bazár, predaj, inzercia, predám

Vreckovky Mileta ×NOVÉ×

Kategória: Starožitnosti

Predám 3 kusy pánsky kapesník Mileta v originálnom balení. Jedná sa o poľovnícke vreckovky (s poľovníckymi vzormi). Závod Mileta Hořice.

_________________________
Posielam aj poštou. Kontaktujte ma prosím e-mailom popr. volajte, aj WhatsApp. Na SMS nereagujem. Aktuálne do zmazania. Pozri si aj moje ďalšie inzeráty- po kliknutí na moje meno sa zobrazia všetky.
Vreckovky Mileta ×NOVÉ×
Podobné inzeráty
Predám bavlnené dámske retro vreckovky.
Predám úplne nové, niektoré 1x oprané, ale nepoužité, dámske retro bavlnené vreckovky, rôznych vzorov /vid fotky/. Cena za 6 ks je 3,-eurá+poštovné.
Bicykel favorit
opieskovaný novo nastriekaný,nové plášte,duše,nové sedadlo,môžem dať originál sedadlo,všetky skrutky nerezové,stred má nové ložiská v púzdrach ktoré vydržia celý život,proste všetko je kvalitne porobené.Cena je 195euro.Môžem dať originál blatníky,svetlo a možná malá dohoda.Telefonicky.T.č..
PREDAM RETRO LAMPY - VYROBA VD POKROK ZILINA - NOVE
PREDAM NOVE RETRO LAMPY - VYROBA VD POKROK ZILINA - LAMPY SU NOVE, NEPOUZIVANE V ORIGINALNYCH KRABICIACH - PREDAJ NAJVYSSEJ PONUKE KONTAKT , 0940 22 33 69 ..... NIE SMS
Krásne nové omáčniky
Krásne, nové, retro omáčniky, mám 12 ks v originál balení, cena za ks 3 eurá
Krásne nové značené cukorničky
Krásne nové biele porcelánové cukorničky, cena za ks 5 eur
Krásne stoličkové kreslá Thonet
Predám krásne stoličkové kreslá s čalúneným sedákom - Thonet, 4ks. Kresielka sú obnovené a ako nové. Nástupnícka firma TON vyrába aj dnes nádherné stoličky z ohýbaného dreva, podobné nové majú cenu 350 Eur za ks. Takýto dizajn ale už v ponuke nie je. Cena je 200 Eur za ks.