bazár, predaj, inzercia, predám

Video transmiter az na 200m / full HD 1080 / 0,1s odozva

Kategória: Ostatné

Predám raz použitý videotransmiter TX +RX az na 200m prenosu videosignálu/ full HD 1080 / 0,1s odozva.

K dispozicií 2x TX a 2xRX
Cena 199 za jeden par TX +RX

v prípade otázok ma kontaktujte mailom, dakujem

Kľúčové vlastnosti:
1. Navrhnuté s priehradkou na batérie, napájanie je pohodlnejšie.
2.Dve tlačidlá na zadnej strane pre jednoduché ovládanie napájania batérie a vybratie batérie, štyri indikátory stavu batérie.
3. One to One Prenosová vzdialenosť do 200 m (v priamom bezbariérovom prostredí).
4. Ultra nízka latencia je asi 0,1 s, možno ju ignorovať.
5. Vysielač je navrhnutý s HDTV lokálnym Loopoutom.
6. Podpora viacerých režimov napájania
7. Jeden vysielač môže pracovať až so štyrmi prijímačmi súčasne
8. Integrovaný bezdrôtový prenosový protokol, nevyžaduje sa žiadna WiFi / sieť alebo aplikácie;
9. Plug and Play: pri odoslaní sme sa dobre spárovali, dostanete to, zapojte a hrajte.
10.Podpora mikrofónového vstupu a oddelenia zvuku.
11.Vysoko kompatibilný: Plne kompatibilný s 1080P HDMI herným hostiteľom/DVD/Set-top-boxom/PS3/4/5/
Zariadenia so zdrojom videa Xbox/počítač/HD kamera atď. a monitor/TV/projektory kompatibilné s HDMI.
12. Keď režim One to one, môže prejsť cez jednu stenu/dvere alebo celling.veľmi silná prenosová schopnosť


Pls Poznámka:
1. RX nemôže fungovať samostatne, jeden TX môže zodpovedať až 4 RX.

Táto operácia vyžaduje dodatočný nákup prijímačov; RX=Prijímač, TX=Vysielač.

2. S nárastom RX alebo bariér sa skráti vzdialenosť bezdrôtového prenosu.
ako napríklad:
Prenosová vzdialenosť 1 TX na 1 RX: 200 m;
Prenosová vzdialenosť 1 TX až 2 RX: 150 m;
Prenosová vzdialenosť 1 TX až 3 RX: 100 m;
Prenosová vzdialenosť 1 TX až 4 RX: 50 m;
Konečná vzdialenosť bude závisieť od skutočného používania, odporúčame použiť v bezbariérovom priestore.
3. IR funkcia funguje len v režime jedného TX do jedného RX.


Obsah balenia pre možnosť „Iba 1 RX“:

Bezdrôtový prijímač 900s Pro 200m x 1
Anténa x 2
DC 5V 2A napájací adaptér x 1
USB napájací kábel x1
IR kábel x 1
Používateľská príručka x 1

Obsah balenia „1 TX a 1 RX“:
Bezdrôtový vysielač 900s Pro 200m x 1
Bezdrôtový prijímač 900s Pro 200m x 1
Anténa x 4
5V 2A napájací adaptér x 2
USB napájací kábel x2
IR kábel x 2
Návod na použitie x 1
Video transmiter az na 200m / full HD 1080 / 0,1s odozva
Podobné inzeráty
Nový ,Kärcher WB 150 Power Brush
Nové kusy ,už iba posledné 1 kusy !!!! Posledný kus už len !!!!! Technické parametre Hmotnosť: 0,7 kg Rozmery (DxŠxV): 392×222×211 mm Všeobecné vlastnosti Kefa Power WB 150 je ideálna na čistenie citlivých plôch ako je lak auta, motocykla, sklo, zimné záhrady, garážové brány, žalúzie, rolety, záhradný nábytok, bicykle, atď. Inovatívna umývacia kefa s dvoma rotujúcimi plochými tryskami kombinuje silu umývania s šetrnosťou. Nový povrchový čistič s mäkkou umývacou kefou presvedčí efektívnym spôsobom využitia vysokého tlaku a ručného prítlaku kefy. Vo výsledku prináša práca s kefou Power úsporu energie a vody a úsporu až 30% času. Rýchle, výkonné a ľahké čistenie vysokým tlakom v spojení s kefou poskytuje ešte väčšiu čistotu domu aj záhrady. Kefa je vhodná pre všetky vysokotlakové čističe Kärcher K 2 – K 7 triedy. Kombinácia z vysokotlakového lúča a manuálneho kefového tlaku 30% časová úspora pri čistení, rovnako ako úspora energie a vody Kompaktný tvar Ideálna pre čistenie ťažko prístupných alebo malých plôch Rotačná tryska s plochým lúčom Zvýšený čistiaci výkon Ochranný kryt Čistenie bez striekajúcej vody Mäkký kefový krúžok Šetrné a jemné čistenie citlivých povrchov Kompatibilné prístroje G 4.10 M G 7.10 M K 2 Compact Home K 2 Full Control BT *EU K 2 Full Control Home*EU K 2 Premium Full Control BT *EU K 2 Premium Full Control Home *EU K 3 Full Control K 3 Full Control Home T150 *EU K 4 Full Control K 4 Full Control Home K 4 Premium Full Control K 4 Premium Full Control Home K 5 Full Control K 5 Full Control Home K 5 Premium Full Control Plus K 7 Full Contol Plus K 7 Full Control Plus Home *EU K 7 Premium Full Control Plus K 7 Premium Full Control Plus Home *EU Prípade otázok píšte , kľudne pošlem foto , buď osobný odber alebo cez poštu poštovné ceny nájdete tu :. PS keď nedvíhám tak mi napíšte e-mail a posnažím sa čo najskôr odpísať ďakujem
Logitech C920 HD Pro + Xiaomi webka ZDARMA
Znížená CENA = 50€ do 20.7.2023 ( od 21.7. cena 60€ ) Predám plne funkčnú webkameru Logitech C920 HD Pro a k nej pridám ZDARMA Xiaomi W88 S Full HD 1080p. Webky mám tak ako vidíte na fotografiách, bez krabice a návodu avšak v 100 % funkčnom stave. Obe majú krásne farebný obraz. Osobný odber v TN alebo dobierkou na poštu. Posielam len poštou, žiadna Packeta alebo DPD ! Volať prosím po 17:00 alebo mail kedykoľvek. Ďakujem. Logitech : Pokročilá webová videokamera značky Logitech vám pomôže na ceste k perfektnému obrazovému záznamu. Je vybavená vysokým Full HD rozlíšením, ktoré sa postará o ostrý obraz, aj kvalitným skleneným objektívom s automatickým zaostrovaním. Perfektný zvuk zaistia dva mikrofóny. Vďaka kompaktnému dizajnu je kamera flexibilná a všetky video hovory s ňou zvládnete ľavou zadnou. Webová kamera sa pýši Full HD rozlíšením pri 30 snímkach za sekundu. Prenos vášho obrazu bude presný aj v tom poslednom detaile. Aby vás bolo nielen dobre vidieť, ale aj počuť, nechýba kamere kvalitný mikrofón. Na zariadení ich nájdete rovno dva, a to na bočných stranách. Prenos zvuku bude čistý a realistický. Kamera je vybavená kvalitným skleneným objektívom, ktorý disponuje automatickým zaostrovaním. Nechýba ani funkcia automatickej svetelnej korekcie, ktorá sa popasuje aj so zlými svetelnými podmienkami. Kamera disponuje flexibilnými možnosťami a jednoducho sa prispôsobí vašej aktuálnej situácii. Pripnite ju na monitor, displej notebooku, položte vedľa seba, alebo postavte na statív – a vďaka malým rozmerom hravo vybavíte každý video telefonát. Xiaomi : FULL HD 1080P je jednoduchá a cenovo dostupná, no funkčná webová kamera od Xiaomi. Zariadenie poskytuje vynikajúcu kvalitu videa s minimálnym oneskorením a tiež zaznamenáva obraz vo FULL HD pri 30 snímkach za sekundu. To všetko vďaka kvalitnému 2-megapixelovému snímaču. Konzistentné a transparentné videokonferencie Webová kamera IMILAB FULL HD 1080P je ideálna na každodenné použitie. Zariadenie perfektne spolupracuje so Skype / MS Teams / Zoom, ponúka skvelú funkčnosť, štýlový dizajn a vysoko kvalitné 1080P video. So vstavaným plug and play a priamym USB napájaním ho stačí len zapojiť a začať používať. Môžete si byť istí, že kamera IMILAB sa stane vaším dokonalým spoločníkom pre každodenné videokonferencie a hovory. Stabilita je kľúčom k úspechu Videokamera IMILAB zaznamenáva video v rozlíšení 1920 x 1080 , čím poskytuje čisté a stabilné videá s rýchlosťou 30 snímok za sekundu. Navyše, vďaka funkciám, ako je automatické zaostrovanie a korekcia svetla, si môžete video prispôsobiť svojim potrebám. Záznamy sú jasnejšie a jasnejšie ako bežné 720p webové kamery. Vlastnosti : Plug & Play. Podporuje Windows, MAC, Andriod, Chrome OS. Algoritmus HDR. FULL HD 1920 x 1080 Vstavaný mikrofón s technológiou digitálnej redukcie šumu. Jednoduchá inštalácia Plug & Play USB.
VIDEO KARTA - POČÍTAČOVÝ SYSTÉM GV-250/8 - VIDEO VSTUP (
Video karta - počítačový systém GV-250 - 8x video vstup. Grafické rozlíšenie až 640x480 bodov voliteľná kompresia záznamu MPEG4 alebo Wavelet diaľkové monitorovanie prostredníctvom LAN, WAN alebo tel. siete vzdialený prístup prostredníctvom internetu záznam na základe detekcie pohybu alebo časového rozvrhu individuálne pre každú kameru funkcia Watch dog zabezpečuje spoľahlivý chod systému počas neprítomnosti obsluhy Skladom máme ešte aj 4 a 16 vstup. Volajte... Video karta - počítačový systém GV-250/4 (12 obr./sek.) Videovstupy: 4 Rýchlosť záznamu: 12 obr./sek. Audio záznam: 1 kanál Grafické rozlíšenie až 640x480 bodov. Video karta - počítačový systém GV-250/8 - video vstup (12 obr./sek.) Základné vlastnosti: Videovstupy: 8 Rýchlosť záznamu: 12 obr./sek. Audio záznam: 1 kanál Grafické rozlíšenie až 640x480 bodov. Voliteľná kompresia záznamu MPEG4 alebo Wavelet. Video karta - počítačový systém GV-250/16 - video vstup (12 obr./sek.) Základné vlastnosti: Videovstupy: 16 Rýchlosť záznamu: 12 obr./sek. Audio záznam: 1 kanál Grafické rozlíšenie až 640x480 bodov. Voliteľná kompresia záznamu MPEG4 alebo Wavelet. Video karta - počítačový systém GV-600/4 - video vstup (25 obr./sek.) Medzi prednosti daného systému patrí predovšetkým fakt, že za veľmi priaznivú cenu získate plnohodnotný a rýchly (25 obr./sek.) kamerový bezpečnostný systém zo všetkými nad štandardnými funkciami :Detekcia pohybu v obraze. Vzdialený prístup pomocou klienta alebo cez web stránky pomocou Internet Explorer. Nastavenie parametrov obrazu pre každú kameru zvlášť. Podpora UPS. Konverzia záznamov do *.AVI súborov. Podpora ovládania HIGH SPEED DOME kamier po ánovač nahrávania.Základné vlastnosti: Videovstupy: 4 Rýchlosť záznamu: 25 obr./sek. Audio záznam: 1 kanál Grafické rozlíšenie až 640x480 bodov. Voliteľná kompresia záznamu MPEG4 alebo Wavelet.
Propagačné, svadobné, produktové foto/video Cena DOHODOU
Veľmi rád vám vaše požiadavky a nezabudnuteľne momenty z osláv, svadieb, atď. zvečním na fotografiách alebo na videu:) Venujem sa fotografii a audiovizuálnej tvorbe, čo aj študujem na VŠ. Foto/Video technika Používam na natáčanie videí kvalitné objektívy Nikon ED, Sigma ART A telá: Nikon D5300 Nikon Z6 ii Stabilizátory: Feiyutech ak4000 Moza Aircross 2 Dron: Mavic 2 pro Ďalej rôzne statívy, štúdiové svetlá, blesky, RGB svetlá a ďalšie... Toto sú niektoré moje práce: Cena DOHODOU Cena DOHODOU V okolí Lipt. Mikuláša viem prísť osobne bez nároku na PHM ale po dohode na PHM nie je problém prísť aj ďalej v rámci Slovenska. Zvyčajne 0.22€/km Napíšte mi správu a viem Vám urobiť cenovú ponuku na mieru, tak aby boli spokojné obe strany:) Aké ďalšie doplnkové služby poskytujem: • Základný grafický dizajn • Fotograf(portrétové, produktové, svadobné, promo fotografie, fotografie áut ale po dohode samozrejme nie je problém nafotiť čokoľvek) Prevažne sa zaujímam o tvorbu týchto foto/videí: Svadobné foto/video Firemné video Hudobný videoklip Reklamné spoty Youtube videá Stužkové slávnosti foto/video Fotenie na oznamko Videá z podujatí Videa a fotky z dronu (letecké zábery) Promo videá Propagačné videá(pozemkov, budov, firiem) Reality foto/video Čo potrebujem od klienta? • Vašu približnú predstavu ako si predstavuje video. •Opísať miesto a čas kedy sa bude video natáčať KONTAKT: sebopiatka@ tags: video videa grafika reklama bannery logo katalog produkt produktové video dron video z dronu promo propagačné firemné video svadobné svadba kameraman fotky portréty fotenie rodinné oslava car zrazy reklamný spot stužková foto stena svadby
PremiumCord HDMI splitter 1-4 porty, kovové puzdro, 4K, FULL
Predám nepoužitý HDMI splitter: PremiumCord HDMI splitter 1-4 porty, kovové puzdro, 4K, FULL HD, 3D khsplit4b Rozbočovač vám umožní zapojiť 4 HDMI obrazovky k 1 zdroju Podporuje Full 3D a rozlíšenie Full HD 1080 p a 1080 i a 4K×2K/30 Hz HDMI 1.4a HDCP Ready Prenáša obraz aj zvuk Podpora VGA, SVGA, XGA a UXGA Podpora až 15 m HDMI kábla na vstupe a 25 m HDMI kábla na výstupe (zosilňuje HDMI signál) LED signalizácia Kovové puzdro zaisťuje lepší odvod tepla Set obsahuje napájací adaptér na 230 V
Oceľové lanká Zn 200m
Predám oceľové lanká v hrúbke 1.2, 2 alebo 3mm. Vhodné na čokoľvek v 2mm zinkované. V 2mm aj nerez. Ideálne predaj celých kotúčov, kotúč má 200m. Oceľové lanko Zinok - 2mm x 200m/kotúč - 25€ (mám 1-kotúč) Prípadne mám aj načaté kotúče tak viem aj odstrihnúť požadovaný rozmer. Načaté kotúče mám 1/2/3mm Zinkované a 2mm nerezové lanko. 1.2mm Zinok - 0.10€/m 2mm Zinok - 0.15€/m 3mm Zinok - 0.30€/m 2mm Nerez - 0.50€/m Po dohode viem aj zaslať kuriérom. Pre viac info poprosím volať alebo písať sms prípadne email. hrvthslavo@