bazár, predaj, inzercia, predám

Vrtmajster/vrtár

Kategória: Stavebníctvo

Spoločnosť vykonávajúca geologické a vrtné práce hľadá spoľahlivého a šikovného vrtmajstra na obsluhu vrtnej súpravy UGB a s tým súvisiace práce pri realizácii inžinierskogeologických a hydrogeologických vrtov. Vodičské oprávnenie sk. C a strojnícky preukaz sú výhodou. Od zamestnanca sa požaduje zodpovednosť, chuť pracovať v uvedenej oblasti a byť súčasťou príjemnej pracovnej atmosféry, ktorej výsledkom je kvalitne prevedená práca. Mzdové ohodnotenie je závislé od predchádzajúcich pracovných skúseností.
Vrtmajster/vrtár
Podobné inzeráty
Strojník / Vrtmajster / Mechanik
Hľadáme zodpovedného zamestnanca ktorý by obsluhoval vrtnú súpravu a riadil vrtné práce. Pracuje sa v osádkach ktorá sa skladá z 3 osôb. Prax s vŕtaním je výhodou, ale určite nie podmienkou! Podmienkou je zodpovednosť, technická zručnosť a chuť pracovať. Vodičský preukaz skupiny C. Tak isto je dôležitá fyzická kondícia – je to práca vonku a práca manuálna. Preto poprosím kontaktovať záujemcov s vekom do maximálne 50 rokov. Veľkou výhodou je ak ste zvárač, ovládate aspoň základný servis nákladných aut (automechanik). Ďalšou podmienkou je ochota cestovať aj na týždňovky v rámci Slovenska. NECESTUJEME KAŽDÝ TÝŽDEŇ! - závisí to od aktuálnych stavieb. V PRÍPADE cestovania bude vždy vyplatený príplatok. Je to práca vhodná pre ľudí, ktorý pred tým pracovali napríklad ako strojníci alebo mechanici. Nemusíte vedieť vŕtať – to Vás naučíme - Len musíte chcieť. Na email info@ posielajte životopisy a vybraných záujemcov budeme kontaktovať. Sme popredná slovenská firma zaoberajúca sa vŕtaním studní a vrtov pre tepelné čerpadlá.
Pracovná ponuka - vrtár
Hľadáme vrtára/strojníka na vŕtanie studní so 2,5t strojom. Plat 1500€ + odmeny. Výhodou (ale nie podmienkou) je vodičský preukaz C a E.