bazár, predaj, inzercia, predám

Výčapník/Výčapníčka

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Hľadáme nových kolegov : výčapníka/výčapníčku
čašníka/čašníčku

Na prevádzku HOSTINEC KRUPICA, Janova Ves 108
Bližšie info na tel.č. alebo osobne na prevádzke.
Výčapník/Výčapníčka
Podobné inzeráty
Čašník / Výčapník
Do moderného pubu s kuchyňou v Prešove hľadáme posilu v podobe nového skúseného kolegu / kolegyne na pozíciu "ČAŠNÍK / VÝČAPNÍK" Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: - chuť pracovať vo vysokom štandarde - komunikatívnosť a prozákaznicky prístup - samostatnosť a preberanie zodpovednosti - chuť učiť sa nové veci - časová flexibilita - udržiavanie čistoty na pracovisku - práca s pokladňou Zamestnanecké výhody, benefity - Zaujímavé finančné hodnotenie zodpovedajúce danej pozícii, - bonusový systém, - školenia a tréningy, - zamestnanecké zľavy, - variabilný pracovný čas Informácie o výberovom konaní Hľadáme usmievavého a príjemne vystupujúceho kolegu, so skúsenosťami v gastronómii do funkčne rozbehnutého konceptu, na dlhodobú spoluprácu. Prevádzka otvorená denne od 11.00. Ak máš chuť na sebe pracovať aj v oblasti pivnej kultúry, neustále sa vzdelávať a podieľať sa na vytváraní príjemného zážitku pre našich hostí, si tým správnym kandidátom na túto pracovnú pozíciu. Staň sa súčasťou rozbehnutého konceptu. V prípade záujmu, prosíme o zaslanie životopisu, o uvedenie názvu pracovnej pozície "ČAŠNÍK / VÝČAPNÍK" do predmetu e-mailu a zaslanie na email: info@ Vybraných kandidátov budeme kontaktovať a všetkým vopred ďakujeme za prejavený záujem.
Prijmeme barman/výčapník
Radi vás privítame v našom tíme v modernej pivárni BBQ ARENA v Košiciach na sídlisku Ťahanovce , do ktorej hľadáme kolegu barmana – výčapníka. Tvoja náplň prace : - profesionálne čapovanie piva - príprava nápojov za barom - práca s kasou a vyúčtovanie - denné uzávierky Viac info na telefónnom čísle :
Čašník/čka-výčapník/čka
Prijmeme do Reštaurácie v Čakajovciach čašníka/čašníčku. Pracovná doba krátky-dlhý týždeň. Plat 900-1000 euro v čistom.
Barman vycapnik
Reštaurácia Kozlovna prijme do svojho teamu barmana -vycapnika s nástupom od 20.6 2023 na TPP . Nástupný plat od 6€/netto . Životopis posielajte na kozlovnakosice@ alebo nás kontaktujte na t.č.