bazár, predaj, inzercia, predám

Vodné omalovávanky

Kategória: Ostatné

Čarovná voda Drawing Book pomáha deťom rozpoznať farby a zvieratá,
Potom, čo vymalujete, obrázky sú veľmi živé a pestré. Akonáhle uschnú farebné plochy zmiznú a stránky môžu byť znovu namalované..
Vhodné pre deti od 2 rokov
19cm x 20 cm
Vodné omalovávanky
Podobné inzeráty
Vodná fajka Dutch Pumpkin 29cm v darčekovej krabičke
Predám nové vodné fajky Dutch v kovovom darčekovom balení. Vodné fajky obsahujú komplet príslušenstvo (hadicu, korunku, kliešte), stačí dokúpiť uhlíky a tabak alebo kamienky a môžete ju používať (ak by ste potrebovali viem vám dodať aj minerálne kamienky bez nikotínu). Dostupné sú dve farebné prevedenia MODRÁ, ZELENÁ a ČERVENÁ. Vodné fajky Dutch sú malé vodné fajky v prevedení pre jedného fajčiara. Jednotlivé komponenty sú farebne zladené. Balené sú v zaujímavom a praktickom darčekovom balení. Tieto fajky sú ľahké, skladné a teda i bezproblémovo prenosné, a preto vhodné na cestovanie. Uvedená cena je za kus (mám k dispozícii viac kosom z každej farby) Osobný odber v Bratislave, Pezinku alebo na dobierku 6 EUR.
vodné fajky
predám vodné fajky značiek koress,orden,maklaud,vodoo smoke,maklaud,geometry,doosha… mám na predaj veľa druhov koruniek,hms,platničky,uhlíky,vázy,rôzne prislušenstvo všetko nové nepoužité viac info po telefóne.. vyhľadávanie : Shisha kalyan vodná fajka Dymka vodne fajky
Vodné chladenie
Predám vodné chladenie na 12V. Čerpadlo s nádržkou a chladič s ventilátorom. Nové nepoužité
Prenajmem apartmán v Hrabove,Malinô Brdo
Prenajmem zariadený priestranný 1 izbový apartmán o výmere 30 m2 aj s balkónom vo vyhľadávanej lokalite Malinô Brdo. Vo vstupe sa nachádza predsieň a v druhej miestnosti je kuchynský kút a obývačko-spálňa:). Apartmán sa nachádza v apartmánovom dome FATRAPARK 2, v Hrabovskej doline pri Ružomberku, na začiatku areálu SKI & BIKE PARK Malinô Brdo s najdlhšou zjazdovkou na Slovensku a len 100 metrov od prírodného jazera. Dispozične sa skladá zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovým kútom ,wc, jednej obytnej miestnosti a s kompletne vybavenou kuchynkou: chladnička, el. varná doska, digestor,mikrovlnka, varná kanvica, hrnce, príbory, riad. Apartmán je kompletne zariadený a vybavený, so satelitom a TV, pripojený na internetovú WIFI sieť, vhodný na ubytovanie až 3 dospelých osôb,je tu možnosť umiestniť aj detskú prenosnú postieľku. Posedieť si môžete na balkóne s terasou. Voľnočasové možnosti v okolí apartmánu: lyžovanie v Skiparku Malino Brdo - Hrabovská dolina, kúpanie termál, kúpanie natural, turistika, umelé zasnežovanie, cykloturistika, rybačka, vodné športy Okolie apartmánového domu: Apartmánový dom sa nachádza v oblasti horného Liptova v Hrabovskej doline. Región Liptov je obklopený horstvom Nízke Tatry, Chočské vrchy, Veľká Fatra a Západné Tatry, na ktoré nadväzujú Vysoké Tatry. V zime v regióne dominuje predovšetkým lyžovanie v strediskách Malinô Brdo - 50 metrov od ubytovania(Skipark Ružomberok), Jasná-Demänovská dolina – 40 km, ale aj v ďalších menších lokálnych strediskách. V lete prevláda pešia turistika, cestná aj horská cykloturistika, vodné športy a rybolov. Ďalším obrovským turistickým lákadlom je celoročne otvorené termálne kúpalisko v Bešeňovej – 8 km ako aj najväčší slovenský aquapark Tatralandia – 25 km, Demänovské jaskyne – 40 km. Funguje tu Nonstop recepcia.K dispozícii je aj bar Fatrapark, salónik, vonkajšia terasa, vonkajší krb , masáže , rozne hry a detské ihrisko. Cena 40/60 eur/ noc / za apartmán podľa počtu ľudí a sezóny. Pre viac info volajte ,ak nedvíham, pošlite mi ,prosím, sms s dopytom,ozvem sa naspäť.Ďakujem.
Vodné čerpadlo
Predám vodné čerpadlo GDT 1200 nove nepouzivane cena 100€ volajte na tel číslo
Vodné fajky a príslušenstvo
Predám vodné fajky a mnoho príslušentstva k nim. 1 - Silikónová hadica s náustkom (takmer nepoužitá) - 20e 2 - Fumo hadina s náustkom - 10e 3 - Červená silkónová hadica - 5e 4 - Priehľadná silkónová hadica - 2e 5 - Sklenený náustok na hadicu - oranžový - vhodný na zamrazenie - 7e 6 - Číry sklenený náustok na hadicu - 5e 7 - Kovový náustok na hadicu Kaya - čierný - 5e 8 - Kovový násutok na hadicu - modrý - 3e 9 - Vodná fajka Khalil Mamoon - 50e 10 - Vodná fajka Khalil Mamoon - 60e 11 - Vodná fajka Mya Petite - 15e 12 - Vodná fajka Kaya Q10 - 15e 13 - Badcha prime - 10e 14 - Badcha birdhunter - 5e 15 - Badcha birdhunter - väčšia - 7e 16 - Badcha - 2e 17 - Sapphire badcha (na sapphire korunky) - 5e 18 - Tarbuš - 5e 19 - Tarbuš - 7e 20 - Tarbuš - 7e 21 - Phunnel korunka veľká - 7e 22 - Alien phunnel - 10e 23 - Phunnel korunka - 7e 24 - Phunnel korunka - 7e 25 - Phunnel korunka neglazurovaná - 2e 26 - Phunnel korunka neglazurovaná veľká - 3e 27, 28 - Phunnel korunka neglazurovaná malá - 2e 29 - Sapphire vortex - 7e 30 - Sapphire Hot Shot RT - 7e 31 - Tradičná neglazurovaná korunka - 2e 32 - Phunnel korunka neglazurovaná - 3e 33 - Mini phunnel - 3e 34 - Kaloud Samsaris korunka - 12e Výhodné balíčky: VŠETKO SPOLU ZA 200e namiesto 317e. VŠETKY KORUNKY DOKOPY ZA 45e namiesto 69e. Pre viac info sa neváhajte ozvať, pošlem prípadne viac foto :)