bazár, predaj, inzercia, predám

VYFUK

Kategória: Ostatné

Tecnigas Next-R je osvedčený výfuk v športovom dizajne pre skútre 50ccm originálne valce alebo 70ccm športové valce. Tento výfuk má dobrý výkon s relatívne nízkou hlučnosťou v oblasti "hlbokého tónu".

Next-R sa dodáva s priehľadným lakovaným zvukovým boxom, čiernym eloxovaným hliníkovým tlmičom.
VYFUK
Podobné inzeráty
Výfuk Yamaha XT 660
Predám výfuk na Yamaha xt 660. Výfuk zn. GPR. Vhodný na enduro aj na motard.
Univerzálny športový nerezový výfuk s príslušenstvom, nový
Na SMS neodpisujem. Predám nový, nepoužitý nerezový výfuk, pripojenie na rúru 51mm + redukcia aj na menšie priemery až do 38mm. Výfuk je pomerne malý, celková dĺžka je 39cm. Cena je pevná 57 EUR. Mám len jeden kus, ktorý je na foto, viac ich nemám. Viac info po telefóne (cez pracovné dni ideálne po 16tej hodine), alebo mailom, prípadne cez WhatsApp alebo Viber, na SMSky neodpisujem.
výfuk honda cb125f
predám tento výfuk, je z nerezezovej oceli, bol na honda cb125f , priemer pasuje presne na vyfukove potrubie , ale môže pasovať aj na inú moto, pekný zvuk, uchytenie do pôvodneho držiaka na výfuk
Výfuk SC Project CRT carbon MT-07
Zdravím, mal by som na výmenu výfuk aj zvody Sc Project CR-T Carbon na motorku MT-07 2013-2016. Originálna cena výfuku je 850 eur. Výfuk má úžasný zvuk ale po troch rokoch by to už chcelo zmenu. Ak by ste mal niekto záujem kľudne píšte.
Yamaha mt09 predám originál výfuk.
Dobrý deň predám originál výfuk na yamaha mt09 gen 2. Výfuk má cca 17 tisíc km.
Hlinikove nálepky na výfuk
Predam rôzne alu nalepky na výfuk. Odolavaju teplotam,úv žiareniu,tlakovemu čisteniu vodou. Vhodná na prekrytie preliačiny. Yoshimura. TwoBrother Racing 12.3x2.3 Mivv 10.4x4 Austin Racing Už nemám. Leo Vince 7.5x3.5 SC Project 9.5x6 Akrapovič kockata 8x8.5 Akrapovič podlhovastá 13.2x3.5 Arrow 9.5x3.2 Pred odlepenim sa dajú pekne natvarovať aj na oblý výfuk Cena 4€ ks Viem poslat aj na dobierku+poštovné. Viac info na email,alebo na t.č.