bazár, predaj, inzercia, predám

Voľná bombera H&M XS ako nová

Kategória: Bundy a Kabáty

Čierna voľná bombera H&M, veľkosť XS, minimálne nosená ako nová. PC 39,99€
Voľná bombera H&M XS ako nová
Podobné inzeráty
Prechodná bombera Tommy Hilfiger veľ.S ako nová
Prechodna bombera. Pár krat oblecena, top stav, ako nova. Velkost S. Rozmery prsia 53x2 cm, dlzka 59 cm, rukav od krku 75 cm. Vhodná aj pre veľkosť M. Farba tmavomodra. Kupovana v Taliansku. Pc: 110 €. Postovne 3 €.
satenova bombera Zara velkost S nova
satenova bombera v peknej marhulovej farbe Zara velkost s. je do pasa. nikdy nenosena, nova.
Pánska kožená bombera vel.L-XL
Ako nová pánska bombera .Pozri všetky moje inzeráty.
Bombera | Jack Jones | Čierna | S
Dobrý deň. Ponúkam na predaj pánsku bomberu Jack Jones vo veľkosti S, čierna farba. Bombera je ako nová, mal som ju 2-3 krát. Preferujem komunikáciu cez mailovú adresu vzhľadom na časovú vyťaženosť, balík odosielam cez slovenskú poštu, poprípade osobné stretnutie v Ružomberku. Ďakujem za pochopenie. Cena: 15.00€ ————————————————————— UPREDNOSTŇUJEM KONTAKT CEZ MAIL. KONTAKT: esevcik27@ KONTAKT: esevcik27@ KONTAKT: esevcik27@ V prípade záujmu môžem odoslať viac fotografií a informácií o inzeráte. V prípade záujmu môžem priviesť v okolí Ružomberka. Pri dobierke je potrebné pripočítať náklady na dopravu. V prípade záujmu si dohodneme bližšie podmienky a zodpoviem Vám všetky otázky a informácie. V prípade otázok viem poskytnúť taktiež telefónne číslo, pre časovú vyťaženosť však prvotná komunikácia prebieha cez email. Nemám čas si vyvolávať a zdvíhať xy telefonátov. Ďakujem za pochopenie. Ušetrite čas sebe aj mne, pokiaľ mi do mailu napíšete priamo názov inzerátu, meno, adresu a telefónne číslo, odosielam balík zväčša na druhý deň formou slovenskej pošty. V prípade záujmu ma stačí kontaktovať.
bombera, velk. s, značky pull and bear
Predám dámsku bundu - bombera, velkost S, zn. Pull and bear, malo nosenú. PC 45euro Ako nová . Cena 8€+postovne ale osobny odber v BA Dôvod predaja: trejedim šatník
Bershka bombera velkost L, nenosena
Nova a nenosena Bersha bombera, bunda volneho strihu v krasnej zelenej farbe.