bazár, predaj, inzercia, predám

Vrchnák na súd na kapustu

Kategória: Sklo, keramika

Predám nový vrchnák na kapustu 27 cm...(30,40 l súd). osoby odber Košice
Vrchnák na súd na kapustu
Podobné inzeráty
sklenený sud 4L
ponúkam na predaj sklenené súdky s obsahom 4L,2L alebo 1L Elegantný sklenený sud s objemom 1,2 alebo 4 litre je skvelým doplnkom na akúkoľvek významnú udalosť! Sud pôsobí mimoriadne šik nielen vďaka charakteristickej farbe, ale aj vďaka krásnym skleneným obrúčkam a tradičnému drevenému podstavcu. Čaro sudu dodáva aj klasický korok, umožňujúci pevné uskladnenie vašich obľúbených nápojov. Naplňte sklenený sud vínom, vodkou alebo likérom a nechajte svojich hostí vychutnať si lahodný nápoj sami! Sklenený sud je dostupný s kohútikom aj podstavcom. Upozornenie: Sud treba umývať vo vlažnej vode s prídavkom dezinfekčného prostriedku. Horúca voda môže poškodiť sklo. cena je uvedená bez poštovného, resp. dopravy možný aj osobný odber TO v prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať je možnosť objednať aj s podstavcom so štamperlíkmi ceny: 4L - 28€ 2L - 25€ 1L - 23€ (s podstavcom na štamperlíky sa cena navyšuje o 6€) dodanie okolo 2 týždňov
Sud na kapustu
Predám zachovaný biely 30 litrový sud na kapustu (vyrobený v Českej republike). Vrchnák sudu má dve malé obitia.
Predám sud na kapustu 20 l
Predám malo používaný keramický sud na kapustu s objemom 20l+ vrchnak+drevenne dienka za 25 eur. Preferujem osobny odber v Trenčíne.
Sklenený sud so 4 pohármi
Predám nový sklenený sud s dreveným podstavcom so 4 pohármi. Sud Vám prinesie nádhernú domácu oslavu a slávnosť v tradičnom štýle. Podávajte svoje vlastné víno alebo iný obľúbený alkohol. Sklenený sud je ideálny ako originálny darček pre milovníkov vín. Vyrobené z hrubého, odolného skla Vám určite poslúžia pri mnohých príležitostiach. Sud je vybavený zlatým kohútikom, ktorý uľahčuje čapovanie. Rozmer: šírka 15 cm x dlžka 24 cm, x výška 20 cm Viac info na bazoselod@ alebo formou SMS, nevolajte. Na dobierku neposielam /nemám dobré skúsenosti/, len vopred prevodom na účet.
Keramicke veko na sud
Predam keramicky vrchnak pokrievka na sud na kapustu Cena 2 eur Volajte ak nedviham piste mail sms nie
40 litrový súd na kapustu
Predám 40Litrový súd na kapustu vo výbornom stave.Osobný odber Fiľakovo. Cena 22€