bazár, predaj, inzercia, predám

Vlajka Californie a ZSSR

Kategória: Ostatné

Predávam nasledujuce vlajky:
1)Veľká vlajka ZSSR rozmery 90cm x 60cm 12€
2)Veľká vlajka štátu California rozmery 150cm x 90cm 12€

Všetko nové,nepoškodené a v perfektnom stave.
Cena poštovného nie je zarátaná v cene veci, posielam cez poštu,kuriéra,packetu poprípade osobný odber v TT alebo ZA.Pri kupe viacerých veci možná dohoda na cene.
Kvôli záujmu o kúpe, alebo ďalšími informáciami alebo fotkám ma prosím kontaktujte cez email,WhatsApp alebo SMS.
Vlajka Californie a ZSSR
Podobné inzeráty
Štátna Ukrajinská vlajka (90 cm X 150 cm).
Úplne nová nerozbalena vlajka Ukrajiny . Veľkosť vlajky 90 cm X 150 cm . Pošlem aj poštou. Vlajku možno pripevniť aj na stožiar. Píšte email, tel. Cislo je neplatne.
Vojenské odznaky nazehlovacky nasivacky slovenský znak
Predám Slovenska vlajka na suchý zips 2x Slovenska vlajka - púštna na suchý zips 7x Slovenský znak nasivacka 3x United nations 2x na suchý zips 2x nasivacka Odznak united nations 3x
Stolové vlajky - úplne nové
Ponúkam na predaj stolové vlajky. Všetky sú úplne nové nepoužité. Vlajka je tlačená na materiál PES satén Satinnete, ktorý zabezpečuje vlajkám brilantné farby a perfektný lesk. Vlajka je po obvode obšitá bielou krútenou šnúrkou a na krátkej strane je vybavená závesnou šnúrkou pre zavesenie na stojanček. Rozmer vlajky: 11x16 cm Bližšie info na dole uvedenom tel. čísle alebo mailom. Pošlem na dobierku alebo osobne Prešov. Štáty ktoré mám: Austrália, Albánsko, Belgicko, Bielorusko, Česko, Dánsko, Estónsko, Európsky sociálny fond, Fínsko, Grécko, Holandsko, Írsko, Island, Japonsko, Kanada, Kuba, Kolumbia, Južná Kórea, Lichtenštajnsko, Litva, Líbya, Lotyšsko, Luxembursko, Macedónsko, NATO, Palestína, Poľsko, Portugalsko, Rusko, Slovinsko, Srbsko, Španielsko, Taliansko, Tunisko, Turecko, USA, Vatikán,
Záhradná vlajka Veľká noc
dekoračná vlajka s veľkonočným motívom, sviatočná záhradná výzdoba, určená do záhrady, do exteriéru, materiál: obojstranná umelá tkanina s obojstrannou potlačou, rozmery: dĺžka 46 cm, šírka 31 cm, šírka tunela na navlečenie 3 cm, záhradnú zástavku je potrebné umiestniť na záhradnú tyč, ktorá sa zapichne do zeme, záhradná tyč nie je súčasťou balenia, dokupuje sa osobitne.
vlajka ŽOS , monterky ZSSK , rušňovodičská bunda ŽSR
Predám : Vlajka ŽOS Zvolen za 10eur. Monterky na traky s logom ZSSK , nové , nenosené , veľkosť 50/2 za 15eur. Originál riflová rušňovodičská bunda z 90tych rokov, nikdy nenosená úloženka , veľkosť L 170-108-100 za 40eur. Viem priviezť po dohode. Plati do zmazania.
Origo vlajka 30.cm.Vzorný žiak.
Originál vlajka 30.cm vzorný žiak aj s originálnou kovovou tyčou. Po neúspešnej dražbe- neprezvala. znova v ponuke.