bazár, predaj, inzercia, predám

Výdaj stravy

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Príjmeme na výdaj stravy zamestnanca na 5 hodín. Jedná sa o výdaj podľa menného zoznamu cca 45 obedov.
Sviatky víkendy volne. Plat 900€ mesačne.
Výdaj stravy
Podobné inzeráty
Pomocná kuchárka na výdaj stravy - Vranov nad Topľou
Naša spoločnosť Bistro DOMINIKA s.r.o., prevádzka BARÓNKA obsadzuje pracovné miesto - pomocná kuchárka na výdaj stravy. Náplňou práce je výdaj stravy / denného menu. Pracovná doba je pondelok až piatok, 8 hodín denne. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Ďakujeme :)
Výdajca stravy / pomocná sila
Do našej gastro prevádzky, ktorá sa nachádza v špecializovanej nemocnici SANOM na Nobelovej ulici v Bratislave hľadáme príjemnú kolegynku, ktorej pracovnou náplňou bude: Byť pozitívne naladená každý deň Zodpovednosť za plynulý chod prípravy a expedície stravy pre klientov Príprava raňajok, desiat a olovrantov a následná expedícia Kontrola množstva a teploty expedovaných jedál pre klientov Balenie stravy určenej na neskoršie použitie Aktualizácia počtov objednaných porcií Pravidelné čistenie a dezinfekcia kulinárov Byť kolegiálna pri rôznych pracovných činnostiach Pracovná doba na zmeny krátky/dlhý týždeň 12 h Bližšie informácie Vám radi poskytneme na osobnom pohovore
Pomocná kuchárka
Prijmeme na TPP pomocnú kuchárku zodpovednú za výdaj menu, dezertov a jednoduchých šalátov/, pripravuje len jednoduché šaláty a okrem výdaja jedného denného menu sa stará o výdaj polievok, plus jednoduché pomocné práce/ Pracovná doba: 2dni sa robí, 2dni voľno. Pracovná doba od 07:00 - 21:30 Uprednostnení budú uchádzači s praxou, hygienickým minimom a zdravotným preukazom. Mzda cca 1200 netto. Svoj životopis s pracovnou históriou nám pošlite na mail: iron@ poprípade nás kontaktujte na tel.č.:
Prijmeme výpomoc na rozvoz a výdaj jedál v kantine
Prijmeme výpomoc na rozvoz a výdaj jedál v kantine, pracovná doba od pondelka do piatku 9:00-13:00, nutný vodičský preukaz, skúsenosti s vydajom jedla výhodou, práca na TPP mzda 5€/ hodina v čistom , životopis zasielať na spiritrestaurantpo@
Výdaj obedov denného menu
Prijmem pomocnú silu na výdaj obedov v Business centre. Od 10:00hod. - do 14:00 hod.
Hľadáme kuchára do rodinného pubu v Malinove
Hľadáme kuchára do nášho rodinného pubu v Malinove. Ide o prípravu a výdaj obedových menu plus príprava a výdaj jednoduchých Á la carte jedál. Smien je 12 do mesiaca, meniace sa podľa potreby v týždni. Plat: 6 eur/ hodina Potreba skúseností v kuchyni a vzťah k vareniu. Taktiež je potrebný vodičšký preukaz. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte prostredníctvom SMS na tel.: