bazár, predaj, inzercia, predám

Vyhrievana deka Klarstein

Kategória: Ostatné drobné

Funkcna. Kupene ako Vianocny darcek ale takmer nepouzivana.
Vyhrievana deka Klarstein
Podobné inzeráty
Predám ochladzovač vzduchu Klarstein Skyscraper Ice 4 v 1
Predám ochladzovač vzduchu Klarstein Skyscraper Ice 4 v 1 v bielej farbe. Bol použitý asi 3 krát na pár hodín, momentálne ho už v domácnosti nevyužijeme, pretože máme klimatizáciu a v byte pre neho priestor na uskladnenie nemáme. Prikladám k tomu 2x chladiaci balík a diaľkový ovládač. Pôvodná cena 199,99EUR. Momentálne majú na neho zľavu, stojí 142,90EUR. Štvornásobné osvieženie vďaka štýlovej ventilačnej veži: ochladzovač vzduchu 4-v-1 Klarstein Skyscraper Ice vám poskytne chladivý vánok s presnosťou na stupeň. Ako ventilátor, ochladzovač, čistička a zvlhčovač vzduchu zároveň. S vysokým prietokom vzduchu 210 m³/h uvádza Klarstein Skyscraper Ice do pohybu lenivý letný vzduch ako ventilátor v troch rýchlostiach. V kombinácii s funkciou ochladzovača vzduchu sa prúd vzduchu osviežuje odparovaním vody, ktorá sa dodatočne ochladzuje chladiacimi balíkmi. Vďaka tomu je Klarstein Skyscraper Ice užitočný ako zvlhčovač vzduchu aj v zime. Vertikálna a horizontálna oscilácia navyše umožňuje pohyb prúdu vzduchu. O lepšie dýchanie sa stará zabudovaný ionizátor , ktorý zo vzduchu účinne odstraňuje prachové častice a zápach. Vďaka zabudovaným podlahovým kolieskam je Klarstein Skyscraper Ice 4-v-1 ochladzovač vzduchu mimoriadne mobilný a odnímateľná nádrž na vodu umožňuje veľmi jednoduché plnenie, čistenie a vyprázdňovanie. Výkonný a všestranný: Ochladzovač vzduchu Klarstein Skyscraper Ice je osviežujúcim riešením pre všetky horúce dni v roku. Prietok vzduchu: 210 m³/h Maximálna prevádzková hlučnosť: 45 dB Veľká nádrž na vodu: 6 litrov Spotreba energie: 30 W Samostatne nastaviteľná 180° oscilácia, vertikálna i horizontálna 3 úrovne rýchlosti: nízka, stredná, vysoká 3 prevádzkové režimy: Normálny, Nočný a Prírodný Prírodný režim: zvyšovanie a znižovanie rýchlosti vetrania pre simuláciu prirodzeného vetra Nočný režim: ako prirodzený režim s postupným znižovaním maximálnych otáčok až do vypnutia Časovač: automatické vypínanie v polhodinových intervaloch nastaviteľné do 7,5h Ionizácia vzduchu na odstránenie prachu, baktérií a zápachu Indikátor hladiny vody Vrátane dvoch chladiacich balíkov na zvýšenie účinnosti Prehľadný ovládací panel a displej na hornej strane prístroja Moderný, priestorovo úsporný dizajn veže Vypínač na vrchnej strane jednotky Napájanie: 220-240 V~ | 50/60 Hz Rozmery zariadenia: 28 x 95 cm (ØxV) Dĺžka kábla: 175 cm Rozmery chladiaceho balíku: 9 x 15 x 2 cm (ŠxVxH) Hmotnosť chladiaceho balíku: približne 275 g Hmotnosť spotrebiča: približne 6 kg V prípade vzájomnej rýchlej dohody ho viem v rámci Košíc/Gelnice a blízkeho okolia doručiť.
Vyčapne zariadenia značky Klarstein, Skal Silver
Zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal prináša pôžitok z piva priamo domov: Na zdravie! Čerstvo načapované chutí najlepšie. Zariadenie na čapovanie piva Klarstein Skal sa postará o neustály pôžitok z piva zo všetkých 5-litrových súdkov. Vďaka tlakovému systému CO2 plynových kartuší získava sladový mok vždy ten správny tlak. Tri plynové kartuše sú dodávané a postarajú sa priamo od začiatku o správny tlak vedenia. Aby sa dali pripojiť aj súdky Heineken, pre ktoré nie je potrebný tlak CO2, je dodávaný vhodný pripájací adaptér. O ešte väčší pôžitok sa stará integrovaný termoelektrický chladiaci systém, ktorý umožňuje chladenie súdka s pivom podľa potreby na 2-12 °C. S podporou 0,8 l vody pracuje pivný chladič ešte efektívnejšie. Zapnutie/vypnutie na pravej strane zariadenia Chladiaci systém vďaka termoelektrike s tichou prevádzkou: 38 dB (A) (vonkajší hluk: 25 dB (A)) Doba chladenia: cca 19 - 21 hodín (pre chladenie z izbovej teploty na približne 4 °C - odporúčame predchladenie) Nastaviteľný tlak CO2 LED displej pre teplotu piva Jednoduchá voľba teploty s tlačidlami +/- 6 voliteľných teplôt chladenia: 2, 4, 6, 8, 10 a 12 °C Zlepšený výkon chladenia pridaním 0,8 l vody Odnímateľná a ľahko umývateľná odkvapkávacia miska Vrátane čistiacej vložky pre hygienické čistenie čapovacieho systému Napájanie: 220-240 V~/50-60 Hz Rozmery (s odkvapkávacou miskou): cca 27 x 48 x 45 cm (ŠxVxH) Rozmery (bez odkvapkávacej misky): cca 27 x 48 x 32 cm (ŠxVxH) Rozmery CO2 náplní si preverte, prosím, v návode na obsluhu Hmotnosť: cca 6,5 kg Zaruka 2 roky od zakupenia. Možnost zakupenia cez náš eshop alebo osobne. Novy, nepoužity.
Pípa - výčapné zariadenie KLARSTEIN SKAL
Predám pípu/výčapné zariadenie Klarstein Skal v čiernom prevedení. Ideálne systém pre tých čo používajú 5l sudky na pivo. V balení sú dve co2 bombičky takže stačí vybaliť, poskladať, vložiť chladný súdok piva a môžete čapovať. V prípade záujmu pridám balenie 10ks co2 bombičiek za 10€ Preferujem osobný odber BA/MT ale dá sa to poslať aj kuriérom pri platbe vopred. Technické detaily nájdete tu:
Klarstein MasterFresh parná rúra
Dobrý deň, ponúkame na predaj parnú rúru Klarstein používanú približne rok, nakoľko sa sťahujeme a už ju nepotrebujeme. Všetko funguje v poriadku. V rámci BA a SC ju vieme aj doviezť, v prípade iných miest po dohode. Odkaz na rúru v e-shope:
Inteligentný radiátor
Predám tento inteligentný radiátor Bornhom Klarstein. Konvekčný ohrievač Klarstein Bornholm zabezpečuje rovnomernú distribúciu a ohrev vzduchu v miestnostiach s výmerou do 40 m². Režim Eco znižuje spotrebu energie na minimum. Ohrievač sa zapne a vypne podľa príslušného nastavenia. Je odolný voči striekajúcej vode, a preto ho možno umiestniť aj do vlhkých priestorov. Má dotykové ovládanie. Môýe byť aj na zemi na kolieskach alebo zavesený na stene. Je možné ho aj ovládať z vášho pohodlia. Je čisto nový ani raz použitý. Posielam aj na dobierku.
Teplovzdušná fritéza
Predám túto teplovzdušnú fritézu Klarstein. Fritéza je nová, je však na nej estetická vada na hornom kryte. S teplovzdušnou fritézou Klarstein je nízkotučné varenie jedla rýchle a jednoduché. Fritéza frituje, pečie, griluje alebo opeká pomocou cirkulujúceho horúceho vzduchu s výkonom 1700 W. Nastavenie má prostredníctvom dotykového LCD displeja, 8 programov. Kapacita 5,4 L. Posielam aj na dobierku.