bazár, predaj, inzercia, predám

vodič Kamionu - zásobovanie

Kategória: Doprava a logistika

prijmeme vodiča kamionu ideálne z okolia Prešova na zásobovanie obchodného reťazca v rámci SR
- práca prevažne v noci
- zásobovanie chladiarenskými návesmi z logistického centra Záborske - Prešov
- podmienka vodičské oprávnenie C+E, aspoň minimálna prax vodiča
- práca na TPP
- finančné ohodnotenie v čistom 70-105eur/1pracovná smena - vodiči sa na vozidle nestriedajú!

pre viac info kontaktujte telefonicky v čase 8-18:00 hod
vodič Kamionu -  zásobovanie
Podobné inzeráty
VODIČ kamiónu na kolečko SK-D-SK
Hľadáme vodiča kamiónu C+E, jazdí sa SK-D-SK. Vodič má pridelené svoje vozidlo, víkendy sú voľné a vodič je doma. Mzda 100€/deň. Nástup možný ihneď Viac info prosím telefonicky na čísle
JIT VODIČ NA VNÚTROŠTÁTNU NÁKLADNÚ DOPRAVU
JIT VODIČ NA VNÚTROŠTÁTNU NÁKLADNÚ DOPRAVU 2 x vodič 8 hod smeny 3 x vodič 12 hod smeny Rodinná dopravná spoločnosť prijme do svojho kolektívu vodičov na vnútroštátnu prepravu linkového charakteru pre priame zásobovanie automobilového priemyslu. Jedná sa o prepravy JIT – Just in Time. Prijmeme vodičov z celého SLOVENSKA. Náplň práce: Jedná sa o prepravy tovaru na nákladných vozidlách Ťahač + Náves (mega) z Lozorna do D.N.V. Práca je na 8 hod smeny ranné a poobedné alebo na 12 hod. smeny denne a nočné. Práca len počas pracovných dní, víkendy voľno. Práca zahŕňa aj manuálnu vykládku a nakládku JIT – vozíkov, nie fyzicky náročnú. Požadujeme: Vodičský preukaz skupiny C+E Čistý register trestov Zodpovednosť, slušné vystupovanie, starostlivosť o vozidlo Lojálnosť a chuť pracovať Pomôžeme: Vodičov bez praxe alebo s minimálnou praxou zaškolíme a naučíme Vodičom bez TK, KKV, Psychotestov a ZP pomôžeme finančne vybaviť potrebné doklady. Vodičom ktorý nie sú z okolia Lozorna ubytovanie zabezpečíme a aj pomôžeme s cestovaním do práce. Ponúkame: Práca len počas pracovných dní / víkendy voľno / Pracovný čas 168 hodín mesačne Možnosť práce naviac formou nadčasov 2 až 3 týždne pravidelnej celozávodnej dovolenky v letnom období 1 až 2 týždne pravidelnej celozávodnej dovolenky v zimnom období Zabezpečíme Poistenie zodpovednosti zamestnanca voči zamestnávateľovi na náklady zamestnávateľa Preplácanie časti cestovného do a zo zamestnania V prípade potreby ubytovania počas pracovných dní, ubytovanie zdarma Férový prístup a ochotná komunikácia Plat v čistom : od 1.400 € do 1.900 € / mesiac Cca v čistom 8 hod / smena / do 168 hod / – 65 EUR cca v čistom :12 hod / smena / do 168 hod / – 97 EUR V prípade záujmu alebo bližších informácii volajte:
Vodič kamiónu
Stabilná dopravná spoločnosť z Trnavy prijme vodiča kamiónu na medzinárodnú prepravu tovaru, jazdia sa prevažne kolečká SK-DE-SK alebo SK-FR-SK. Vodič má pridelenú svoju súpravu ktorú nestrieda, ťahač MAN + náves plachta Kogel. Víkendy doma, prípadne sa dá dohodnúť aj na turnusoch. Možnosť parkovať v mieste bydliska Možnosť záloh Nástupný bonus Rodinná atmosféra Požadujeme všetky platné doklady: vodičský preukaz C+E, psychotesty, KKV, lekársku prehliadku, prax aspoň 1 rok a slušné vystupovanie. Platové ohodnotenie 2000 €-2300 € Pre viac info volajte na
Vodič kamiónu C + E
Dobrý deň hádam prácu ako vodič kamiónu s denným alebo max 2 noci stavané v aute. Najlepšie SK CZ. Na kamióne som začal jazdiť tento rok. Pre viac info ma neváhajte kontaktovať. Blízke okolie MA. S nástupom v septembri.
Hľadám prácu ako vodič kamiónu 2/1. Do UK
Hľadám prácu ako vodič kamiónu na turnus 2+1.z platom 115eur v čistom vyplácajú po každej otočke. UK, prípade Fr, IT.
Vodič kamiónu-plachty, silocisterny
Prijmeme vodičov kamiónov na zahraničné prepravy s plachtovými a silocisternovými návesmi do CZ, Rakúska a západnej Európy . Celkový mesačný príjem 1800-1900 € v čistom, pri dvojtýždenných turnusoch do západnej Európy až 2300 € v čistom . Počas týždenných páuz možnosť parkovania kamiónu v regióne alebo mieste bydliska. Vek vozového parku 3 roky, všetky ťahače sú EURO 6. Vodič má pridelené vozidlo sám.