bazár, predaj, inzercia, predám

Volant na pc Hama

Kategória: Herné zariadenia

Hama PS2 pretekársky volant „Thunder V18“ 34364

Hama volant Thunder V18
Závodný volant s brzdovým pedálom. Pogumovaný volant s riadiacimi tlačidlami.
Volant na pc Hama
Podobné inzeráty
Volant Thrustmaster T80 Ferari - na ps4 aj ps5 + NFS hra
Predam vo vybornom top stave volant spolu s pedalmi thrustmaster T80 Ferari , s radiacimi packami pod volantom , funguje na play station 4 aj na playstation 5 - my sme ho mali na ps5 ci ide na xbox alebo PC neviem povedat ale asi ano.. treba si to radsej zistit Pridam aj hru nfs unbound ps5 - pripadne mozem predat osobitne volant osobitne hru.. uprednostnim predaj spolu Volant bol pouzity prilezitostne , je vo vybornom stave, ako novy.. uchyt pevny , skrutka povodna, dosadacie plochy na uchyte ok, vsetky gumove podlozky su tam kde maju byt - nic nie je poskodene , odtrhnute ani nijako inak zniceme.. volant tak ako aj pedale idu vyborne je to omnoho zabavnejsie ako hrat controlerom :-) Vhodne aj ako darcek Jednoducha instalacia a upevnenie.. Viac info telefonicky Cena za vsetko spolu aj s hrou nfs - 80€ Samotny volant a pedale - 70€ Samotna hra nfs unbound - 25€ Podobne ako herny volant volant k ps5 volant na ps5 ps4
Gamepad (ovládač) Hama
Predám USB ovládač Hama "Black Force". V klasickom štýle PS2, programovateľný, vibračný. Kvalitný plast, tlačítka fungujú perfektné. Dĺžka kábla: 190 cm. Ako nové, veľmi málo používaný. Preferujem osobný odber v Devínskej alebo na Trnavskom Mýte. Pošlem aj Packetou alebo poštou len pri pripísaní peniazi na účet vopred. Ďakujem.
Predam volant Logitech momo force
Predam volant Logitech momo ako novy.iba vyskusany.Popis produktu: Exkluzívny volant so spätnou odozvou navrhnutý spoločnosťou MOMO So spätnou odozvou zažijete pocit ako pri skutočnom preteku Pogumovaný volant s riadiacou pákou a s pákovými spínačmi Realistický plynový a brzdový pedál s úchytným systémom na koberec Pripojený k portu USB s počítačmi s Windows Choďte na maximálny výkon s autentickým pretekárskym volantom od spoločnosti MOMO®. Pogumovaný volant, navrhnutý profesionálnymi pretekármi vybavený riadiacou pákou, nožnými pedálmi a technológiou odozvy, vám poskytne realistický zážitok z preteku. S dvomi pákovými spínačmi, šiestimi programovateľnými tlačítkami a realistickým plynovým a brzdovým pedálom budete mať svoje auto úplne pod kontrolou. Podporované operačné systémy: Windows® XP Windows Vista® Obsah balenia: Volant Logitech MOMO Force Feedback Steering Wheel Pedál plynu a brzdový pedál Príručka rýchleho spustenia Disk CD-ROM so softwarom Napájací zdroj Stránky o produkte: Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.
Hama volant
Herny volat vo vybornom stave
Predám herný volant
Predám herný volant Thrustmaster Universal Challenge 5-in-1 V.4. Volant je možné pripojiť k počítaču (PC), Sony PlayStation 2, Nintendo GAMECUBE, Nintendo Wii, Sony PlayStation 3. Sada obsahuje volant (s možnosťou radenia rýchlosných stupňov krídlami za volantom), pedále a držiak upevňujúci volant k stolu.
Predám lacno volant s pedálmi plus ďalší volant
Predám volant T300RSGT s pedálmi. Volant funguje bez problémov. Bol používaný na drift. Je kompatibilný s PS a PC. Dôvod predaja prechod na DD. Plus Športový volant: 350mm 90mm