bazár, predaj, inzercia, predám

Vtech hracia neposlušná loptička

Kategória: Hračky

Interaktívna loptička VTech so zabudovaným pohybovým čidlom provokuje deti k pohybu. Spieva slovenské pesničky, hrá 15 melódií, vydáva zvuky zvierat, pomenováva tvary, čísla do troch a zvieratá. Rodičia určite ocenia možnosť nastavenia hlasitosti loptičky a jej automatické vypnutie , keď sa s ňou dieťa prestane hrať.

Rozvoj hrubej motoriky – nabáda deti k pohybu lezením alebo plazením. Chodiace deti si môžu do loptičky aj kopnúť
3 pohyblivé zvieratká – podporujú rozvoj jemnej motoriky
Otáčacie a blikajúce vtáčik – rozvíja zmyslové orgány
Saténové stuhy – poskytujú hmatovú stimuláciu
3 stláčacie tlačidlá – učia poznávať zvieratká, zvuky, tvary, čísla a učia deti prvé slová
Poštovné v cene
Vtech hracia neposlušná loptička
Podobné inzeráty
Vtech Tut tut hasicska stanica
Predam detsku Vtech Tut tut hasicsku stanicu a zavodnu rampu
Retro hračky 70te, 80te, 90te a 0té roky
Predám retro hračky: -plyšák myška: 5 € -bábika s klobúčikom: 3 € -žabka 5 € -malý sloník 3 € -pískacie hračky: po 2 €, myška a psík PREDANÉ, Goofy voľný -maňuška na ruku PREDANÁ -2 lietajúce taniere: spolu 1,50 € -žlté jojo: 0,40 €, jojo Opavia PREDANÉ -skákacia loptička (japonka): PREDANÁ, mäkká loptička a loptička Coca Cola spolu 0,40 € -bumerang 0,50 € Alebo všetko ešte nepredané na 3.fotke spolu za 2,50 € -veľké žlté autíčko (cca 30 cm): 2,50 € -hračkárska gitara, s 2 strunami (2 chýbajú): 1 € -pletený ruksačik na hračku: 1 € -Stavebnica Mini Pik: 4 € -stará spoločenská hra zo 60tych rokov Kloboučku hop. Stav ako na fotkách, jeden klobúčik je poškodený. Cena: 7 € -stavebnica Stroitel 103, s krabicou: 4 € -plastový Mini petanque: 2 € -3 malé puzzle Šmolkovia: jedno z kinderka, 2 z prelomu 80/90te roky (jedno nedolieha pekne): spolu 1,50 € -veľké puzzle Českí hokejisti a Jágr - nepoškodené puzzle je na kartóne, nebola k nemu krabica (na fotke je zabalené v igelite). Počet dielikov: 150. Cena: 1 € Ďalšie hračky a stavebnice mám v ďalších inzerátoch.
Hracia podložka 3v1
Hracia podložka 3v1: * hracia podložka * hniezdo na hranie * hniezdo do postieľky Hracia podložka s piatimi závesnými hračkami vydávajúcimi rôzne zvuky (hrkalka, šušťanie, pískanie) a aplikáciami na podložke pre rozvoj ležania na brušku a plazenia. Bočné steny hracej podložky možno pomocou suchých zipsov spojiť a použiť hrazdičku aj ako hniezdo do postieľky. Podložka je v peknom používanom stave, poškodenia odfotené (kúsok rozparárané, drobulinké žmoľky, žltá farba materialovo chytá viac prachu, čistila som to vlhkými prstami a jemnou kefkou). Inak plne funkčná (upínanie hrazdičky, závesy na hračky...), žiarivé nevyblednuté farby.
Hracia deka korytnačka
Predám málo používanú hraciu deku v tvare korytnačky. Zábavná pestrofarebná hracia deka zabaví vaše dieťatko. Hracia deka je vybavená 2 hrazdičky pre zavesenie hračiek. Farebný oblúk má 4 závesné hračky - rybička Nemo, krab s bezpečným zrkadielkom, hviezdice, chobotnička. Hracia deka má skladaciu postranné sieťku, ktorá môže plniť funkciu ohrádky. Hlava korytnačky slúži aj ako vrecko na úschovu 30 loptičiek.
LUDI- HRACIA DEKA S HRAZDOU - MAČIČKA - NOVÁ
Hracia deka s mačičkami- NOVÁ Inovatívny spôsob skladania aj rozkladania. Jedným pohybom deku aj s hrazdou zložíte do plochého tvaru a vložíte do prenosnej tašky na zips, ktorá je súčasťou výrobku. Rovnako jednoducho deku s hrazdou zase rozložíte. Deka je tak ideálna aj na cesty, pretože ju ľahko pribalíte do batožiny. Na deke možnosť rôznorodých aktivít pre stimuláciu zmyslov dieťaťa – na hrazde je zavesená cinkajúca loptička, šuštiaca mačička a mačacie labky so stužkami. Priamo na deke nájdete bezpečné zrkadielko, vibrujúcu loptičku a šuštiace časti. Mäkká výplň a príjemná tkanina na povrchu sú zárukou pohodlia dieťaťa. Rozmer: ø 90 cm. Vhodné pre deti od narodenia. Stará Turá.
vtech servisna auto
Predam vtech servisne auto s malym spievajucim autom monstrer truck. Cena 15 eur. Poprosim kontaktujte ma na mail evuskavyb@, alebo sms