bazár, predaj, inzercia, predám

Vnutorne funkcne merino rukavice Devold Innerliner

Kategória: Ostatná cyklistika

Predam uplne nove, nenosene vnutorne funkcne merino rukavice Devold Innerliner,
cierna farba, velkost S.

Su to izolacne rukavice z velmi jemneho vlakna merino vlny a su idealne ako pridavna termoizolacna vrstva do akychkolvek prstovych rukavic a palciakov.

Vlastnosti:
- jednoduchy strih funguje uz starocia a zahreje oblast ruk aj zapastia
- velmi tenke vlakno a jednoduche pouzitie izolacnych rukavic Innerliner pod vonkajsimi rukavicami
- hreju a nesklamu za ziadnych okolnosti
- zmestia sa do kazdeho batohu aj do vrecka
- 100% prirodna merino vlna - hreje, aj ked je vlhka
- udrzba BEZ NUTNOSTI ZEHLENIA a moznost PRAT rukavice V PRACKE a SUSIT V SUSICKE

Zaslem aj na dobierku (Packeta, Slovenska posta).
Vnutorne funkcne merino rukavice Devold Innerliner
Podobné inzeráty
Rivelo panske merino tielko L/XL - zakladna vrstva
Mens Angliru Merino Mesh Base Layer (Chalk) Uplne nove merino tielko - zakladna vrstva, s visackami, nesadla velkost. Ja ho mam tiez v damskej verzii a je skvele, super odvadza pot z tela. Na visacke je XXL, ale je to max XL. Na foto ma model 186cm a cca 75kg a je mu to velke. Bezna cena 45 EUR.
Castelli Bandito Merino Cap
Nikdy nenosená, s visačkou Katalógová cena 40€ UNI veľkosť Tradičná konštrukcia v technickom prevedení. Zmes Merino vlny a polyesteru s tenkou podšívkou cez uši a zátylok. Vystužený šilt. Veľkosť: UNI Materiálové zloženie: základný materiál: 75% vlna, 18% polyamide, 7% elastan podšívka: 100% polyester Moderne vyzerajúci kúsok v tradičnom štýle. Použili sme dvojicu vrstiev,na povrchu je to zmes Merino vlny a na spodku zas polyesterová tkamina. Vlna zabezpečuje izoláciu a odvod vlhkosti od pokožky. Časť okolo čela a chlopňa na uši má podšívku z polyesteru, pre extra teplo. Vrchná časť čapice je len z jednej vrstvy, aby čo najkomfortnejšie sadla pod prilbu a odvádzala prebytočné teplo.
Zimne cyklisticke rukavice Craft Siberian Glow
Predam 2x vyskusane a neposkodene zimne cyklisticke rukavice Craft Siberian Glow. Farba cierna + reflex, velkost M. Rukavice su zateplene, vetru a vodoodolne, celoreflexne s membránou CRAFT Siberian Glow. Vdaka vyraznemu reflexnemu zobrazeniu su vhodne pre jazdu na bicykli v chladnom pocasi i za sera. Vlastnosti: - vode a vetru odolny vrchny material s membranou Ventair Wind - fleecova podsivka pre zabezpecenie tepelneho komfortu - makky, vodoodpudivy softshellovy material - celoreflexne chrbat ruky - protismykova silikonova potlac v oblasti dlani a na prstoch - na ukazovaku specialny povrch pre dotykove telefony - zosilneny material medzi palcom a ukazovakom - ukoncenie rukavic do manzety s pasikom na suchy zips pre dokonale usadenie rukavice - ergonomicky strih - makky, frote material na palci Zachovaly stav ako na foto. Zaslem aj na dobierku (Packeta, Slovenska posta).
Nový set na kolo - helma (S/M) + gelové rukavice (8) Crivit
Prodám nepoužitý set - ochranná helma na kolo + gelové rukavice značky Crivit. Helma je bílé matné barvy, velikost S / M = 54cm - 60cm, extrémně lehká s velkou stabilitou a ohnivzdornou zásluhou provedení Inmold, vnější skořepina z polykarbonátu odolného proti nárazu a vnitřní skořepina z vysoce absorbujícího EPS, patentovaný systém nastavování velikosti jednou rukou, snímatelné integrované koncové světlo se 6 silnými LED a 3 stupni svícení ( druhy světla: trvalé, blikající, pohyblivé ) , 11 vzduchových kanálků pro optimální cirkulaci vzduchu, vyjímatelná podšívka - lze prát, polstrování brady pro vyšší komfort při nošení, s ochranou proti hmyzu a snímatelným vizírem, odrazové prvky. Gelové rukavice, velikost 8, černo-bílé provedení, palec s měkkým, sajícím elementem z froté, pomůcky pro svlékání, odolný materiál ve dlani s gelovým a pěnovým polštářováním pro její ochranu, aktivně prodyšné zásluhou síťovaných elementů, příjemné padnutí a optimální volnost při pohybu zásluhou použitých vláken Lycra, jemný vroubkovaný materiál. Původní cena helma 499kč + gelové rukavice 299kč. Více foto zašlu na e-mail. Možné osobní převzetí v Plzni nebo v případě platby předem na účet zašlu poštou nebo zásilkovnou. Cena za komplet 500kč / 20€ .
Quick-Step - (DRES + RUKAVICE) - originál
Predám profi závodný dres + rukavice z World Tour tímu Quick-Step - ALPHA VINYL. Jedná sa o originálne tímové vybavenie určené len pre závodníkov: 1) AERODRES - "SUPERLEGGERA" (nový) - vzadu má vrecká - vhodný aj na bežné jazdenie - nový - Vel. M. 2) Rukavice - nové - vel. L Ceny dohodou.
Prdám nové detské rukavice na bicykel
Prdám nové nerozbalené detské rukavice so štítkom na bicykel za 4 €. Rukavice sú asi pre 3-5 ročné dieťa. Len osobný odber v BA!