bazár, predaj, inzercia, predám

VIVAREAL Na predaj Priestranný 4-izbový rodinný dom, garáž,

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj samostatne stojaci RD s predzáhradkou vo vyhľadávanej lokalite obec Ružindol. Dom sa nachádza v intraviláne, zastavanej časti obce, v tichej bočnej uličke. Pozemok má výmeru 800 m2, je oplotený. Do dvora je možný vjazd s autom, nakoľko disponuje veľkou vstupnou bránou.
Dom je cca 60 ročný, je v pôvodnom udržiavanom a obývateľnom stave. Strecha je sedlová so škridlovou krytinou, múry sú z materiálu pálená tehla.
Napojený je na IS, obecná voda, elektrina, plyn, kanalizácia, vlastná studňa. Na pozemku je tiež aj samostatne stojaca garáž.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, 4 izieb, pričom dve sú orientované do ulice, kuchyne, špajze, kúpeľne spolu a WC. Dom je podpivničený.
Keďže je dom v pôvodnom stave je vhodný na rekonštrukciu, ktorú si môže nový majiteľ realizovať podľa vlastných potrieb a predstáv.
V záhrade sa nachádzajú rôzne okrasné dreviny, ovocné stromy.

Obec Ružindol ponúka obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť. V obci sa nachádza Základná škola, Materská škola, Potraviny, Reštaurácia, Pošta, Obecný úrad, Kostol, detské ihrisko a futbalové ihrisko, reštaurácia. Vynikajúca a bezproblémová dostupnosť cca 6 km od krajského mesta Trnavy.

Cena: 188 000 € Vrátane služieb a provízie RK

SNAŽÍTE SA PREDAŤ SVOJU NEHNUTEĽNOSŤ A NEDARÍ SA VÁM? Hľadáte a neviete nájsť tú, ktorá bude vyhovovať práve Vám? Kontaktujte nás, profesionálov, a my Vám s radosťou pomôžeme. Poradenstvo, obhliadky, vybavenie hypotekárneho úveru a inzercia je v našej kancelárii zdarma. Cena ktorú uvádzame v našich inzerátoch je vždy pre klienta konečná, vrátane služieb a provízie našej realitnej kancelárie.
V našej realitnej kancelárii zabezpečuje vypracovanie zmlúv zazmluvnená advokátska kancelária.
Pri kúpe a predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po vybavenie hypotekárneho úveru certifikovaným finančným poradcom, spracovanie zmlúv, návrhov na vklad vlastníckeho práva do Katastra nehnuteľností, a prevod nehnuteľnosti.
VIVAREAL Na predaj Priestranný 4-izbový rodinný dom, garáž,
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
Na predaj 6-izbový rodinný dom s pekným pozemkom v Malackách
Ponúkame na predaj priestranný, slnečný, samostatne stojaci rodinný dom na tichej a vyhľadávanej ulici v centre mesta Malacky. Dom je dobre dispozične riešený, podpivničený a situovaný na rovinatom oplotenom pozemku s celkovou výmerou 596 m2. Dom: Zastavaná plocha: 146 m2 Prízemie: 73,21 m2 Loggia: 9,11 m2 1. poschodie: 76,17 m2 2. loggia: 9,11 m2 Suterén: 62,05 m2 Garáž: 24 m2 Pozemok: 596 m2 Inžinierske siete: elektrina, voda, plyn, kanalizácia, vŕtaná studňa Dispozícia domu: Dispozične je rodinný dom riešený tradične, ale prakticky. Prízemie domu tvorí vstupná chodba s dostatočným úložným priestorom, centrálna chodba, z ktorej je vstup na horné podlažie, do suterénu, na WC, do špajze, priestrannej kuchyne s jedálňou a veľkej obývačky s loggiou. Na poschodí sa nachádza chodba, kúpeľňa s vaňou, WC, 4 nepriechodné spálne a loggia do uličnej strany. V suteréne je umiestnené technické zázemie, ktoré pozostáva z dvoch väčších a dvoch menších skladov a chodbičky. Garáž pre jedno auto je situovaná tiež v suteréne domu. Druhá murovaná garáž sa nachádza vedľa domu, avšak na pozemku je možné pohodlne zaparkovať ďalšie 2 autá. Technický stav: Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1984 a je postavený z tehál a kvádru. Na streche je hydroizolačná fólia a PVC. Okná v celom dome sú drevené – na južnej strane boli menené za plastové. Rodinný dom je pripojený na elektrinu 230V/400V, plyn, verejný vodovod a kanalizáciu. Na dvore je vŕtaná studňa (20 m) – úžitková. Podlahy sú z keramickej dlažby, kobercov a linolea. Kúrenie v dome je zabezpečené plynovým kotlom so zásobníkom na teplú vodu. Súčasťou záhrady je drevený altánok, studňa a samostatne stojaca murovaná garáž. Názor makléra: Aj napriek tomu, že sa jedná o staršiu nehnuteľnosť, rodinný dom je vo výbornom stave s možnosťou okamžitého bývania, navyše je priestranný a pôsobí veľmi útulne a vzdušne. Dom je funkčný, bez tiarch a jeho veľkou výhodou je rozmerný pozemok s dostatkom priestoru, zelene a súkromia. Netreba zabudnúť ani na výhodnú lokalitu, ktorá ponúka všetky vidiecke benefity vrátane pokoja uprostred mesta a bezproblémové parkovanie v rámci pozemku. Výborná dispozícia a zachovalý stav nevyžadujú rozsiahle rekonštrukčné zásahy, nový majiteľ môže v budúcnosti zrealizovať modernizáciu interiéru a pretvoriť si bývanie podľa vlastných predstáv. Cena: 279 900€ V cene je zahrnuté: Provízia realitnej kancelárie a právny servis – vypracovanie rezervačnej zmluvy a kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy. Všetky ďalšie informácie Vám rada poskytnem pri osobnej prehliadke. Mgr. Zuzana Hanáková –
TOP LOKALITA – Rodinný dom Prievidza ul. Garbiarska poz. 800
Hľadáte zachovalý rodinný dom na výnimočnej adrese ? Vaša Realitná + ponúka na predaj rodinný dom v obci Prievidza na Starom sídlisku na ul. Garbiarska. Ide o jednopodlažný rodinný dom postavený na slnečnom pozemku o veľkosti 800 m2. Pozemok slnečný, orientovaný na juho – západnú svetovú stranu. Zastavaná plocha domu predstavuje 140 m2. Úžitková plocha domu je 180 m2 LOKALITA DOMU: Rodinný dom sa nachádza v tichej ulici v zástavbe rodinných domov obce Prievidza. Jedinečnosť rodinného domu umocňuje okrem perfektnej lokality, aj miesto, ktoré poskytuje súkromie, kľud , bezpečnosť, miesto kde sa nemusíte báť poslať deti na ulicu, jednoducho pocit bývania ako na dedine. Má blízku dostupnosť k obecnej dopravnej infraštruktúre. V tesnej blízkosti sa nachádza takmer kompletná občianska vybavenosť, obchody, potraviny, futbalové ihrisko, posilňovňa reštaurácie a iné . Na skok do mesta, do mestského parku a taktiež aj na pešo do mesta Bojnice. DISPOZÍCIA DOMU: Ide o samostatne stojaci rodinný dom postavený na konci 70 rokov pozostávajúci z 1 nadzemného podlažia – bungalov Na 1. NP sa nachádza zádverie, chodba, WC, komora, kotolňa, obývacia izba., chodba, kúpeľňa, spálňa, šatník, izba, kotolňa, garáž, kuchyňa RODINNÝ DOM: NOSNÉ KONŠTRUKCIE: základové konštrukcie betónové pásy. Nosné murivo pórobetón hr. 35 cm. Stropnú konštrukciu keramický strop ZASTREŠENIE: prestrešenie domu rovná strecha, izolácia IPA, Odvodnenie RD dvomi vonkajšími zvodmi OKNÁ, DVERE: drevené okná a dvere. VNÚTORNÉ POVRCHY: Podlahy v obytných miestnostiach betónové, keramická dlažba, drevené podlahy. Obklady v kúpeľni a na toaletách keramické. Plochy stien štukové omietky ROZVODY: elektroinštalácia motorická hliníková, rozvody vody, plynu a odpadu zodpovedajúce stavu KÚRENIE: Vykurovanie v dome zabezpečené prostredníctvom plynového kotla s ohrievačom teplej vody napojeným na solárne panely, radiátory, medené rozvody ÚK, krb v obývačke Splašky odvedené do obecnej kanalizácie Rodinný dom pôsobí veľmi príjemným dojmom s pekným rovinatým pozemkom. Súčasťou pozemku je aj vonkajšia pivnica slúžiaca ako sklad na ovocie, zeleninu alebo náradie, ale taktiež využiteľná ako parkovacie státie pre osobné automobily. Veľkou pridanou hodnotou našej ponuky, je už vypracovaný projekt s kompletnou projektovou dokumentáciou k rekonštrukcii rodinného domu, ktorý je už zahrnutý v cene. VÝHODY DOMU : TOP lokalita priestranný 4 izbový dom slnečný pozemok garáž Rodinný dom je v osobnom vlastníctve bez tiarch. Financovanie nehnuteľnosti možné prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým vám vieme bezplatne pomôcť. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nám volajte na tel., , alebo alebo napíšte mail na peter.vrtak@ alebo priamo na adrese Vaša Realitná + s. r. o., Bojnická cesta 4, Prievi
PREDAJ -> 3-izbový rodinný DOM s garážou, Bratislava -...
TUreality ponúka na predaj 3-izbový podpivničený rodinný dom so samostatnou garážou v Bratislave, mestskej časti Vajnory. Rodinný dom sú súčasťou dvojdomu. Celková rozloha pozemku je 481 m2. VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + lokalita + tiché prostredie + samostatná garáž + možnosť prípadnej dispozičnej a materiálovej rekonštrukcie podľa vlastného zámeru DOM: = trojpodlažný 3-izbový rodinný dom = zastavaná plocha: 71 m2 = úžitková plocha 142 m2 = zvislé nosné konštrukcie kváder a tehla = strecha rovná, krytina plech = inžinierske siete: pripojenie na elektrinu, mestský vodovod, kanalizáciu = ústredné kúrenie, kondenzačný plynový kotol = samostatná garáž DISPOZÍCIA: 1PP: - kotolňa - dielňa - sklad 1NP: - hlavný vstup - predsieň * vstup do obývacej izby * vstup do kuchyne * vstup do kúpeľne s vaňou * výstup na 2. NP * prechod do 1. PP 2NP: - samostatná chodba - dve spálne - výstup na terasu - samostatné WC VYBAVENIE: * kuchyňa: plynový sporák s elektrickou rúrou, digestor * vo všetkých izbách drevené parkety * v predsieňach, kúpeľni, WC a kuchyni linoleum * okná plastové * vykurovanie radiátory, plynový kondenzačný kotol * elektrický bojler na ohrev TÚV * vodáreň * vlastná kopaná studňa (7 m) * na rovinatom pozemku sa nachádza samostatná garáž a záhradný domček OKOLIE: Dom je umiestnený v pokojnej tichej mestskej časti Vajnory na rovinatom pozemku. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy, starší vinohrad, záhradný domček. Vajnory disponujú kompletnou občianskou vybavenosťou: úrady, základná škola, materská škola, nákupné centrá. NÁŠ NÁZOR: Rodinný dom ako súčasť dvojdomu na rovinatom pozemku umiestnený v tichej lokalite mestskej časti. Dom je možné okamžite využívať. Potenciál domu je aj v jeho prípadnej rekonštrukcii. Možnosti rekonštrukcie sú viaceré, dispozične ako pôvodný 3-izbový dom, jeho rozšírenie na 4 - 5 izbový dom, alebo ako dve 2-izbové bytové jednotky. K dispozícií bankami uznávaný súdny znalec v obore oceňovania nehnuteľnosti, bezplatné poradenstvo v oblasti financovania cez HÚ, zabezpečíme kompletný právny a administratívny servis spojený s prevodom nehnuteľností. Cena: 279.900,- € V prípade záujmu využite kontakty: e-mail: uhlar@ callcentrum: +421 41 3217800
4-izbový Rodinný dom
B10 Vám ponúka EXKLUZÍVNE na predaj priestranný 4-izbový Rodinný dom vhodný na príjemné rodinné bývanie v obci Lehnice. Rodinný dom je situovaný na pozemku o výmere 414m2 s úžitkovou plochou domu 150m2 + 18m2 dielňa/garáž. Dom je vyrobený z kvalitnej tehly (porfix 37,5cm), skolaudovaný v r. 2004 ku ktorému prislúcha aj pracovná dielňa, ktorá sa môže ďalej využívať na akúkoľvek podnikateľskú činnosť, alebo ako garáž pre auto ku ktorej sú aj výmenné dvere, alebo ako ďalší nepriechodný úžitkový priestor/izba s elektrikou a kúrením. Dom je vybavený novým plynovým kotlom (Viessmann) a kvalitným krbom. Rodinný dom má vlastnú upravenú a priestrannú terasu s úžitkovou plochou 20m2 s prístreškom, vysokorýchlostný optický internet a dom je napojený na obecnú kanalizáciu. Pri terase je aj vybetónovaná 9m2 platňa, ktorá môže budúcim majiteľom slúžiť pre postavenie záhradného domčeka. LOKALITA DOMU: Rodinný dom sa nachádza v tichej a pokojnej lokalite obce Malý Lég. Obec Lehnice je pokrytá kompletnou občianskou vybavenosťou a to doslova. Nachádzajú sa tu predajne potravinárskeho(COOP jednota) a nepotravinárskeho tovaru (Zariadenie pre údržbu a opravu motorových vozidiel, predajňa súčiastok a príslušenstva pre motorové vozidlá), lekáreň, banka, materská škola, základná škola, Lekárske ambulancie, knižnica, pošta, telocvičňa, park, vlaková zastávka. Perfektné pripojenie vlakom do BA(45min), alebo DS(17min). Autom priamo na Bajkalskú v BA to zvládnete len za 25min a do DS za 15 min! DISPOZÍCIA DOMU: Po vstupe do domu na nachádzame v predsieni, kde po ľavej strane máme 1. kúpeľňu s WC. Postupovaním v pred, po pravej strane nájdeme samostatnú kuchyňu. Z kuchyne po pravej strane sa nachádzame v obývacej miestnosti s výstupom na terasu a záhradu. Z obývacej miestnosti po pravej strane sa schodiskom dostaneme na horné podlažie domu, kde po pravej strane máme 2. kúpeľňu s WC a výstupom na balkón a tri nepriechodné samostatné izby, kde z každej izby je tiež výstup na balkón. ODPORÚČANIE MAKLÉRA: Pokojná a veľmi dobrá lokalita Rodinného domu. Skvelá občianska vybavenosť celej obce a perfektná prístupnosť smer BA a okolie alebo DS! Veľký a priestranný dom s viacerými možnosťami realizácie. Ideálne pre pokojné rodinné bývanie. Odporúčam vidieť tento útulný a príjemný dom na živo! V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č. ID: 100688 Cena: 299 000.00 € Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku
NA PREDAJ Priestranný rodinný dom Štefánikova / Piešťany
Typ: Rodinný dom Ulica: Štefánikova Obec: Piešťany NA PREDAJ: rodinný dom s 3 bytovými jednotkami Štefánikova / Piešťany   Na predaj kvalitná stavba rodinného domu v super lokalite   VÝMERA: úžitková plocha je cca 150 m2 a výmera pozemku 727 m2   DOM: - tehla  - pálená škridla - na jednej stene domu sa nachádza prasklina, ideálne pri obhliadke pozrieť z povale domu - dom je rozdelený na 3 bytové jednotky so samostatnými vchodmi zo záhrady - 3 izboý dom s výhľadom do ulice, 2 izbový dom v výhľadom do záhrady, 1 izbový dom s výhľadom do záhrady. - dom disponuje manzardkou - obytnou miestnosťou nad chodbou (platí sa daň za dom za 2 podlažný rodinný doma práve pre túto izbu) - pripojenie na všetky inžinierske siete: voda, plyn, elektrina, kanalizácia, na záhrade sa nachádza studňa na polievanie   VYBAVENIE: - plávajúca podlaha / keramická dlažba - plynový kotol na kúrenie spoločný pre všetky jednotky - elektrický bojler na ohrev vody - kuchynská linka vo všetkých jednotkách - dom je udržiavaný, suchý, nevlhne - dom je pripravený na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa - aktuále sú 2 jednotky ešte obývané - veľkou výhodou je veľká záhrada , kde je umiestnený aj prístrešok na grilovanie, zeleň na oddych a spoločné chvíle s rodinou, terasa pozdĺž domu - na konci záhrady sa nachádza dieľna   DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: 1. dom: prízemie – vstupná chodba s jedálňou, kuchyňa, kúpeľňa, samostatné WC,  obývacia miestnosť, pracovňa, spálňa 2. dom: chodba, kuchyňa, 2x izba, kúpeľna , WC 3. dom - kuchyňa , izba, kúpeľna s WC  dom je čiastočne podpivničený + celá povala môže slúžiť ako úložný priestor   LOKALITA: Dom sa nachádza v pôvodnej výstavbe domov na štefánikovej ulici. Celá obytná oblasť je zasadená do tichého prostredia mesta. do 10 minút pešo je v dosahu kompletná občianska vybavenosť CENA: 225 000€ V cene je zahrnutá provízia realitnej kancelárie a kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 727 m2 Úžitková plocha: 150 m2 Zastavaná plocha: 314 m2 Počet izieb: 6 Kúpeľňa: áno Voda: studňa a vodovod Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Vykurovanie: vlastné - plyn Pivnica: áno Pivnica plocha: 20 m2