bazár, predaj, inzercia, predám

Visuté hojdacie lôžko z textilu 200x100 cm z textilu

Kategória: Ostatné

Predám úplne nové, nepoužité, ešte nerozbalené visuté hojdacie lôžko 200x100 cm z textilu, 60Ba40Pes, ručné pranie.
Visuté hojdacie lôžko z textilu 200x100 cm z textilu
Podobné inzeráty
3 D tlačiareň
Predám malokrat použitú 3D tlačiareň. Tlačové lôžko je na jednom mieste poškodené, avšak je plpoužiteľné ale aj vymeniteľne (cena nového lôžka je cca. 20 eur) Popis: 3D tlačiareň na zostavenie platne MP10 300 x 300 mm | Magnetická vyhrievaná stavebná doska | Funkcia obnovenia tlače | Asistované vyrovnávanie | Dotyková obrazovka Ľahko prístupný magnetický extrudér: Odnímateľný magnetický vozík poskytuje jednoduchý štartovací bod pre zmenu na extrudérový systém podľa vášho výberu. Práca na vašom stroji je pohodlnejšia ako kedykoľvek predtým. Demontáž 2 skrutkovej hlavice: Prístup k vašej hlavici je jednoduchý, čo umožňuje rýchlu výmenu hlavy nástroja. Prepnite z 0,4 mm na 0,6 mm trysku bez problémov s výmenou trysky. Rýchle, pohodlné a jednoduché. Vyhrievané, odnímateľné a flexibilné tlačové lôžko: Toto veľké tlačové lôžko s rozmermi 300 x 300, ktoré dokáže ľahko dosiahnuť 100 °C, uľahčuje odstraňovanie výtlačkov ako kedykoľvek predtým. Vďaka magnetickej platforme je samotné čistenie a vyberanie postele jednoduché a priamočiare. Senzor úrovne asistovaného lôžka: Pomocou snímača úrovne je vyrovnanie jednoduché. Zistí rozdiely v posteli, čo vám umožní nastaviť presný Z offset, aby boli prvé vrstvy hračkou. Dvojitý portál Y: Dvojitý portál Y poskytuje stabilnú základňu pre tlačové lôžko, čím sa minimalizuje kolísanie, ktoré sa vyskytuje v modeloch 3D tlačiarní s jedným portálom Y. Výsledkom sú čistejšie výtlačky a predchádza sa potrebe opätovného vyrovnávania.
Masážne lôžko CERAGEM
Ponúkam na predaj skoro ako nové masážne lôžko CERAGEM. Pôvodná cena bola 2500 eur, teraz 800 eur. CERAGEM je plnoautomatizované medicínske terapeutické lôžko, ktoré v sebe spája tlakovú masáž s hĺbkovo pôsobiacim dlhovlnným infračerveným teplom emitovaným jadeitovými kameňmi a špeciálnymi epoxidkarbonovými platňami. Ponúka intenzívny relax a celkové uvoľnenie. Ceragem lôžko dokáže účinne pomôcť aj pri rôznych diagnózach a zdravotných ťažkostiach. Účinne pôsobí najmä na svaly, na chrbticu, na kosti a kĺby, na krvný obeh, na nervovú sústavu a na psychiku.
Dubové hranoly o priereze 200x100 mm
Predám suché dubové hranoly o prierezoch cca 200x100 mm a o dĺžke 5100 mm. Hranoly majú približne 12% vlhkosť (vhodné do interiéru). V prípade záujmu viem zabezpečiť dopravu.
Hojdacie kresielko Ingenuity Convert Me Swing 2
Ponúkam napredaj veľmi zachovalé /ako nové/ hojdacie kresielko pre deti do 9kg. Jedná sa o pohodlné hojdacie kresielko, ktoré samo hojdá vďaka magentom, 5 rýchlostí hojdania + vibrácie, 11 rôznych melódií, odoberateľnú podporu hlavičky, operadlo sa dá uspôsobiť pre dieťa v dvoch polochá - ležať - sedieť, súčasťou balenia je aj hračka na hrazdičke. Originál v krabici zabalené s batériami, skladné a manipulovateľné. Pôvodná cena 120 € Možnosť zaslať poštou
Hojdacie kresielko
Predám veľmi praktické, detské hojdacie kresielko Chicco. Vlastnosti: dve možnosti použitia – ako hojdacie lehátko pre novorodencov alebo detské kresielko pre deti od 12 mesiacov. Nastaviteľná opierka chrbta v 4 polohách. Odnímateľné prídavné polstrovanie pre novorodencov. Možnosť hojdania i zablokovania tejto funkcie. Praktické popruhy na prenášanie. Vibračná funkcia pre jemné upokojenie dieťaťa. Vybavené odnímateľnou hrazdičkou s elektronickým panelom. Pre ešte viac zábavy, môžete do panela nahrať 30 sekundovú správu pre vaše bábätko. Húpatko má nosnosť až 18 kg. Poťah húpatka je snímateľný s možnosťou prania v práčke. Technické parametre Rozmery v zloženom stave: 15 cm (v) x 43 cm (š) x 80 cm (d) Rozmery v rozloženom stave: 32-62 cm (v) x 43 cm (š) x 78 cm (d) Hmotnosť: 4,2 kg Vhodné pre deti od narodenia až do 18kg. Osobný odber v Bratislave - Petržalke.
Detské hojdacie lehátko hupatko NEW BABY SHAKY Mint
Dobry den Predame malo pouzivane Detské hojdacie lehátko hupatko NEW BABY SHAKY Mint vo velmi dobrom stave. Sucastou je manual, adapter a ovladacka. Kupovali sme ho na Mimulo. Dohoda pri rychlom jednani mozna.