bazár, predaj, inzercia, predám

VIRTUÁLNA PREHLIADKA EXKLUZÍVNE na predaj nadštandardný RD v

Kategória: Domy

V exkluzívnom zastúpení klienta Vám ponúkame na predaj nadštandardný tehlový dvojgeneračný rodinný dom v radovej zástavbe lokality Panské pole v obci Zeleneč, typu bungalov so sedlovou strechou.

RD v osobnom vlastníctve je postavený na pozemku s rozlohou 219m2. Podlahová plocha domu je 160m2. Kolaudovaný bol v roku 2010. RD je tehlový a priečky sú z dierovanej tehly. Každý RD má samostatný obvodový múr z oboch strán, bublina medzi stenami je vyplnená zvukovou izoláciou. Súčasťou RD je aj garáž s elektrikou aj vodou, pred garážou je prístrešok na ďalšie auto a pred domom je parkovanie pre ďalšie dve autá.
Dom sa predáva kompletne zariadený kvalitným nábytkom, medzi výhody domu patrí klimatizácia hore aj dolu, kamerový systém vonku prípojky na internet Swan, Skylink TV, anéna na wifi pripojenie, elektrické žalúzie na prízemí, strešné okná zn. Roto, tieniace rolety na strešných oknách, zasklená terasa s ohrievačom, samostatný kotol, batériová závlaha v trávniku na dvore.

Dispozícia domu:
Prízemie:
- zádverie so schodiskom
- chodba
- izba
- kuchyňa s jedálenskou časťou
- obývacia izba
- chodba
- spálňa so šatníkom
- samostatná toaleta
- kúpeľňa s vaňou

Poschodie:
- obývacia izba s halou
- spálňa
- miestnosť s predprípravou na kuchyňu
- samostatná toaleta
- kúpeľňa so sprchovým kútom
- izba

Mesačné náklady na bývanie pre 3 osoby sú 200 €.

Obec Zeleneč je vzdialená iba 5km od Trnavy a poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, v obci sa nachádza zdravotné stredisko, pošta, základná škola, materská škola, lekáreň, potraviny, autobusová zastávka.
Nová lokalita rodinných domov poskytuje plnohodnotné bývanie v tichej časti obce, no zároveň ste iba pár minút jazdy autom od mesta Trnava.
Výhodou je rýchle napojenie na R1/D1.

Cena nehnuteľnosti: 290.000€.

V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.
Túto nehnuteľnosť je možné zakúpiť prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme.

Bližšie info na tel.č.: Mgr. Simona Belianska (belianska@)

© Text, video aj foto - dokumentácia je majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.
VIRTUÁLNA PREHLIADKA EXKLUZÍVNE na predaj nadštandardný RD v
Podobné inzeráty
BOSEN | Nadštandardný 4 izbový rodinný dom s troma garážami
Typ: Rodinný dom Ulica: Mierová Obec: Dunajská Streda Bosen Group Vám ponúka na predaj plne zariadený nadštandardný 4 izbový podpivničený rodinný dom s troma garážami, letnou kuchyňou, altánkom a vlastnou studňou. DOM: Úžitková plocha domu je 150 m2, zastavaná plocha je 101 m2. Jedná sa o trojpodlažný podpivničený rodinný dom s terasou na poschodí a záhradou, kde sa nachádza garáž s letnou kuchyňou o výmere 59 m2 a dvojgaráž s altánkom o výmere 115 m2. Dom je postavený z tehál a je zateplený a klimatizovaný. DISPOZÍCIA: PRÍZEMIE: Vstup s predsieňou z oboch strán domu, špajza, kuchyňa, obývacia izba, kúpeľňa s WC, spálňa, výstup do pivnice a do druhej predsiene s výstupom na druhé podlažie. POSCHODIE: chodba, spálňa, obývacia izba s priestranným walk-in šatníkom (s možnosťou prerobenia na kuchyňu), kúpeľňa s WC a výstup na terasu. ZARIADENIE: Dom sa predáva kompletne zariadený.  Prízemie: Kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (elektrická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou), jedálenský stôl so stoličkami, krb, sedacia súprava na prízemí a na prvom podlaží, TV zostava na mieru, konferenčný stôl, manželská posteľ, nočné stolíky, nadštandardné stropné aj podlahové osvetlenie. Poschodie: Pracovnú stôl so stoličkou, knižnica, manželská posteľ, nočné stolíky, komody, sedacia súprava, konferenčný stôl, TV zostava na mieru, walk-in šatník ktorý je možné prerobiť na kuchyňu vďaka predpríprave (voda, elektrina, plyn). Pivnica: Práčka, vaňa, stropné sušiče na prádlo, vstavané police a skrine, pivnica slúži aj ako technická miestnosť kde sa nachádza kotol a bojler. Letná kuchyňa: Kuchynská linka s plynovým sporákom a s priestrannou špajzou a jedálenským kútom. ŠTANDARD: Kotol, bojler, podlahy – drevené a laminátové ,obklady v interiéri aj exteriéri zo žuly, plastové okná, exteriérové rolety, klimatizácie, maľovka San Marco, internetové a televízne rozvody, bezpečnostný systém s možnosťou ovládania na diaľku. POZEMOK a IS: Rovinatý pozemok o celkovej rozlohe 1047 m2. Rodinný dom je napojený na verejný vodovod a obecnú kanalizáciu. Na pozemku je vykopaná vlastná studňa.  PARKOVANIE: Dvojgaráž s altánkom a garáž s letnou kuchyňou. CENA: Informácie o cene v RK LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Horné Topoľníky vzdialenej 14 km od Dunajskej Stredy a 750 m od termálenho kúpaliska Topoľníky. Obec ponúka skvelú občiansku vybavenosť - škôlky, základná škola, potraviny, čerpacia stanica, pošta, lekáreň a reštaurácie. VIRTUÁLNA PREHLIADKA:  VIDEO:  Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhr
BOSEN | Nadštandardný 4 izbový rodinný dom s troma garážami
Typ: Rodinný dom Ulica: Mierová Obec: Topoľníky Bosen Group Vám ponúka na predaj plne zariadený nadštandardný 4 izbový podpivničený rodinný dom s troma garážami, letnou kuchyňou, altánkom a vlastnou studňou. DOM: Úžitková plocha domu je 150 m2, zastavaná plocha je 101 m2. Jedná sa o trojpodlažný podpivničený rodinný dom s terasou na poschodí a záhradou, kde sa nachádza garáž s letnou kuchyňou o výmere 59 m2 a dvojgaráž s altánkom o výmere 115 m2. Dom je postavený z tehál a je zateplený a klimatizovaný. DISPOZÍCIA: PRÍZEMIE: Vstup s predsieňou z oboch strán domu, špajza, kuchyňa, obývacia izba, kúpeľňa s WC, spálňa, výstup do pivnice a do druhej predsiene s výstupom na druhé podlažie. POSCHODIE: chodba, spálňa, obývacia izba s priestranným walk-in šatníkom (s možnosťou prerobenia na kuchyňu), kúpeľňa s WC a výstup na terasu. ZARIADENIE: Dom sa predáva kompletne zariadený.  Prízemie: Kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (elektrická varná doska, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou), jedálenský stôl so stoličkami, krb, sedacia súprava na prízemí a na prvom podlaží, TV zostava na mieru, konferenčný stôl, manželská posteľ, nočné stolíky, nadštandardné stropné aj podlahové osvetlenie. Poschodie: Pracovnú stôl so stoličkou, knižnica, manželská posteľ, nočné stolíky, komody, sedacia súprava, konferenčný stôl, TV zostava na mieru, walk-in šatník ktorý je možné prerobiť na kuchyňu vďaka predpríprave (voda, elektrina, plyn). Pivnica: Práčka, vaňa, stropné sušiče na prádlo, vstavané police a skrine, pivnica slúži aj ako technická miestnosť kde sa nachádza kotol a bojler. Letná kuchyňa: Kuchynská linka s plynovým sporákom a s priestrannou špajzou a jedálenským kútom. ŠTANDARD: Kotol, bojler, podlahy – drevené a laminátové ,obklady v interiéri aj exteriéri zo žuly, plastové okná, exteriérové rolety, klimatizácie, maľovka San Marco, internetové a televízne rozvody, bezpečnostný systém s možnosťou ovládania na diaľku. POZEMOK a IS: Rovinatý pozemok o celkovej rozlohe 1047 m2. Rodinný dom je napojený na verejný vodovod a obecnú kanalizáciu. Na pozemku je vykopaná vlastná studňa.  PARKOVANIE: Dvojgaráž s altánkom a garáž s letnou kuchyňou. CENA: Informácie o cene v RK LOKALITA: Nehnuteľnosť sa nachádza v obci Horné Topoľníky vzdialenej 14 km od Dunajskej Stredy a 750 m od termálenho kúpaliska Topoľníky. Obec ponúka skvelú občiansku vybavenosť - škôlky, základná škola, potraviny, čerpacia stanica, pošta, lekáreň a reštaurácie. VIRTUÁLNA PREHLIADKA:  VIDEO:  Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu zá
NA PREDAJ Rodinný dom v Kežmarku, pozemok 730m2
Rodinný dom v Kežmarku – Hradská cesta 10 s úžitkovou plochou cez 300 m2. Zastavaná plocha domu je 110 m2, dom má 3 podlažia a prízemie. Nehnuteľnosť sa nachádza na rovinatom a slnečnom pozemku v tichej lokalite s rozlohou 730 m2. Na pozemku sa nachádza záhradný domček o rozlohe 40m2, v ktorom sa nachádzajú 4 lôžka na spanie, malá kuchynka a kúpeľňa s toaletou. Vedľa domčeka je krb s posedením. VIRTUÁLNA PREHLIADKA DOMU TU: VIRTUÁLNA PREHLIADKA ZÁHRADNÉHO DOMČEKA TU: Popis domu: - dom je postavený na betónových základoch v kombinácii tehla – kváder, v roku 1963 - poschodia železobetón - napojený na všetky inžinierske siete - ústredné kúrenie na plynový kotol BUDERUS, ktorý sa menil v roku 2015 aj s radiátormi - v dome sa nachádzajú dva krby na tuhé palivo - v roku 2008 bol dom zateplený (polystyrén) a vymenené okna - strecha plechová (plech menený a natretý v roku 2002) - obytná plocha domu cez 300m2 (prízemie a 3 poschodia) - zastavaná plocha 110m2 - vedľa domu je pristavená druhá garáž Popis prízemia: - pozostáva z predsiene, kuchyne so špajzou a jedálňou, obývacej izby, veľkej chodby a toalety - v obývacej izbe a chodbe sa nachádza krb na tuhé palivo Popis poschodia: - pozostáva z chodby, spálne s balkónom, druhej spálne, kúpeľne s vaňou, umývadlom a toaletou - izby sú nepriechodné Popis povaly: - na povale sa nachádza obytná časť v tvare T, ktorá slúžila ako detská izba Popis pivnice: - v pivnici sa nachádza veľká chodba, garáž, technická miestnosť a ďalšie dve miestnosti - nachádza sa tu kotol na ústredné kúrenie Popis pozemku: - rozloha 730m2 + 206m2 záhrada pri rieke - rovinatý a slnečný - na pozemku sa nachádza skleník, množstvo ovocných stromov a zelene - zavlažovanie je riešené vrtom a elektrickým čerpadlom priamo z potoka - súčasťou pozemku je aj sklad na drevo a kôlnička Popis záhradného domčeka: - zastavaná plocha 40m2 - 4 lôžka na spanie, kuchynka, kúpeľňa - pred domčekom sa nachádza altánok s krbom Výhody nehnuteľnosti: - ponúka príjemné a kľudné bývanie s komfortom kompletnej občianskej vybavenosti - podnikateľský zámer (prenajímanie záhradného domčeka) - možnosť dopestovať bohatú úrodu, či už ovocia, alebo zeleniny - v blízkosti sa nachádza kežmarský hrad a námestie - nehnuteľnosť je kúpou voľná Uvedená cena zahŕňa províziu realitnej kancelárie, kompletný právny a predajný servis, odborné poradenstvo o možnosti financovania úveru a aj jeho vybavenia.
Nadštandardný rodinný dom s pozemkom 2.124m2 v Radoli
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj luxusný rodinný dom v Radoli s pozemkom o výmere 2.124m2. Dom ponúka nadštandardný priestor pre Vaše nové bývanie s možnosťou využitia aj na viacgeneračné bývanie a predprípravu na interiérový bazén. Na pozemku sa nachádza aj dvojgaráž so záhradným altánkom s grilom, letnou kuchyňou a kúpeľňou, tenisový kurt, jazierko. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom s možnosťou využitia aj dvoch krbov ako zdrojov tepla a pohodovej atmosféry. Kolaudácia domu v roku 2003.  Dispozícia domu Suterén: sauna s odpočinkovou miestnosťou, sprchový kút s WC, práčovňa, sklad, technická miestnosť. 1. NP: vstupná chodba, spálňa, kuchyňa s jedálňou, obývacia miestnosť s krbom a východom na terasu, kúpeľňa, WC, spoločenská miestnosť s využitím ako posilňovne a herne s biliardovým stolom (miestnosť je predpripravená na osadenie bazéna 8*3m). 2.NP: chodba, 4 izby, dve kúpeľne, dve toalety, kuchyňa, šatník (kuchynský kút), dva balkóny.  Podkrovný priestor: 2 priechodné izby a šatník, tvoria otvorenú galériu. Na 2. NP je možnosť vytvorenia 2 samostatných apartmánov s vlastným vstupom z exteriéru s minimálnymi úpravami.  Výhodou je tichá lokalita, kompletná občianska vybavenosť dostupná pešo, možnosť aktívneho trávenia voľného času doma ale aj v blízkom okolí, nadštandardný obytný priestor a jedinečný pozemok s parkovou úpravou, ktorý ponúka súkromie a relax. Videoobhliadka: /watch?v=5ACnOyD3tWY Cena: 494.990 Eur. Nájdete na stránke pod ID ZA013989. Call centrum tel: 0910 86 11 86.
Nadštandardný rodinný dom s pozemkom 2.124m2 len 10km od
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj luxusný rodinný dom len 10km od Žiliny v obci Radoľa s pozemkom o výmere 2.124m2. Dom ponúka nadštandardný priestor pre Vaše nové bývanie s možnosťou využitia aj na viacgeneračné bývanie a predprípravu na interiérový bazén. Na pozemku sa nachádza aj dvojgaráž so záhradným altánkom s grilom, letnou kuchyňou a kúpeľňou, tenisový kurt, jazierko. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom s možnosťou využitia aj dvoch krbov ako zdrojov tepla a pohodovej atmosféry. Kolaudácia domu v roku 2003.  Dispozícia domu Suterén: sauna s odpočinkovou miestnosťou, sprchový kút s WC, práčovňa, sklad, technická miestnosť. 1. NP: vstupná chodba, spálňa, kuchyňa s jedálňou, obývacia miestnosť s krbom a východom na terasu, kúpeľňa, WC, spoločenská miestnosť s využitím ako posilňovne a herne s biliardovým stolom (miestnosť je predpripravená na osadenie bazéna 8*3m). 2.NP: chodba, 4 izby, dve kúpeľne, dve toalety, kuchyňa, šatník (kuchynský kút), dva balkóny.  Podkrovný priestor: 2 priechodné izby a šatník, tvoria otvorenú galériu. Na 2. NP je možnosť vytvorenia 2 samostatných apartmánov s vlastným vstupom z exteriéru s minimálnymi úpravami.  Výhodou je tichá lokalita, kompletná občianska vybavenosť dostupná pešo, možnosť aktívneho trávenia voľného času doma ale aj v blízkom okolí, nadštandardný obytný priestor a jedinečný pozemok s parkovou úpravou, ktorý ponúka súkromie a relax. Videoobhliadka: /watch?v=5ACnOyD3tWY Cena: 494.990 Eur. Nájdete na stránke pod ID ZA013990. Call centrum tel: 0910 86 11 86.
+Na predaj rodinný dom v obci Soblahov pri Trenčíne. Znížená
3D Virtuálna prehliadka TU. Video prehliadka TU. Pri vážnom záujme možná dohoda na cene. EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj rodinný dom v obci Soblahov č.608 pri Trenčíne. Dom s úžitkovou plochou cca. 110 m2 je situovaný na rovinatom pozemku o výmere 547 m2. Pozemok je oplotený. Rodinný dom je dvojpodlažný, 4 izbový plus podpivničenie. 1. nadzemné podlažie tvorí: zádverie, chodba, 3 izby, kúpeľňa, kuchyňa, komora, vstup do suterénu, vstup do podkrovia. V obývacej izbe sú umiestnené krbové kachle. 2. nadzemné podlažie tvorí: izba, vstup do podkrovia. Dispozičné riešenie môžete vidieť v našej 3D prehliadke, prípadne video prezentácii. Podrobné informácie Vám rád poskytne maklér Mgr. Jozef Staník . Neváhajte a zavolajte. Dom bol postavený z tehly (1955-57), pred cca. 10 rokmi bola rekonštruovaná strecha - škridla BRAMAC, nové latovanie. Odkopané boli základy a nanovo preizolované. Strop je keramický zaliaty betónom, osadené sú plastové okná. V izbách sú položené parkety, v chodbe a kúpeľni položená dlažba. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom s rozvodmi do radiátorov. Na pozemku klient nájde funkčnú studňu, ktorú je možné napojiť na dom. Inžinierske siete: obecný vodovod, elektrické pripojenie, plynové pripojenie, kanalizácia. Dom je udržiavaný, vykurovaný a vyprataný. V tesnej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 66 € a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!! + ZADARMO DÁME VYPRACOVAŤ ZNALECKÝ POSUDOK DO VÝŠKY 150 € V PRÍPADE KÚPY CEZ ÚVER, PODMIENKOU ZNALECKÉHO POSUDKU ZADARMO JE, ŽE SPROSTREDKOVANIE ÚVERU BUDETE RIEŠIŤ CEZ NAŠICH FINANČNÝCH SPROSTREDKOVATEĽOV. SPOLUPRACUJEME SO VŠETKÝMI BANKAMI NA SLOVENSKU A ÚROKOVÉ PODMIENKY MÁME SPRAVIDLA LEPŠIE AKO VY PRIAMO ZA PREPÁŽKOU. + ZADARMO MÁ KUPUJÚCI AJ PREDÁVAJÚCI K DISPOZÍCIÍ VEĽKÉ SŤAHOVACIE AUTO SO ŠOFÉROM NA DOBU 5 HODÍN. V RÁMCI MESTA SA POHONNÉ LÁTKY NEPLATIA, DO INÝCH MIEST PODĽA DOHODY. DODÁVKA JE K DISPOZÍCIÍ JEDNORÁZOVO.