bazár, predaj, inzercia, predám

Vyerezavanie do dreva

Kategória: Umelecké predmety

Ponúkam na predaj vyrezávané rucne Jánošíka do dreva aj skevtmi vyrezanymi do dreva cenu ponúknite
Vyerezavanie do dreva
Podobné inzeráty
Drevené srdiečko
Drevené srdiečko. Vyrobené z tvrdého dubového dreva. Aj iné výrobky z dreva a gravírovanie do dreva na zákazku. Rozmer cca 25x 25 cm, výška 3cm. Vhodné ako darček k výročiu alebo narodeninám. Možnosť personalisovať venovaním na zadnú stranu laserom. Cena 18 Eur osobný odber KE a okolie, posielam na dobierku plus cca 5 Eur. Tiež v darčekovom balení za 22 EUR.
Drevená miska v tvare veveričky
Drevená myska v tvare veveričky. Vyrobené z tvrdého dubového dreva. Aj iné výrobky z dreva a gravírovanie do dreva na zákazku. Rozmer 27x 20 cm, výška 3cm Cena 18 Eur osobný odber KE a okolie, posielam na dobierku plus cca 5 Eur.
Vypálenie fotky do dreva
Máte krásnu fotografiu, ktorú by ste si radi nechali navždy zachovať? Ponúkam vám jedinečnú možnosť - vypálime ju do dreva! Objednajte si u nás vypálenú fotku do dreva ešte dnes a získajte nezabudnuteľnú pamiatku na celý život!
Drevorezba- dravec z dreva
Predám sochu dreveného sokola vyrobenú z lipového dreva. Socha je vysoká 100 centimetrov.
Ručne robený podnis z agátového dreva
Dobrý deň, rád by som ponúkol s láskou a ručne robený podnos na rôzne občerstvenie ako oriešky, chipsy, tyčinky a pod. Podnos je vyrobený z agátového dreva a jeho povrch je ošetrený voskom vhodným pre podávanie potravín. Jeho rozmery sú cca 58x20cm, obsahuje mosadzné úchyty. Tento podnos je jeden z mojich prvých výrobkov a robí mi veľkú radosť, ak vynaložené úsilie môže niekomu urobiť radosť. Preto má táto práca zmysel.
Sošky z ebenového dřeva
Prodám Africké sochy z ebenového dřeva. Vysoké 62cm viz foto 90€ a stejné i ve velikosti 20cm. za cenu 30€. Dále Masajký oštěp 35€.