bazár, predaj, inzercia, predám

Vojenský trištvrťový kožuch tzv. Dukla

Kategória: Ostatné

Predám nepouživaný a riadne skladovaný vojenský trištvrťový khaki kožuch tzv. Dukla z jahňaciny v minulosti používaný okrem ČSĽA aj príslušníkmi Ministerstva vnútra ČSSR vrátane Pohraničnej stráže MV ČSSR vo veľkosti 2/56.
Cena 200 Euro
Vojenský trištvrťový kožuch tzv. Dukla
Podobné inzeráty
kongo maskace vz.85  maskacova bunda vz. 85 bez vlozky
vojesnké maskáče vz. 85 vojenske maskace vz.85 vojensky maskacovy kabat vz.85 vojenska maskacova bunda vz.85 vojenske kongo vojensky kabat vz.85 veľkosť 3 47 180 94 nepoškodený nenoseny cena dohodou vložku do konga nemám inzerát platný do zmazania pošlem poštou na dobierku prvou triedou poštovné 6 euro k cene vojenske maskace vojenské maskáče vojesnka maskacova bunda vojenska maskacova bluza vojensky maskacovy kabat
Nôž Dukla.
Predám nôž Dukla peknom stave kus 75€.
Hokejové kartičky TIPOS EXTRALIGA - DUKLA TRENČÍN
Ponúkam na predaj hokejové karty TIPOS EXTRALIGA, TIPSPORT LIGA DUKLA TRENČÍN 2.3.4.5.FOTO SEZÓNA 20/21 /35 kariet/ 20€ 6.FOTO SEZÓNA 19/20 /8 kariet/ 4€ 7.FOTO SEZÓNA 17/18 a 18/19 /13 kariet/ 9€ Cena za karty + poštovné.
Hokejové kartičky TIPOS EXTRALIGA - HK DUKLA MICHALOVCE
Ponúkam na predaj hokejové karty TIPOS EXTRALIGA HK DUKLA MICHALOVCE Sezóna 2022/2023 - 18 kariet Sezóna 2021/2022 - 36 kariet Predám len spolu ako set 54 kariet za 45€+poštovné.
Kožuch
- predám čokoladovohnedý kožuch zajac s golierom líšky - nenosený kožuch od originál výrobcu z Čiech - dĺžka 120 cm skôr na vyššiu postavu chytráci, neposielam to nikde do zahraničia,ani na žiadne zálohy a podobné somariny! osobný odber, alebo Vám to doveziem
Vojenský bunker na predaj, Bratislava
Ponúkam na predaj Vojenský bunker 5 minút od Devínskej novej Vsi, 15 minút od Bratislavy. Prístupný autom, vzdialenosť od cesty cca 11metrov. Vzdialenosť od Rakúskej hranice cca 800 metrov. Nachádza sa pri ceste a blízko železničnej zastávky Devínske jazero a blízko cyklotrasy. Steny sú z 80 cm hrubého tvrdeného železobetónu. Špeciálne bezpečnostné oceľové dvere (vyrobené na zakázku). Jedná sa o malé betónové opevnenie z tridsiatych rokov, tzv "řopík". Bunker je prispôsobený na bývanie (drevená posteľ, police, ... ) aktuálne využívaný ako pivnica. Má dve strieľne a dva otvory na periskopy, ktoré sa dajú prerobiť na komín pre krb. Je možné používať ako pivnicu aj sklad. Bez prívodu vody, kanalizácie a elektriny. Stavba je v osobnom vlastníctve, riadne vedená na LV (bez pozemku).