieťa
Obsluha: na batériu (3 x 1,5 V, C - LR14)
Vybavenie: držiak na hračky, pevná vymedzovacia vložka na hlavu
Praktický bezpečnostný pás: 3 bodový
Odnímateľný poťah, čistenie: pranie v práčke
Materiál poťahu: polyester
Materiál konštrukcie: kov
Maximálne zaťaženie (kg): 18
Vibračné kresielko Ingenuity
Podobné inzeráty
kresielko na odpočívanie (značka ingenuity)
Na predaj kresielko na odpočívanie / upokojenie pre bábätká (značka ingenuity). Kresielko sa hojdá a hrá hudba. Hlasitost sa da regulovat, rozne melodie (aj biely sum). Potah sa da odobrat a prat v pracke. Maximálne zaťaženie do 9 kg. Osobny odber Bratislava-Petržalka. Prikladam link o ake kresielko sa jedna:
Kinderkraft LULI - hojdacie kresielko
Posuvame dalej po nasej malej hojdacie kresielko Kinderkraft LULI. Pohyb, ktorym kresielko hojda presne pripomina hojdanie v naruci maminky. Nam sa toto kresielko velmi osvedcilo, mala si v nom vzdy pekne polezkala a so zaujmom sledovala zavesne hracky na hrazdicke, ktora je sucastou kresielka. Kresielko je mozne pouzit pre deticky od narodenia do 9kg, ma 5 bodove bezpecnostne pasy, 12 melodii a casovac hojdania, adapter do elektriny. Kresielko je ciste a pripravene pre dalsie spokojne babatko. Kontaktujte ma prioritne emailom, sms, whatsapp. Pri babatku nie vzdy mozem dvihnut hovor. Odber idealne osobne BA Rača, alebo po vzajomnej dohode vieme doviezt na trase BA-NR-ZV-LC-VK. Pozrite si aj dalsie moje inzeraty :) Dakujem PROSIM ŠPEKULANTOV, ABY TO ANI NESKUSALI!!! JE VELMI SMUTNE, ZE SA SNAZITE OBRAT O PENIAZE PRAVE MAMINKY resp. RODINY S DETICKAMI.
Kresielko Ingenuity Keep Cozy Weave 3v1
Predám kresielko Ingenuity Keep Cozy Weave 3v1. Má 3 režimy - jemné kývanie, hojdanie a stabilné sedenie, sedák má 2 polohy. Pod sedákom obsahuje aj "vibrujúcu krabičku". Je vhodné od narodenia do 18kg. Látkové časti je možné prať. Kresielko je po jednom dieťati. Cena 40€ + poštovné
Ingenuity vibrujuce kresielko s melodiou 0M-2,5Y
Moderná hojdačka značky Ingenuity s jedinečnou možnosťou sklápania do troch odlišných pozícií pre zabezpečenie najväčšieho pohodlia bábätka. Hojdačku možno veľmi jednoducho zafixovať a spraviť z nej stacionárne kresielko s upokojujúcimi vibráciami, zvukmi prírody a hudbou. Po odstránení kolotoča s hračkami sa z nej stáva šikovné húpacie kresielko. Všetko je zabalené v originál krabici spolu s návodom.
Hupatko, vibračné kresielko
Ahojte, predávam kresielko, jedno používané, druhé iba vyskúšané keďže sme mali dve. 1.Hupatko Bright stars Whimsical Wild - NEPOUŽIVANÉ - hojda v rôznych rýchlostných stupňoch, hrá melódie. Cena 40€. 2. Vibračné kresielko Fisher price Signature style bouncer- hojdá sa pohybmi dieťaťa a má možnosť vibrovania, používané pár mesiacov, bez akejkoľvek závady. Cena 20€. Viac foto a info pošlem do správy. Osobný odber možný Ba alebo Sc.
Ingenuity hojdačka
Predám detskú hojdačku Ingenuity s kolotočom. Nosnosť hojdačky je do 9kg. Hojdačka je v top stave, kedže nebola takmer vôbec používaná, nakoľko sme mali od fyzio nariadené ležanie na rovnej tvrdej podložke, takže v nej reálne dieťa bolo na zopár minút možno 10x za 10mesiacov. Na hojdačke si viete nastaviť rôzne veci ako napríklad: ▪︎hojdanie z boka na bok alebo dopredu dozadu v rôznych rýchlostiach od pomalého až pre deti milujúce adrenalín. ▪︎songy alebo biely šum a aj hlasitosť ▪︎točenie kolotoča ▪︎svetelnú šou ▪︎časovač ▪︎vibrovanie kresielka. Samotné kresielko sa dá oddeliť a používať samostatne. Hojdačka má aj 3.5mm jack na napojenie telefónu. Napájanie hojdačky do siete je prostredníctvom USB adaptéra. V nasledujúcom odkaze nájdete kompletné info: *predávam bez veľkého medveďa Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Iba osobný odber!