bazár, predaj, inzercia, predám

Vychádzková palica s čepeľou

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predám vychádzkovu palicu s čepeľou veľmi pekne spracovaná čepeľ je pevný kaleny trojhran, vhodná na prechádzky v lese.
Vychádzková palica s čepeľou
Podobné inzeráty
Vreckový nôž Mercator, originál Solingen
Vreckový, zatvárací nôž Mercator ručne vyrobený v nožiarskej dielni v meste Solingen. Mercator je štíhly nôž s jednoduchou a pevnou konštrukciou, ktorý sa bez výraznejších zmien vyrába už od roku 1867. Obľúbený nôž posledného nemeckého panovníka, preto sa ľudovo nazýva "nôž cisára Wilhelma". Čepeľ z uhlíkovej/nerezovej ocele je dlhá 9 cm, istí sa skráteným Back-Lock. Rukoväť je z kovu. Celková dĺžka 20 cm. č.1 s čepeľou z nerezovej ocele, v cene 36 eur č.2 s čepeľou z kvalitnej uhlíkovej ocele C75 zušľachtenej na 56 HRC, v cene 31 eur č.3 Mačka, s čepeľou z kvalitnej uhlíkovej ocele C75 zušľachtenej na 56 HRC, v cene 37 eur č.4 Mačka, s čepeľou z nerezovej ocele, v cene 35 eur č.5 s rukoväťou a čepeľou z nerezovej ocele, v cene 37 eur č.6 obal z tmavohnedej hovädzej kože pre č.1-5, dĺžka 12,5 cm, ručne vyrobený v Nemecku, v cene 15 eur. Nôž je úplne nový, balený v papierovej krabici. Osobný odber v Bratislave alebo pošlem poštou (cena + poštovné). Kontakt - mobil: 0903-708-959 (aj WhatsApp - Viber - iMessage - Signal), email: PREDAJ JE AKTUÁLNY!
Vychádzková palica  zdobenou - s leopard,vták,vlk
Vychádzková palica zdobenou - s leopard,vták,vlk,pes,orol.....30€. Krásna nerezová ploskačka s obsahom 0,18 dcl s pevným uzáverom na prenos alkoholických aj nealko nápojov. Je skvelým pomocníkom na poľovačkách, veď nie je nič lepšie, ako dúšok svojho obľúbeného nápoja pri prechádzke lesom. Ploskačka je na oboch stranách potlačená motívom orla , jeleňa, vlka a vzadu je stručný opis v angličtine.8€ Určite poteší Vreckové hodinky pre poľovníka 10 €
Strelecká palica - BLASER CARBON 2.0
Nová strelecká palica - BLASER CARBON 2.0. Otočná rukoväť umožňuje bezpečne zamerať cieľ a byť v pohotovosti, bez nutnosti meniť polohu palice. Dĺžka: 1,24 - 1,98 m (nastavenie dĺžky pomocou štyroch otočných zámkov) Hmotnosť: 985 g Hmotnosť vrátane vrecka: 1 307 g Palica má prakticke púzdro (súčasťou balenia) Materiál: carbon, plast, spony so zámkom z elastoméru, penové rukoväte. Cena-279€ s DPH. Záruka + faktúra.
Vystrelovací nôž SCHRADE Viper SCHOTF3C /nový/
Predám úplne nový OTF vyskakovací nôž Americkej firmy SCHRADE Viper SCHOTF3C (obojstranné ostrie) so zárukou ešte 18 mesiacov, nový nepoužitý v krabičke aj s pokladničným blokom, kúpený v SR. Popis: Strelecký nôž s čepeľou kopijového typu - obojstranné hladké ostrie. Rukoväť obsahuje vreckový klip a rozbíjač skla. Na zabránenie náhodnému otvoreniu noža je nôž vybavený bezpečnostnou poistkou - posuvníkom na rukoväti. Ak vidíte červenú bodku, nôž nie je zamknutý. Na uvoľnenie čepele slúži pomerne výrazný stredový posuvník. Ak chcete nôž zatvoriť, musíte stlačiť páčku na začiatku rukoväte (s vysunutou čepeľou), čím sa čepeľ uvoľní a potom ju môžete zasunúť pomocou posuvníka na boku rukoväte. Podrobnosti o produkte: ·Typ otvárania: jednocestný mechanizmus. ·Čepeľ noža: obojstranné ostrie ·Hmotnosť noža: 167 g ·Celková dĺžka: 224 mm ·Dĺžka čepele: 90 mm ·Typ ocele: 4034 oxide coated ·Tvrdosť: HRC ·Materiál rukoväte: Aluminium Viac:
Predám lovecký nôž Muela Bowie Bw22
Predám lovecký nôž Muela Bowie 22 Nôž je nový nebruseny v bezchybnom stave s krabičkov. Konštrukcia noža s pevnou čepeľou Nôž vhodný na poľovanie, lov Typ noža lovecký Druh noža s pevnou čepeľou Tvar čepele bowie Ostrie noža hladké Farba čepele strieborná klasická Rukoväť drevo Klip nie Dĺžka čepele 22 cm Dĺžka rukoväte 12,5 cm Celková dĺžka 34,5 cm Hmotnosť noža 465 g Cena 115€ Cena je pevná. Kontaktovať skôr e-mailom alebo sms.
Strelecka palica
predám streleckú palicu