bazár, predaj, inzercia, predám

Vrcholy a údolia

Kategória: Ostatné

Nová kniha
VYUŽITIE VRCHOLOV A ÚDOLÍ V PRÁCI A V ŽIVOTE
ABY SI ZVLÁDAL SVOJE DOBRÉ A ZLÉ ČASY: Spriateľ sa s realitou Nech sa už dočasne nachádzaš hore na vrchole alebo dolu v údolí, polož si otázku: Aká je pravda v tejto situácii?
ABY SI SA SKÔR DOSTAL Z ÚDOLIA: Nachádzaj v zlých časoch to dobré a využívaj to Uvoľni sa, vieš predsa, že všetky údolia majú svoj koniec. Rob opak toho, čo ťa do údolia dostalo. Nemysli len na seba: pracuj usilovnejšie a buď láskavejší v osobnom živote. Vyhýbaj sa porovnávaniu. Nachádzaj v zlých časoch to dobré, čo sa v nich skrýva a využi to vo svoj prospech.
ABY SI NA VRCHOLE ZOTRVAL DLHŠIE: Váž si a múdro zvládaj svoje dobré časy Buď pokorný a vďačný. Rob viacej toho, čo ťa naň dostalo. Rob všetko stále lepšie. Konaj viac pre druhých. Šetri si zdroje pre nastávajúce údolia.
ABY SI SA DOSTAL NA SVOJ ĎALŠÍ VRCHOL: Riaď sa svojou zmysluplnou víziou Predstavuj si, ako si užívaš lepšiu budúcnosť do takých konkrétnych, vierohodných detailov, že budeš zakrátko s radosťou vykonávať to, čo ťa tam dostane.
ABY SI POMOHOL ĽUĎOM: Podeľ sa o to s ostatnými! Pomáhaj ľuďom dosiahnuť, aby dobré a zlé časy pracovali aj pre nich.
Vrcholy a údolia
Podobné inzeráty
Jaroslav Muller - Priatelia Zeleného údolia
Predám knihu Jaroslav Muller - Priatelia Zeleného údolia kniha je zachovalá, prebal je nepoškodený Knihu ponúkam za 2€ + 1,50€ poštovné v prípade platby prevodom na účet, pri platbe na dobierku klasické poštovné podľa pošty. Posielam prvou triedou Telefón je vymyslený, písať na mail. literatúra, kniha, knihy
Detské A INE zaujímavé knihy 51 + bábiky
Táňa Keleova-Vasilkova - Cukor a soľ Georges Simenon - 3x Maigret Anatolij Nerastov - Prijmout bohatstvi života Bartosek - Nás film - Kapitoly z dejín 1896-1945 Pfleger,Bradac - Krása lastur/Živou prírodou/ Erich Segal - Príbeh našej lásky Vybrané kapitoly z dejín a občianskej náuky Nerozlustene záhady prírody Príbeh prvku helium Malvina z Bretonska Slovenská gramatika Abeceda vegetarianstva Malebna cesta okolo sveta Jack London - Morský vlk Vzrušujúce cesty bioenergetiky Mŕtve Bruggy Vesmírne metamorfózy - svet očami fyziky Svet možných zázrakov Colette Nastova - Sandrin denník Frederik Hetmann - Stanley hľadá Livingstona Kvety zo záhrady Alahovej Alexej Tolstoj - Krízová cesta z roku 1947 Čo je to teória relativity Peniaze celého sveta Ľudmila Podjavorinska - Čin Čin Čarovný lukostrelec Emily Windsnapova a príšera z hlbín Robinzoni z Kronborgu Ladislav Svihran - Naj,naj,naj Metodický sprievodca k pracovným listom z prvouky v čníku ZDS Eva Pilarova - Dobré jitro na stanici Praha Na hraniciach Zeme - Polarne krajiny,Vrcholy sveta,Morské hlbiny Diamir kráľ vrchov Nočný chat a ranný fresh/Emma love/ Poviedky o laskach/Eva/ Václav Hunacek - Republika naša Dick Francis - Nás bol lepší Najlepšie svetové citanie/Preston,Child,Dick Francis,Sparks,Deaver/ + bábiky
Knihy 1.4
Peter Jaroš Tisícročná včela 3€ L. A. Čárska Sibirôčka 3€ PREDANÁ Arthur Hailey Konečná diagnóza 2€ Jenő Mattyasovszky Šifra zx-7 1€ Pavao Pavličić Vyber kníh 3v1 Zlatá ruža, Prístroj na hmlu, Umelý orol 1€ Förster/Grassler Na vrcholy sveta 5€ Ján Navrátil Žltý mustang 1€ Rudo Moric Z poľovníckej kapsy 5€ PREDANÁ Ľudo Ondrejov Africký zápisník 2€ PREDANÁ V prípade odberu viac kusov, dohoda na cene. Odber možný osobne alebo poštou, poprípade kuriérom( táto možnosť iba po prevode vopred). Pozývam Vás nakuknúť aj do mojich ďalších inzerátov.
Stieracia mapa sveta - Slovenská verzia Deluxe XL
mapa bola rozbalená, no je nepoužitá / nezotretá, je ako nová a zabalená v pôvodnom obale. Z popisu výrobcu: - XL rozmer 90x60cm - Luxusná povrchová úprava mapy - Detailnejšie vykreslenie mapy - až 800 popisov - 45 svetových pamiatok na stieranie - Slovenská verzia obsahuje navyše pestrú mapu - Slovenska rozdelenú na okresy - Slovenské pamiatky z krajských miest na stieranie - Výškový rekord obsahujúci aj slovenské vrcholy a vrchy z okolia Osobný odber alebo poštou/zásielkovňou na náklady kupujúceho a s platbou vopred. Číslo je po zlých skúsenostiach vymyslené, v prípade záujmu prosím píšte na
Knihy- romány, detektívky, westerny, rozprávky, kresťanské..
Predávam staršie klasiky- detektívky, romány pre ženy, western, slovenské rozprávky ale aj kresťanské knihy. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Hana Zelinová- Kvet hrôzy Philippe Hériat- Čas Milovať Walter Scott- Nevesta z Lammermooru Vladimír Mináč- Nikdy nie si sama Kinnan Marjorie Rawlingsová- Dieťa divočiny Arthur Hailey- Hotel Jacques Martin- Za Brondzovou bránou (spolok sv. Vojtecha) Elena Čepčeková- Dievča z Majera Ellery Queen- Záhada grékovej rakvy/ Vrah je Fox Terézia Vansová- Biela ruža Selena Lagerlofova- Gosta Berling Bernard Clavel- Dlhánoc hľadania Ľudovít Hlaváč- Svetlo vo Tmách Erle S. Gardner- Prípad námestníkovej netere/ chromého kanárika/ S hracími kockami David Hamilton- Buffalo Bill proti Jessemu Jamesovi Souvestre-Allain Juve Kontra- Fantomas Louis Bromfield- Nastali Dažde Alexandre Dumas- Rytier de Maison Rouge Charlotte Bronteová- Shirley 1, 2 Robert Van Gulik- Strašidelný kľáštor/ Motív vrbovej halúzky/ Opica a tiger Harry Thurk- Tiger zo Šangri La Michail Šolochov- Tichý don 1, 2 Z poslednej lavice- O škole nevážne, vážne a odvážne Annemarie Selinková- Desiree Marie Majerová- Robinsonka Louis Bromfield- Nastali dažde Joža Horvát- Operácia stonožka Jorge Amado- Dona Flora a jej dvaja mužovia Owen Wister- Virgínčan Octave Mirbeau- Denník Komornej Rudolf Jašík- Námestie svätej Alžbety Gabriel García Marquez- Zlá hodina Daphne du Maurier- Hostinec Jamajka Uladzimir Karatkevič- Chosenia, láska moja Franz Josef Degenhardt- Spáleniská Iris Murdochová- Milé a pekné lásky Jaroslav Muller- Priatelia Zeleného údolia Vladimír Mináč- Kto kráča po ceste Ján Pavol II- Prvý pápež Slovenského pôvodu John A. Schug- Páter Pio Terézia Vansová- Julkin prvý bál Klára Jarúnková- Tiché búrky Katarína Lazarová- Kňažná z Lemúrie Anton Habovštiak- Mať moja, mať moja (spolok sv. vojtecha) Arthur Hailey- Letisko Terézia Vansová- Chovanica Juliette Benzoniova- trinásť vetrov 1 Alberto Moravia- Pozornosť Theodor Fontane- Effi Briestová Zuzka Zguriška- Zbojnícka Mladosť 5 Anatolij Bezuglov- Vyšetrovateľ v akcií C. F. Meyer- Pescarovo Pokušenie
Kašmírsky zafír 0.67ct
Prírodný nezahrievaný kašmírsky zafír certifikovaný IGI. Má peknú farbu a lesk. Tento drahokam je úplne čistý eye clean. Vzácna farba z kašmírskeho údolia. Report IGI č: 559260729 Farba: Žltofialovo ružová Rez: Hruška / pear Hmotnosť: 0,67 ct Rozmery: 4,41 x 7,31 x 2,72 mm Transparentnosť: Transparentný Charakteristika: Vzory prirodzených inklúzií (málo viditeľné, eye clean) Pôvod: Azad / Kašmír, Pakistan Odkaz na report: