bazár, predaj, inzercia, predám

Vodič kamiónu medzi SR a Európou

Kategória: Doprava a logistika

Prijmeme vodičov kamiónov na zahraničné prepravy s plachtami a silocisternovými návesmi zo Slovenska prevažne do Rakúska a CZ, ale aj ďo zvyšku západnej Európy.Priemerný denný príjem minimálne 85 € v čistom, Celkový mesačný príjem 1800 € v čistom, pri dvojtýždenných turnusoch do západnej Európy až 2300 € v čistom (základná hrubá mzda s príplatkami 1000 € ). Možnosť parkovania kamiónu v regióne alebo mieste bydliska.
Vodič kamiónu medzi SR a Európou
Podobné inzeráty
Vodič kamiónu MKD medzi SR a západnou Európou
Prijmeme vodičov kamiónov na zahraničné prepravy s plachtovými a chladiarenskými návesmi do CZ a západnej Európy . Celkový mesačný príjem 1800-1900 € v čistom, pri dvojtýždenných turnusoch do západnej Európy až 2300 € v čistom . Počas týždenných páuz možnosť parkovania kamiónu v regióne alebo mieste bydliska. Vek vozového parku 3 roky, všetky ťahače sú EURO 6. Vodič má pridelené vozidlo sám.
VODIČ kamiónu na kolečko SK-D-SK
Hľadáme vodiča kamiónu C+E, jazdí sa SK-D-SK. Vodič má pridelené svoje vozidlo, víkendy sú voľné a vodič je doma. Mzda 100€/deň. Nástup možný ihneď Viac info prosím telefonicky na čísle
Vodič kamiónu
Stabilná dopravná spoločnosť z Trnavy prijme vodiča kamiónu na medzinárodnú prepravu tovaru, jazdia sa prevažne kolečká SK-DE-SK alebo SK-FR-SK. Vodič má pridelenú svoju súpravu ktorú nestrieda, ťahač MAN + náves plachta Kogel. Víkendy doma, prípadne sa dá dohodnúť aj na turnusoch. Možnosť parkovať v mieste bydliska Možnosť záloh Nástupný bonus Rodinná atmosféra Požadujeme všetky platné doklady: vodičský preukaz C+E, psychotesty, KKV, lekársku prehliadku, prax aspoň 1 rok a slušné vystupovanie. Platové ohodnotenie 2000 €-2300 € Pre viac info volajte na
Vodič kamiónu C + E
Dobrý deň hádam prácu ako vodič kamiónu s denným alebo max 2 noci stavané v aute. Najlepšie SK CZ. Na kamióne som začal jazdiť tento rok. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať. Blízke okolie MA. S nástupom v septembri.
Hľadám prácu ako vodič kamiónu 2/1. Do UK
Hľadám prácu ako vodič kamiónu na turnus 2+1.z platom 115eur v čistom vyplácajú po každej otočke. UK, prípade Fr, IT.
Vodič kamiónu-plachty, silocisterny
Prijmeme vodičov kamiónov na zahraničné prepravy s plachtovými a silocisternovými návesmi do CZ, Rakúska a západnej Európy . Celkový mesačný príjem 1800-1900 € v čistom, pri dvojtýždenných turnusoch do západnej Európy až 2300 € v čistom . Počas týždenných páuz možnosť parkovania kamiónu v regióne alebo mieste bydliska. Vek vozového parku 3 roky, všetky ťahače sú EURO 6. Vodič má pridelené vozidlo sám.