bazár, predaj, inzercia, predám

victorias secret midnight bloom (bacarat rouge)

Kategória: Zdravie a krása

pouzivany od leta, viac ako polovica, vona podobna bacarat rouge 540
victorias secret midnight bloom (bacarat rouge)
Podobné inzeráty
Bacarat Rouge 540
Bacarat Rouge 540 nový, 35ml, ešte nerozbaleny
Bloom hair/ Bloom robbins aj pre maminy
Predám gumiky na vlasy značky Bloom robbins v retro baleni Bloom hair, nové , Neotvorene, vhodne ako darček , fialove sú vhodne aj pre tehotné a kojacie/ dojčiace maminy Cena za kus: 17 eur
Set parfém mistov Victorias Secret
Set najobľúbenejších vôňí, parfémovaných sprejov Victorias Secret. Krásny darček. Love spell, Pure Seduction, Bare Vanilla, Velvet petals. Originál za super cenu. Po kliknutí na moje meno sa Vám zobrazia všetky moje inzeráty. Zasielam aj na dobierku po prevode poštovného vopred. V prípade záujmu prosím mail/sms. Recenzie na mňa viem poskytnúť.
PINK misty Victorias Secret
Parfémované spreje Victorias Secret. Dlhotrvajúca vôňa. Krásny darček. Po kliknutí na moje meno sa Vám zobrazia všetky moje inzeráty. Zasielam aj na dobierku po prevode poštovného vopred. V prípade záujmu prosím mail/sms. Recenzie na mňa viem poskytnúť.
Darčekové sety Victorias Secret
Krásne vône. Sety parfémovaných mistov - sprejov a parfémovaných mliek Victorias Secret. Pure Seduction, Bare Vanilla, Velvet Petals. Dlhotrvajúca vôňa. Krásny darček. Po kliknutí na moje meno sa Vám zobrazia všetky moje inzeráty. Zasielam aj na dobierku po prevode poštovného vopred. V prípade záujmu prosím mail/sms. Recenzie na mňa viem poskytnúť.
Chutné lesky na pery Victorias Secret
Sladučké nové lesky s jemnými trblietkami. Originál Victorias Secret. Krásny darček. 7€/1ks Po kliknutí na moje meno sa Vám zobrazia všetky moje inzeráty. Zasielam aj na dobierku po prevode poštovného vopred. V prípade záujmu prosím mail/sms. Recenzie na mňa viem poskytnúť.