bazár, predaj, inzercia, predám

Vykrajovátka - klasické

Kategória: Ostatné

Predám vykrajovátka vytlačené na 3D tlačiarni. Použitý je materiál PLA, ktorý je vyrobený z bio materiálu (napr. kukuričný škrob) a je tak vhodný so stykom s potravinami. Materiál PLA je teplotne odolný do cca 55-60°C, a preto vykrajovátka nie sú vhodné do umývačky riadu.

Vykrajovátka sú vhodné pre použitie pri pečení medovníkov, lineckých koláčikov a pod.

Veľkosť vykrajovátok je vždy dlhšia strana 65mm (6,5cm) a ich hĺbla je 15mm (1,5cm). Vykrajovátka majú na vrchu hrubšiu obrubu, pre pohodlnejšie vykrajovanie a spevnenie tvaru. V prípade záujmu o inú veľkosť alebo vlastný motív ma neváhajte kontaktovať mailom.

Aktuálna ponuka vykrajovátok:
1. Anjelik - cena 1,50€
2. Vtáčik - cena 1,50€
3. Stromček - cena 1,50€
4. Mikuláš - cena 1,50€
5. Snehuliak - cena 1,50€
6. Rybka - cena 1,50€
7. Macko - cena 1,50€
8. Betlehemská hviezda - cena 1,50€
9. Zvonček - cena 1,50€
10. Prasiatko - cena 1,50€

Cena jedného vykrajovátka je uvedená pri zozname vykrajovátka a platí pre veľkosť 65mm (6,5cm).
K cene vykrajovátka bude pripočítané poštovné 1,65€ (doporučený list do 2 dní do 100g) podľa platného cenníka Pošty.
Za dobierku je príplatok 1,30€. V prípade zaslania na dobierku požadujem dopredu uhradiť sumu za poštovné.
Je možný aj osobný odber v Banskej Bystrici.
Vykrajovátka - klasické
Podobné inzeráty
Vykrajovátka Minecraft
Originální vykrajovátka vyrobená pomocí moderní technologie 3D tisku. Jedná se o plast, který je biologicky rozložitelný a je vyrobený z kukuřičného škrobu. Také je snadno recyklovatelný. Před použitím doporučujeme umýt ve vlažné vodě (50°C). Vykrajovátka nepatří do myčky, jelikož se mohou zkroutit. Okraje vždy vyříznou objekt z těsta či modelíny a vnitřní tvary obtisknou tvary. Po upečení obtisknuté tvary zůstávají a vy tak nemusíte zdobit. Průměrná velikost vykrajovátek je 6x6cm.
Predám formičky, vykrajovátka
furmičky na pečenie 40€ spolu aj s poštovným za to čo je na foto
Vykrajovátka, formičky
Jednota, nepoužité
Panda vykrajovačky + obaly na onigiri
Ponúkam vykrajovátka v tvare pandy a obaly na za balenie domáceho onigiri. 4ks vykrajovačiek, použité raz. 8ks obalov na zabalenie domácich ryžových trojuholníkov, pôvodne bolo v balení 15 kusov. Posielam Zásielkovňou
Různé věci
Prodám všehochuť, velké množství věcí, od všeho něco. Víc jak 70% věcí je nových v origo balení. Je toho hodně - např. flétny, tonery, pájka, DVD přehrávač, skříňka na klíče, svíčky, cestovní šicí stroj, věšáky - medvídci, zástěry a chňapky, bublifuk a draci, bavlnky a klubíčka, deštník, flétny, záclony, škrabka, film např. Máša a medvěd, ovečka Shaun, vykrajovátka, stavebnice, korálky na tvoření , a plno dalších věcí co jsou pod zbytkem věcí. Je toho hodně, tak na jednu hodně velkou bednu. Vhodné do tomboly, soutěže a jiné akce nebo k podarování ostatních. K tomu daruji zdarma dárkové tašky na alkohol a jiné dárky (nové nepoužité s nepopsanými štítky věnování). Posílám po celé ČR a SR. Podívejte se i na naše další inzeráty.
Kuchynské pomôcky, formičky
Predám úplne nové veci do kuchyne. Kuchynské náradie, kuchynské pomôcky, riad, formičky Predám úplne nové formičky, vykrajovátka, vykrajovačky tlapková patrola, všetky obrysy hlavičiek, paw patrol, patrola, tlapky, úplne nové ani raz použité 16 eur za celý komplet Stroj na varenie šunky, aspiku, zamiakových jedál, aspikov. Tescoma Presto. Vynikajúci na prípravu domácej šunky, s univerzálnym teplomerom na presnú kontrolu teploty počas dusenia šunky. Vyrobený z tepelne odolného plastu a žiaruvzdorného silikónu, teplomer a pružina z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Vybavený redukciou na prípravu polovičnej porcie šunky. Šunkovar je vhodný do umývačky, teplomer v umývačke neumývajte. Návod na použitie s receptami vo vnútri balenia. Stroj je v stave nový, použitý 1x ak vôbec. Bez škrabanca, s návodom a krabicou 17 eur Drevený valec, valček, šulek, celomasívny valček na cesto, bez poškodenia, v super stave, dĺžka valca s rúčkami 45 cm, čisto valček 27,2 cm, cena 10 eur Úplne nová teflónová forma na tartaletky, košíčky, hranatý tvar, cena 10 eur Úplne nová silikónová forma na pečenie stromček, vianočné pečenie, vianočné ozdoby, cena 5 eur