bazár, predaj, inzercia, predám

Voigtländer Super Wide-Heliar 15mm / f4.5 + finder

Kategória: Objektívy

Superširokouhlý asférický objektív pre kinofilmové fotoaparáty s Leica závitom(LTM/M39), s adaptérom vhodný aj na bezzrkadlovky alebo M-kovú Leicu. Je úplne bez sférického skreslenia takže skvelý na fotenie krajiniek, architektúry, interiéru atd.. Objektív aj hľadáčik sú v 100% funkčnom stave a takmer bez známok použitia. V prípade záujmu predám aj zvlášt iba objektív alebo hľadáčik. Osobne alebo na dobierku(pošta/packeta).

Klik na moje meno, predávam toho viac!
Voigtländer Super Wide-Heliar 15mm / f4.5 + finder
Podobné inzeráty
Voigtlander 40mm f/2.8 + close focus adaptér na Sony E mount
Predám tento moderný veľmi kompaktný manuálny Voigtlander VM 40mm f/2.8 Heliar objektív s Vintage lookom a univerzálnym ohniskom na fullframe,určený na Close focus adaptér pre Sony E-Mount spolu s týmto adaptérom. Ide o seriózny kus kovového tela so sklom, ktorý je možné použiť len spolu s close focus adaptérom. Ide o veľmi ostrý objektív s anti-reflexnými vrstvami proti slnku a odleskom, ktorý nemá zaostrovací mechanizmus, preto sa používa s adaptérom s leica/Vm bajonetom do ktorého sa vloží a samotný adaptér sa pripojí pomocou Sony-e na sony foťák. Priložený Close focus adaptér je možné použiť na iné objektívy s VM/leica M bajonetom a ide o robustný adaptér so prezíznym chodom. Dodanie Bratislava, PK, Galanta. Vo výbornom stave, ako nový. S originál krabicou a príslušenstvom (všetky krytky a slnečná clona) a close focus adaptérom. Cena nového objektívu a adaptéru 450 e. Objektív sa dá uvoľniť a zasunúť do seba čím sa ešte zmenší jeho veľkosť. Je vynikajúci s medzikrúžkom na macro, extrémne ostrý. Má look ako leica, pozri linky:
Nikon AF Sigma Super wide II 24mm f2.8
Na predaj výborný širokouhlý full frame objektív pre Nikon - Sigma Super Wide II 24mm f/2.8 V cene obe krytky, UV filter a originálna krabica. Veľmi pekný kozmetický stav, plne funkčný. Ostrenie: AF / MF Clonenie: manuálne Minimálna ostriaca vzdialenosť: 18cm Sériové číslo objektív: 6174216 Kompatibilný s modernými SLR ako Nikon F90, F100, F4, F5, ale aj manuálnymi Nikonmi ako F3 FM FM2 FE FE2 atd. Tento objektív funguje aj na vyšších radách digitálnych zrkadloviek (D7000-D7500, D700-D780, D800-D850). Na entry level kategórií tiel bez vstavaného AF motora (D40, D3000-D3500, D5000-D5500) funguje len s manuálnym ostrením. Pevná cena 149eur. Inzerát je platný do zmazania. Možnosť otestovania objektívu + osobného odberu v Trenčíne (po dohode možnost aj v Bratislave a v Banskej Štiavnici), prípadne pošleme doporučene Slovenskou poštou alebo Packetou na výdajné miesto po zakúpení cez náš e-shop: V ponuke máme viac fotoaparátov a fototechniky, klik na meno alebo navstiv nas eshop * * * Film labák je profesionálne fotografické laboratórium, ktoré spracováva klasické čiernobiele filmy, farebné negatívne filmy procesom C-41 a ECN-2, farebné pozitívne filmy procesom E-6. Všetky filmy sú vyvolávané u nás strojovo, žiadnu službu neoutsourcujeme inde. Spracované filmy skenujeme na profesionálnych skeneroch Fujifilm Frontier SP-3000 a Noritsu LS-600. Máme klientov z celého Slovenska a Českej republiky, ale aj viacerých krajín EÚ. Medzi našich klientov patria študenti (aj viacerí pedagógovia) z VŠVU, FAMU, Opavy, Zlína, ŠUPiek, profesionálni fotografi, ale aj amatéri a analógoví entuziasti, ktorí s filmom začínajú. Predaj filmovej techniky a filmového materiálu cez náš e-shop je podpornou aktivitou, ktorá pramení v záľube skúšať rôznu techniku a optiku. Každý jeden kúsok v našej ponuke je starostlivo testovaný.
Voigtlander Color Ultron 1.4/55mm
Predám veľmi kvalitný, svetelný, Japonský objektív, Voigtländer AR 1.4/55mm. Bajonet Canon EOS. Objektív je v top stave, prečistený, premazaný, ako nový. V cene sú obe krytky a kožné púzdro. Je možné dodať i s redukciou na Sony E.
Voigtlander color skoparex 4/21mm
Predám tento ultra širokouhly objektív Voigtlander color skoparex 4/21mm bajonet EOS. Objektív je v perfektnom stave, sklá čisté, nepoškrabane. Vhodný na krajinky, architektúru, interiéry, street. Je krásne ostrý a kontrastný, bez skreslenia, kvalita obrazu je vynikajúca. V cene je originál kožené púzdro, krytky, UV filter, redukcia na Canon EOS, alebo Sony E.
Ultrasiroky objektiv f/2.8 7.5mm (15mm) na Lumix Olympus m43
ultrawide objektiv f/2.8 7.5mm (15mm fullframe prepocet) na Lumix gh4 gh5 Olympus bajonet m43 mft ale aj Blackmagic pocket cinema 4k 6k Ultrasiroky objektiv f/2.8 7.5mm (15mm) na Lumix Olympus m4/3 mft BMPCC Velmi siroky zaber na fotenie prirody, architektury alebo akcnych klipov. Myslel som si, ze budem fotit reality, ale vlastne som sa k tomu nikdy nedostal. V objektive ziadne skrabance ani prach. Mam na predaj aj Lumix G80 G85, 25mm f1.7, Gimbal, 7.5mm objektiv, Lumix Leica objektiv 12-60mm f/2.8 a pod. Iba mail, cislo vymyslene, po maili si mozeme zavolat.
Laowa 15mm F2 Sony e-mount, fullframe
Predám ultra širokouhlý FF objektív LAOWA 15mm F2 bajonet e-mount. Vynikajúci stav, kompletné balenie (krabica, predná a zadná krytka, slnečná clona). Dôvod predaja, prechod na iné ohnisko. Len osobný odber v BB alebo v BA. Cena 639 eur je pevná. recenzia: