bazár, predaj, inzercia, predám

VOJENSKÝ PODZEMNÝ KRYT v okrese KEŽMAROK – Na Predaj

Kategória: Ostatné

Spoločnosť Slovak Estate s.r.o. ponúka na predaj úkryt ženistov nachádzajúci sa necelých 30 minút cesty autom od okresného mesta Kežmarok.

Úkryt UŽ poskytuje v prípade ohrozenia ochranu proti účinkom zbraní hromadného ničenia i klasických prostriedkov ničenia. Jeho kapacita je 20 osôb. Skladá sa z vlastného úkrytového priestoru a vstupnej časti s tromi hermetickými predsieňami a vstupným schodiskom.

Do úkrytu prúdi čistý vzduch prostredníctvom filtroventilačného zariadenia typu FVKPM. V úkryte je možné vykurovanie (poľné kachle alebo elektrické ohrievacie telesá). Dymovod je hermeticky uzavretý a má protitlakovú ochranu. Úkryt je taktiež možné napojiť na rozvodnú elektrickú sieť. Hermeticky uzavretá predsieň poskytuje možnosť čiastočnej hygienickej očisty 1 až 3 osôb.

Úkryt je v zachovalom stave, vyžaduje však aspoň čiastočnú rekonštrukciu.

Presné umiestnenie bunkru a doplňujúce informácie vrátane kompletnej dokumentácie pôdorysov poskytneme na požiadanie serióznym záujemcom.

Úkryt s pozemkom sú nezaťažené, dostupné ihneď a uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu pre sprostredkovateľa. Cena zahŕňa vypracovanie zmlúv, právny servis a správne poplatky.
VOJENSKÝ PODZEMNÝ KRYT v okrese KEŽMAROK – Na Predaj
Podobné inzeráty
PODZEMNÝ VOJENSKÝ KRYT v okrese HUMENNÉ – Na Predaj
Spoločnosť Slovak Estate s.r.o. ponúka na predaj podzemný úkryt ženistov nachádzajúci sa necelých 15 minút cesty autom od okresného mesta Humenné. Úkryt poskytuje v prípade ohrozenia ochranu proti účinkom zbraní hromadného ničenia i klasických prostriedkov ničenia. Jeho kapacita je 20 osôb. Skladá sa z vlastného úkrytového priestoru a vstupnej časti s tromi hermetickými predsieňami a vstupným schodiskom. Potrebné ovzdušie sa v kryte vytvára prostredníctvom filtroventilačného zariadenia typu FVKPM. V úkryte je možné vykurovanie (poľné kachle príp. elektrické ohrievacie telesá). Dymovod je vybavený hermetickým uzatváraním a protitlakovou ochranou. Úkryt je taktiež možné napojiť na rozvodnú elektrickú sieť. Hermeticky uzavretá predsieň poskytuje možnosť čiastočnej hygienickej očisty 1 - 3 osôb. Úkryt je v zachovalom stave, vyžaduje si však rozsiahlejšiu rekonštrukciu. Presné umiestnenie bunkru a doplňujúce informácie vrátane kompletnej dokumentácie pôdorysov poskytneme na požiadanie serióznym záujemcom. Úkryt je dostupný ihneď a uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu pre sprostredkovateľa. Cena zahŕňa vypracovanie zmlúv, právny servis a správne poplatky.
Podzemný kryt
Predám vojenský podzemný úkryt s pozemkom . Záhrada pozemok
Podzemný Hokejový Dres+ medaily
Dobrý deň, Predám zachovalý Podzemný hokejový dres. Nohavice sú trochu vyžtlé dres je v super stave.Medaile sú v dobrom stave jedna je z moskvy a druhá z bratislavy.
ZDVIHAK PODZEMNY-4 PIESTY-13 T-PLOSINA-7,5 M-ZN.SLIFT.
ZDVIHAK PIESTOVY - PODZEMNY NA - 13 T,ZN.SLIFT/MAHA/ - NEMECKY,R.2006,51 BAR,TYP - A989QE-10, 4 - PIESTY,PLOSINY - 7,5 M,VAHA ZDVIHAKU CA. - 8 T,POUZ.,STAV OK. + PODZEMNE ZDVIHAKY - DVOJPIESTOVE NA - 3 T A 3,2 T - ZN.SLIFT - NEMECKE - POUZ.,STAV OK - 1950 E, A 2200 E./KS. - PLOSINOVE,/S OTOCNYMI RAMENAMI/.
kongo maskace vz.85  maskacova bunda vz. 85 bez vlozky
vojesnké maskáče vz. 85 vojenske maskace vz.85 vojensky maskacovy kabat vz.85 vojenska maskacova bunda vz.85 vojenske kongo vojensky kabat vz.85 veľkosť 3 47 180 94 nepoškodený nenoseny cena dohodou vložku do konga nemám inzerát platný do zmazania pošlem poštou na dobierku prvou triedou poštovné 6 euro k cene vojenske maskace vojenské maskáče vojesnka maskacova bunda vojenska maskacova bluza vojensky maskacovy kabat
Kryt voliče pro Canon
Kryt voliče pro Canon EOS 5D mark II – 10 € Kryt voliče pro Canon EOS 5D mark III – 9€ Kryt voliče pro Canon EOS 6D – 9 € Kryt voliče pro Canon EOS 7D – 10 € Kryt voliče pro Canon EOS 7D mark II – 12 € Kryt voliče pro Canon EOS 80D – 12 € Balení obsahuje kryt a oboustrannou lepící pásku.