bazár, predaj, inzercia, predám

Vyhrevne teleso do liahne Cleo

Kategória: Chovateľské potreby

Náhradné výhrevné teleso do liahne cleo, priemer 34cm, 110W.
Priemer 24cm, 65W. Doprava 6€ kurierom.
Vyhrevne teleso do liahne Cleo
Podobné inzeráty
Liahen Cleo 5 DT
Liahen poloautomat na 41 slepacich vajec. Digitalne zobrazenie teploty. Vajicka na otocnom roste. Pretacaju sa z vonku liahne vsetky naraz. Moznost dokupit rosty na bazantie, prepelicie a perlicie vajcia 12€/ks. Vyhrevne telesa 15€. Presvecovacka vajec 7€. Digitalny teplomer 6€. Vlhkomer s teplomerom 8€ a ine nahradne diely na liahne. Posielam kurierom. Dopravne 6€. Na SMS neodpovedam. Volajte alebo ma kontaktujte mailom.
Rosty pre liahne Cleo
Náhradné natáčanie na vajíčka do liahni cleo na vajíčka BAŽANT, SLIEPKY, PREPELICE. Doprava 6€ kurierom.
Motorcek pre liahen Cleo
Motorček pre automaticke natáčanie do liahne Cleo. 1/240 Rpm. AC: 220V. 50 / 60Hz. Príkon menej ako 2,5 W. Rozmery 49 x 27 mm. Doprava kurierom 6€. Na SMS neodpovedam. Volajte alebo ma kontaktujte mailom.
Liahen Cleo 5x2 DT
Liahen poloautomat dvojposchodova na 82 slepacich vajec. Digitalne zobrazenie teploty. Vajicka na otocnom roste. Pretacaju sa z vonku liahne vsetky naraz. Moznost dokupit rosty na bazantie, prepelicie a perlicie vajcia. Presvecovacka vajec 7€. Digitalny teplomer 6€. Vlhkomers teplomerom 8€. Nahradne diely na liahne. Posielam kurierom. Dopravne 6€. Na SMS neodpovedam. Volajte alebo ma kontaktujte mailom.
Odchovna Cleo
Udržuje v teple čerstvo vyliahnuté kuriatka Teplota je zabezpečená výhrevným vláknom Ventilátor pod zariadením zabezpečuje rovnomerné rozdelenie teploty pre cca 10-50kuriatok, prepeličiek....kačiciek..... rozmer 40x40cm Výhrevné 70W teleso +15W žiarovka. Doprava kurierom 6€. Na SMS neodpovedam. Volajte alebo ma kontaktujte mailom.
Liaheň cleo 5
Ponúkam na predaj liaheň cleo 5, manuálne otáčanie vajec, liahnute v nej bolo asi 5 krat,nemám na to priestor a čas tak ju posuvam ďalej.Cena za liaheň je 50e, prípadná výmena možna za zvieratá,krmivo. mailom al. telefonicky.