bazár, predaj, inzercia, predám

Volant Logitech Rally Vibration Feedback Wheel PS2/PS1/PSOne

Kategória: Herné zariadenia

Predám volant Logitech Rally Vibration Feedback Wheel.
12 tlačidielk + D-pad, 2 riadiace páky pod volantom, 2 pedále, vibračná odozva, kompatibilné s PS2, PlayStation 1 a PS One.
Volant Logitech Rally Vibration Feedback Wheel PS2/PS1/PSOne
Podobné inzeráty
Volant Logitech Vibration Feedback Wheel a pedaly
Ponukam na predaj volant Logitech Vibration Feedback Wheel a pedaly. Možný osobný odber. Prvy kontakt cez formulár ! Číslo neplatné !!
Predam volant Logitech momo force
Predam volant Logitech momo ako novy.iba vyskusany.Popis produktu: Exkluzívny volant so spätnou odozvou navrhnutý spoločnosťou MOMO So spätnou odozvou zažijete pocit ako pri skutočnom preteku Pogumovaný volant s riadiacou pákou a s pákovými spínačmi Realistický plynový a brzdový pedál s úchytným systémom na koberec Pripojený k portu USB s počítačmi s Windows Choďte na maximálny výkon s autentickým pretekárskym volantom od spoločnosti MOMO®. Pogumovaný volant, navrhnutý profesionálnymi pretekármi vybavený riadiacou pákou, nožnými pedálmi a technológiou odozvy, vám poskytne realistický zážitok z preteku. S dvomi pákovými spínačmi, šiestimi programovateľnými tlačítkami a realistickým plynovým a brzdovým pedálom budete mať svoje auto úplne pod kontrolou. Podporované operačné systémy: Windows® XP Windows Vista® Obsah balenia: Volant Logitech MOMO Force Feedback Steering Wheel Pedál plynu a brzdový pedál Príručka rýchleho spustenia Disk CD-ROM so softwarom Napájací zdroj Stránky o produkte: Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.
Herný volant Logitech
Predám herný volant Logitech® Formula Vibration Feedback Wheel. Volant je plne funkčný, nepoužívaný. Posielam poštou. Cena: 20 + Dohoda Kontakt: grizlykiko@
Thrustmaster TMX Force Feedback volant - NOVÝ, NEROZBALENÝ
Predám úplne nový, nerozbalený herný volant Thrustmaster TMX Force Feedback. Volant – s pedálmi, spätná väzba, uhol otáčania od 270 do 900°, 12 tlačidiel, 2 pedále, D-Pad, programovateľné tlačidlá, kompatibilné s PC, Xbox Series X|S a Xbox One Viac info: Odber ideálne osobne ale po dohode aj pošlem prípadne priveziem. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty.
LOGITECH G29
Dobrý deň,ponúkam na predaj volant logitech g29. -vo výbornom stave bez známok použivania -na volante bolo vždy hrané s rukavicami -využívaný veľmi málo -Dôvod predaja: nevyužitie -Viem poslať aj kuriérom GLS. .logitech g29,logitech g 920,thrustmaster t150,thrustmaster t300,logitech g923
Volant Logitech G29 + Logitech riadiaca páka
LOGITECH Driving Force G29 Pretekársky volant LOGITECH Driving Force G29 je určený pre herné konzoly Playstation 3 a 4, aj pre PC. Volant s dvojmotorovou spätnou odozvou realisticky simuluje jazdu v športovom automobile. Disponuje až 900° otáčaním. Volant je ešte v záruke. Kupovaný v 22.2.2023 DRIVING FORCE SHIFTER Riadiaca páka má 6 rýchlostí. Kúpená v 22.1.2023. Používané veľmi málo.