bazár, predaj, inzercia, predám

Victoria´s secret telové mlieko Bombshell Summer

Kategória: Ostatné

Ponúkam na predaj čisto nové ovocno-kvetinové telové mliečka Bombshell Summer svetovej značky Victoria´s Secret. Ide o rýchlo sa vstrebávajúce mlieko vyživujúce pokožku, ktorej dodáva hydratáciu a dokonalý nádych vône. Bombshell Summer predstavuje vôňu exotických okvetných lístkov a energizujúceho grapefruitu.

V ponuke je aj Victoria's Secret body mist - parfumovaný telový sprej, ktorý predstavuje vôňu lupeňov ruží plávajúcich v sladkej vode so štipkou ružovej brusnice. JUST SMELL PINK!

Vhodné ako darček na narodeniny, meniny, prípadne iný sviatok. Dovoz z USA. Skladom sú aj nohavičky, čiapka, obal na pas a iné produkty :)
Victoria´s secret telové mlieko Bombshell Summer
Podobné inzeráty
Telové mlieko Bombshell Victorias Secret
Parfémované mlieko. Nové. 250ml. Krásny darček. Originál za super cenu. Po kliknutí na moje meno sa Vám zobrazia všetky moje inzeráty. Zasielam aj na dobierku po prevode poštovného vopred. V prípade záujmu prosím mail/sms. Recenzie na mňa viem poskytnúť.
Dámske body - Victoria Secret
Predám prijemné dámske body s vykrojením na chrbte od svetoznámej značky Victoria Secret. Veľkosť: S Značka: Victoria Secret Stav: nenosené, nové Cena: 4,40€ (pôvodná cena 54,36€) V prípade záujmu prosím píšte správu. Ďakujem.
Telové mlieko Victoria’s Secret
Telové mliecko, 414 ml, nové.
Ručne vyrobené prírodné  mydlá s kozím mliekom a medom
0.60 € / ks V rôznych vôňach, s rôznymi účinkami, na rôzne typy pleti. Tým, že sú mydlá vyrábané aj krájané ručne a používané sú prírodné suroviny, navzájom sa môžu líšiť odtieňom, tvarom či usporiadaním kvetov Možné aj darčekové balenie podľa výberu : 0.50 € malé 5x5 cm 0.80 € stredné 10x10cm 1.20 € veľké 10x15cm alebo 0.85 € - jutové vrecko s čipkou z prírodného materiálu + poštovné Vrámci SR od 4€ (Viď cenník GLS ) Osobný odber v Bratislave - zadarmo. BIELÉ mydlo : Mydlo natur - kozím mliekom a medom BEZ parfumu. ŽLTO - BIELÉ Kozie mliekom a med. S vôňou bielých kvetov. ZELENÉ Kozie mlieko a aloe vera. KARAMELOVÉ Kozie mlieko a koffein RUŽOVÉ Kozie mlieko, med a extrakt z ruže. S vôňou kvetov . KRÉMOVÁ Kozie mlieko, med, škorica. HNEDÉ Kozie mlieko a kofeín. ORANŽOVÉ Kozie mlieko,med, rakytník. S vôňou kvetov.
Parfumovany telovy sprej Victoria's Secret
Originálne parfumované telové spreje legendarnej znacky Victoria's Secret v objeme 250 ml. (vsetky sú nové a budú zabalené v krabici) Cena 12€/kus + postovne.Na dobierku neposielam.Mozny aj osobny odber v Novom Meste nad Váhom
Sprchovací gél + telové mlieko
Predám sprchovací gél Flowers in the city 400 ml Yves Rocher a telové mlieko Bettina Barty MUSK 500 ml. Obe nové a neskúšané. Iba spolu. Cena + pošta. Mám viac inzerátov.