bazár, predaj, inzercia, predám

Výbava pre mačiatko

Kategória: Chovateľské potreby

Predávam úplne novú výbavu pre mačiatko z rodinných dôvodov. Vôbec nepoužitá. Výbava obsahuje pelech, nádobu wc na piesok, piesok s vôňou, lopatka, tri hračky, 2misky, granule pre mačiatka, mäso, obojok, 2x granule do jedného roka.
Výbava pre mačiatko
Podobné inzeráty
Peliešok pre mačiatko
Predám nepoužívaný peliešok pre mačiatko, farba bledosivá, priemer 40 cm, výška cca 10 cm, zo spodnej strany protišmyková úprava.
Súprava hračiek pre mačiatko
Predám súpravu hračiek pre mačiatko: plyšový vtáčik so šušťavými krídelkami, naťahovacia myška, plyšový sloník, 3 loptičky, malá myška, textilný had + hlavolam na pamlsky.
Pet Box pre maciatko alebo psika ,zajacika
Predám tento pet box pre macky alebo zajačika,maleho psika,Box je velikosti M je na prepravu k veterinárovi alebo cestovanie .Zmesti sa don aj dospela macka strednej veľkosti . Box sa dá cely odzipsovat pred aj boky odnimatelne .Rozmery DxVxS 37x20x22.
Obojok labky pre šteniatko / mačiatko
Predám obojok rozlišovací labky s rolničkou, nastaviteľná dĺžka 20-30cm. Šírka 1cm. Kus 2€. Použiteľné na rozlíšenie pre šteniatka od cca 3-4 týždňa. Min.odber 4ks.
12/15 ks rozlišovací obojok pre šteniatko / mačiatko
12/15 kusov rozlišovacích ľahkých nylonových obojkov pre šteniatka od prvého dňa. Dĺžka je 30cm. Tieto rozlišovačky sú základnou vecou každého dobrého chovateľa psov. Obojky sa ľahko plynule nastavujú, sú na suchý zips čo uľahčuje identifikáciu šteniatok vo vrhu. Sú navrhnuté tak, aby rástli so šteniatkami od narodenia. 12ks - 10€ 15ks -12€ Obojok rozlišovací s labkami/rolničkou cca od 3-4 týždňa veku, nastaviteľná dĺžka 20-30cm. Kus 2€ - min.odber 4ks.
Prenosný box
vhodný pre menšie zvieratká vhodný pre morča, škrečka, zajačika, mačiatko rozmery 30 x 22 x 20cm