bazár, predaj, inzercia, predám

Victorias secret zupan

Kategória: Ostatné

Predam novy kimono zupan znacky VS, material saten, zupan je jemny a lahky. Velkost M, stahuje sa snurkou okolo.
cena + posta
platba vopred na ucet
reagujem na email
preferujem osobny odber
Victorias secret zupan
Podobné inzeráty
victorias secret tricko ,peracnik a nohavicky
victorias secret vsetko spolu 10€
Telové mlieko Bombshell Victorias Secret
Parfémované mlieko. Nové. 250ml. Krásny darček. Originál za super cenu. Po kliknutí na moje meno sa Vám zobrazia všetky moje inzeráty. Zasielam aj na dobierku po prevode poštovného vopred. V prípade záujmu prosím mail/sms. Recenzie na mňa viem poskytnúť.
Župan z ovčej vlny Merino, veľ. M
Predám krásny nový, nepoužívaný župan z ovčej vlny Merino vo veľkosti M. Link na produkt: Osobný odber v BA alebo poštou (cena+poštovné)
Tyrkysovy zupan L/XL
Ponukam malo noseny neposkodeny zupan, znacka Vivre, velkost L, sedi aj na XL. Zupan je vyrobeny z frote latky v tyrkysovej farbe, so zapinanim na opasok a velkymi vreckami a kapucnou, s putkom na zavesenie. Rozmery: Celkova dlzka zupana od pliec dole je 100 cm Celkova dlzka rukava od zaciaku kapucne (cize cele plece) dole je 73 cm Cena je uvedena bez postovneho.
ŽUPANY s dlhými rukávmi/TYRKYSOVÝ,BORDOVÝ
Ponúkam príjemný, mäkkučký froté župan peknej sýtej tyrkisovej farby,bez kapucne, zapínanie na gombíky a opasok z tej istej látky. Celková dĺžka župana 129 cm,boky 120 cm, rukáv 59 cm. Bol nosený len jedenkrát v pôrodnici,potom ľahko prepratý a na vešiaku v skrini.Cena 5€ + Poštovné """''''''''''''''' Druhý župan sýtej bordovej farby ľahký, tenký,vôbec nepoužívaný,s celopotlačou,s jedným praktickým vreckom, materiál žakárd, celková dĺžka župana 135 cm, veľkosť od M/Xl,župan je bez gombíkov , ale s uväzovaním na tenký opasok,s tzv.prekrytím prednej časti.Cena 5€ + Poštovné
Dámsky župan
Predám dámsky župan z kvalitného materiálu, veľkosť 48, farba bledomodrá. Župan je vo veľmi dobrom stave, minimálne nosený. Pošlem aj na dobierku, potom k cene + poštovné.