bazár, predaj, inzercia, predám

Výnimočné bývanie s benefitmi

Kategória: Byty

č. 2605
- exkluzívny predaj výnimočného komfortného 4-izbového tehlového bytu s 2 x loggiou, pivnicou, záhradkou, parkovacím miestom v súkromnom areáli v blízkosti centra – ulica Díčova, Piešťany. Byt má nádherné výhľady na zeleň – vysoké ihličnany, okrasné kríky, trávnik, je situovaný v tichom prostredí s parkovou úpravou so súkromným pozemkom v podielovom vlastníctve, v menšom zateplenom bytovom dome s 3 poschodiami a 7 bytmi.
Dispozícia bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchynskou časťou a jedálňou, 3 spálne, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatná toaleta, komora, 2 x loggia, pivnica.
Orientácia bytu – východ a juh, 1. poschodie, nie je výťah. Rozloha bytu – 101 m2, rozloha loggií – 2 x 6 m2.
Štandard bytu: vstupné bezpečnostné dvere, okná plastové s vnútornými žalúziami, interiérové dvere – masív dub, podlahy laminát v prevedení čerešňa, kuchynská linka značky Sýkora do tvaru U s barovým pultom a so zabudovanými spotrebičmi – elektrická multifunkčná rúra zn. Gorenje, plynová varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou v nerezovom prevedení, digestor, silgranit dres, 2 x veľký šatník typu rolldor, 1 x menší rolldor, sádrokartónové stropy s bodovým osvetlením, kúpeľňa so sprchovacím kútom, priestor na práčku, moderný kúpeľňový nábytok, kúpeľňa a obidve loggie – podlaha keramická dlažba. Z obývacej izby je prechod na loggiu orientovanú na východnú stranu, kde je namontovaná aj tieňacia markíza. K bytu patrí murovaná pivnica v suteréne o rozlohe 3 m2, spoločná bicykláreň, spoločná hobby miestnosť a spoločné vonkajšie letné posedenie. V bytovom dome boli vymenené stúpacie rozvody – odpad aj vodovod, bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou – zateplenie, nová fasádna omietka, nová strecha s izoláciou, vstupné vchodové dvere, elektrický vrátnik, vymenené okná na spoločných priestoroch, na všetkých poschodiach vymenená krytina PVC a vo vstupnom vestibule nová dlažba. Internetové pripojenie je riešené optikou, parkovanie dostatočné na súkromnom pozemku, užívanie záhradky celoročne. Byt má vlastné plynové kúrenie, radiátory s termostatickými meračmi, vlastný vodomer a elektromer. Mesačné náklady za všetky energie vo výške 180,- EUR pre 4 osoby. Ideálne bývanie pre rodinu – blízkosť základnej školy, obchodov, lekárov, športovísk, pešej zóny a cyklotrasy. Vysoká kvalita bývania vzhľadom na bezprašné a tiché prostredie. Byt s takýmito benefitmi je dnes už vzácnosť.
K bytu je možné dokúpiť aj samostatnú garáž s elektrickou bránou o rozlohe 26 m2, šírka – 3,60 m pri bytovom dome v cene 25.000,- EUR.
Cena: 240.000,- EUR - BYT

Výnimočné bývanie s benefitmi
Podobné inzeráty
Bývanie ako v dome -  KOMFORTNÝ BYT s benefitmi
č. 2605 - exkluzívny predaj výnimočného komfortného 4-izbového tehlového bytu s 2 x loggiou, pivnicou, záhradkou, parkovacím miestom v súkromnom areáli v blízkosti centra – ulica Díčova, Piešťany. Byt má nádherné výhľady na zeleň – vysoké ihličnany, okrasné kríky, trávnik, je situovaný v tichom prostredí s parkovou úpravou so súkromným pozemkom v podielovom vlastníctve, v menšom zateplenom bytovom dome s 3 poschodiami a 7 bytmi. Dispozícia bytu: vstupná chodba, obývacia izba spojená s kuchynskou časťou a jedálňou, 3 spálne, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatná toaleta, komora, 2 x loggia, pivnica. Orientácia bytu – východ a juh, 1. poschodie, nie je výťah. Rozloha bytu – 101 m2, rozloha loggií – 2 x 6 m2. Štandard bytu: vstupné bezpečnostné dvere, okná plastové s vnútornými žalúziami, interiérové dvere – masív dub, podlahy laminát v prevedení čerešňa, kuchynská linka značky Sýkora do tvaru U s barovým pultom a so zabudovanými spotrebičmi – elektrická multifunkčná rúra zn. Gorenje, plynová varná doska, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou v nerezovom prevedení, digestor, silgranit dres, 2 x veľký šatník typu rolldor, 1 x menší rolldor, sádrokartónové stropy s bodovým osvetlením, kúpeľňa so sprchovacím kútom, priestor na práčku, moderný kúpeľňový nábytok, kúpeľňa a obidve loggie – podlaha keramická dlažba. Z obývacej izby je prechod na loggiu orientovanú na východnú stranu, kde je namontovaná aj tieňacia markíza. K bytu patrí murovaná pivnica v suteréne o rozlohe 3 m2, spoločná bicykláreň, spoločná hobby miestnosť a spoločné vonkajšie letné posedenie. V bytovom dome boli vymenené stúpacie rozvody – odpad aj vodovod, bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou – zateplenie, nová fasádna omietka, nová strecha s izoláciou, vstupné vchodové dvere, elektrický vrátnik, vymenené okná na spoločných priestoroch, na všetkých poschodiach vymenená krytina PVC a vo vstupnom vestibule nová dlažba. Internetové pripojenie je riešené optikou, parkovanie dostatočné na súkromnom pozemku, užívanie záhradky celoročne. Byt má vlastné plynové kúrenie, radiátory s termostatickými meračmi, vlastný vodomer a elektromer. Mesačné náklady za všetky energie vo výške 180,- EUR pre 4 osoby. Ideálne bývanie pre rodinu – blízkosť základnej školy, obchodov, lekárov, športovísk, pešej zóny a cyklotrasy. Vysoká kvalita bývania vzhľadom na bezprašné a tiché prostredie. Byt s takýmito benefitmi je dnes už vzácnosť. K bytu je možné dokúpiť aj samostatnú garáž s elektrickou bránou o rozlohe 26 m2, šírka – 3,60 m pri bytovom dome v cene 25.000,- EUR. Cena: 240.000,- EUR - BYT
Living Park Svit - výnimočné bývanie s výhľadom na Tat
Exkluzívne iba u nás Vám ponúkame výnimočné bývanie v krásnej prírode v obci Svit pri rieke Poprad.  Byty budú 1 - 5 izbové, dokončené v štádiu holobyt, prípadne štandard (v izbách laminátové parkety, v kúpeľni a WC dlažba, kompletná sanita, vnútorné dvere s obložkovými zárubňami, vonkajšie bezpečnostné protipožiarne dvere). Komfort bývania zabezpečuje aj elektrické podlahové kúrenie, meranie elektrickej energie pre každý byt samostatne, bezbariérový prístup, veľké pivničné priestory a dostatok parkovacích miest. Byty nachádzajúce sa na prízemí budú mať predzáhradku s terasou na vlastnom pozemku. V každom byte bude aplikované rekuperačné vetranie, ktoré je veľkým prínosom v kontexte kvalitného zdravého bývania a v kontexte kvality života. Alergici ocenia minimálnu prašnosť, vďaka permanentnému vetraniu ktoré zabezpečuje rekuperačný systém sa minimalizujú bolesti hlavy, zvýši sa koncentrácia, kvalita spánku a regenerácia ľudského organizmu. Kvalitné materiály použité na stavbu bytového domu, výrazným spôsobom prispievajú k zníženiu nákladov na bývanie. V meste Svit je kompletná občianska vybavenosť, sídli tam okrem dvoch materských, dvoch základných škôl a Základnej umeleckej školy aj Stredná odborná škola. Okrem toho je k dispozícii športová hala, krytá plaváreň s rehabilitačným strediskom, tenisové kurty, kolkáreň, viacúčelový štadión a dve novopostavené hokejbalové ihriská, ktoré v zimnom období slúžia ako verejné klziská. Okolie bytových domov bude upravené parkami so zeleňou, detskými ihriskami, chodníkmi a lavičkami. Lokalita: Svit je veľmi žiadaná a vyhľadávaná lokalita s výbornou dostupnosťou do Popradu. Príroda v okolí Svitu patrí k najkrajším kútom Slovenska. Tvorí ju predhorie Tatranského národného parku a Národného parku Nízke Tatry. Preto sa do popredia dostáva rozvoj cestovného ruchu, ktorý má značnú podporu mesta. Len tri kilometre vzdialená Lopušná dolina sa stáva ideálnym centrom pre letné, ale hlavne zimné športové aktivity. Sú tu svahy s umelým zasnežovaním a tromi vlekmi a lyžiarska škola. K dispozícii je aj ubytovanie hostí v hoteli a priľahlých chatkách. Návštevníci mesta Svit môžu navštíviť aj neďaleko vzdialené národné parky – Pieninský národný park s úchvatnou jazdou na pltiach po vodách rieky Dunajec a Národný park Slovenský raj. Stav nehnuteľnosti - Novostavba. Cena bytu je v stave holobyt. Nájdete na stránke pod ID ZA011705. Call centrum tel: 0910 86 44 86.
2 izbový byt na predaj, novostavba, projekt Rezidencia Pod H
Túžite po svojom vlastnom domove v regióne Spiša? V regióne, v ktorom okrem nezameniteľnej prírody nájdete aj obrovské množstvo kultúrnych pamiatok? Potom je projekt Rezidencia Pod hradom tou správnou voľbou pre Vás a Vašu rodinu. Hlavnými benefitmi projektu sú jeho skvelá lokalita centra mesta, rýchla dostupnosť na diaľnicu v smere Poprad - Prešov a dômyselná architektúra, ktorá okrem rešpektovania historického duchu mesta spĺňa dnešné vysoké nároky na bývanie. Orientácia bytov a nadštandardná veľkosť loggií ponúkne svojim budúcim majiteľom okúzľujúci výhľad na Spišský hrad. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Palešovo Námestie, Spišské Podhradie Dispozícia: 2 izbový byt č. 8 Úžitková plocha: byt 69,59 m2 (bez loggie) Orientácia: SV Poschodie: 1. NP (bez výťahu) Energetická náročnosť budovy: budova zatiaľ nemá vystavený energetický certifikát BLIŽŠIE INFORMÁCIE O PROJEKTE REZIDENCIA POD HRADOM NÁJDETE NA: WEB STRÁNKE PROJEKTU: FACEBOOK: / INSTAGRAM: // O PROJEKTE: Rezidencia Pod hradom pozostáva z prízemia a dvoch nadzemných podlaží a spolu ponúka 17 moderných bytov. Z toho 6 dvojizbových a 11 trojizbových bytov. Pre každý byt sú k dispozícii parkovacie miesta v uzatvorenom areáli projektu, prípadne v jeho bezprostrednej blízkosti. Veľkou výhodou sú aj pivničné kobky, ktoré sa nachádzajú priamo na každom podlaží objektu. Na prízemí sa nachádza nebytový priestor pre obchodnú prevádzku o výmere 90 m2. VYBERTE SI MIESTO NA BÝVANIE, Z KTORÉHO SA VŠADE KAM POTREBUJETE, DOSTANE DO PÁR MINÚT. Pri polohe projektu Rezidencia Pod hradom oceníte hlavne jeho dostupnosť. Či už potrebujete zájsť na nákup, k lekárovi, zaviesť deti do škôlky alebo školy, všetko je po ruke. Milovníci turistiky alebo histórie ocenia fakt, že mesto Spišské Podhradie ukrýva niekoľko chránených lokalít a až 145 kultúrnych pamiatok. FINANCOVANIE: Vaše nové bývanie rýchlo a jednoducho. Ak máte záujem o kúpu bytu v projekte Rezidencia Pod hradom, s našou pomocou je Váš sen na dosah. Využite možnosť bezplatného poradenstva a služieb hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám na jednom stretnutí poskytne informácie o ponukách rôznych bánk, aktuálnych akciách, úrokových sadzbách, či poplatkoch.
3 izbový byt na predaj, novostavba, projekt Rezidencia Pod H
Túžite po svojom vlastnom domove v regióne Spiša? V regióne, v ktorom okrem nezameniteľnej prírody nájdete aj obrovské množstvo kultúrnych pamiatok? Potom je projekt Rezidencia Pod hradom tou správnou voľbou pre Vás a Vašu rodinu. Hlavnými benefitmi projektu sú jeho skvelá lokalita centra mesta, rýchla dostupnosť na diaľnicu v smere Poprad - Prešov a dômyselná architektúra, ktorá okrem rešpektovania historického duchu mesta spĺňa dnešné vysoké nároky na bývanie. Orientácia bytov a nadštandardná veľkosť loggií ponúkne svojim budúcim majiteľom okúzľujúci výhľad na Spišský hrad. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Palešovo Námestie, Spišské Podhradie Dispozícia: 3 izbový byt č. 16 Úžitková plocha: byt 59,87 m2, loggia 9,06 m2 Celková plocha bytu vrátane príslušenstva: 68,93 m2 Orientácia: JV Poschodie: 2. NP (bez výťahu) Energetická náročnosť budovy: budova zatiaľ nemá vystavený energetický certifikát BLIŽŠIE INFORMÁCIE O PROJEKTE REZIDENCIA POD HRADOM NÁJDETE NA: WEB STRÁNKE PROJEKTU: FACEBOOK: / INSTAGRAM: // O PROJEKTE: Rezidencia Pod hradom pozostáva z prízemia a dvoch nadzemných podlaží a spolu ponúka 17 moderných bytov. Z toho 6 dvojizbových a 11 trojizbových bytov. Pre každý byt sú k dispozícii parkovacie miesta v uzatvorenom areáli projektu, prípadne v jeho bezprostrednej blízkosti. Veľkou výhodou sú aj pivničné kobky, ktoré sa nachádzajú priamo na každom podlaží objektu. Na prízemí sa nachádza nebytový priestor pre obchodnú prevádzku o výmere 90 m2. VYBERTE SI MIESTO NA BÝVANIE, Z KTORÉHO SA VŠADE KAM POTREBUJETE, DOSTANE DO PÁR MINÚT. Pri polohe projektu Rezidencia Pod hradom oceníte hlavne jeho dostupnosť. Či už potrebujete zájsť na nákup, k lekárovi, zaviesť deti do škôlky alebo školy, všetko je po ruke. Milovníci turistiky alebo histórie ocenia fakt, že mesto Spišské Podhradie ukrýva niekoľko chránených lokalít a až 145 kultúrnych pamiatok. FINANCOVANIE: Vaše nové bývanie rýchlo a jednoducho. Ak máte záujem o kúpu bytu v projekte Rezidencia Pod hradom, s našou pomocou je Váš sen na dosah. Využite možnosť bezplatného poradenstva a služieb hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám na jednom stretnutí poskytne informácie o ponukách rôznych bánk, aktuálnych akciách, úrokových sadzbách, či poplatkoch.
3 izbový byt na predaj, novostavba, projekt Rezidencia Pod H
Túžite po svojom vlastnom domove v regióne Spiša? V regióne, v ktorom okrem nezameniteľnej prírody nájdete aj obrovské množstvo kultúrnych pamiatok? Potom je projekt Rezidencia Pod hradom tou správnou voľbou pre Vás a Vašu rodinu. Hlavnými benefitmi projektu sú jeho skvelá lokalita centra mesta, rýchla dostupnosť na diaľnicu v smere Poprad - Prešov a dômyselná architektúra, ktorá okrem rešpektovania historického duchu mesta spĺňa dnešné vysoké nároky na bývanie. Orientácia bytov a nadštandardná veľkosť loggií ponúkne svojim budúcim majiteľom okúzľujúci výhľad na Spišský hrad. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Palešovo Námestie, Spišské Podhradie Dispozícia: 3 izbový byt č. 13 Úžitková plocha: byt 66,59 m2 (bez loggie) Orientácia: SV Poschodie: 2. NP (bez výťahu) Energetická náročnosť budovy: budova zatiaľ nemá vystavený energetický certifikát BLIŽŠIE INFORMÁCIE O PROJEKTE REZIDENCIA POD HRADOM NÁJDETE NA: WEB STRÁNKE PROJEKTU: FACEBOOK: / INSTAGRAM: // O PROJEKTE: Rezidencia Pod hradom pozostáva z prízemia a dvoch nadzemných podlaží a spolu ponúka 17 moderných bytov. Z toho 6 dvojizbových a 11 trojizbových bytov. Pre každý byt sú k dispozícii parkovacie miesta v uzatvorenom areáli projektu, prípadne v jeho bezprostrednej blízkosti. Veľkou výhodou sú aj pivničné kobky, ktoré sa nachádzajú priamo na každom podlaží objektu. Na prízemí sa nachádza nebytový priestor pre obchodnú prevádzku o výmere 90 m2. VYBERTE SI MIESTO NA BÝVANIE, Z KTORÉHO SA VŠADE KAM POTREBUJETE, DOSTANE DO PÁR MINÚT. Pri polohe projektu Rezidencia Pod hradom oceníte hlavne jeho dostupnosť. Či už potrebujete zájsť na nákup, k lekárovi, zaviesť deti do škôlky alebo školy, všetko je po ruke. Milovníci turistiky alebo histórie ocenia fakt, že mesto Spišské Podhradie ukrýva niekoľko chránených lokalít a až 145 kultúrnych pamiatok. FINANCOVANIE: Vaše nové bývanie rýchlo a jednoducho. Ak máte záujem o kúpu bytu v projekte Rezidencia Pod hradom, s našou pomocou je Váš sen na dosah. Využite možnosť bezplatného poradenstva a služieb hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám na jednom stretnutí poskytne informácie o ponukách rôznych bánk, aktuálnych akciách, úrokových sadzbách, či poplatkoch.
2 izbový byt na predaj, novostavba, projekt Rezidencia Pod H
Túžite po svojom vlastnom domove v regióne Spiša? V regióne, v ktorom okrem nezameniteľnej prírody nájdete aj obrovské množstvo kultúrnych pamiatok? Potom je projekt Rezidencia Pod hradom tou správnou voľbou pre Vás a Vašu rodinu. Hlavnými benefitmi projektu sú jeho skvelá lokalita centra mesta, rýchla dostupnosť na diaľnicu v smere Poprad - Prešov a dômyselná architektúra, ktorá okrem rešpektovania historického duchu mesta spĺňa dnešné vysoké nároky na bývanie. Orientácia bytov a nadštandardná veľkosť loggií ponúkne svojim budúcim majiteľom okúzľujúci výhľad na Spišský hrad. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: Lokalita: Palešovo Námestie, Spišské Podhradie Dispozícia: 2 izbový byt č. 14 Úžitková plocha: byt 69,06 m2 (bez loggie) Orientácia: SV Poschodie: 2. NP (bez výťahu) Energetická náročnosť budovy: budova zatiaľ nemá vystavený energetický certifikát BLIŽŠIE INFORMÁCIE O PROJEKTE REZIDENCIA POD HRADOM NÁJDETE NA: WEB STRÁNKE PROJEKTU: FACEBOOK: / INSTAGRAM: // O PROJEKTE: Rezidencia Pod hradom pozostáva z prízemia a dvoch nadzemných podlaží a spolu ponúka 17 moderných bytov. Z toho 6 dvojizbových a 11 trojizbových bytov. Pre každý byt sú k dispozícii parkovacie miesta v uzatvorenom areáli projektu, prípadne v jeho bezprostrednej blízkosti. Veľkou výhodou sú aj pivničné kobky, ktoré sa nachádzajú priamo na každom podlaží objektu. Na prízemí sa nachádza nebytový priestor pre obchodnú prevádzku o výmere 90 m2. VYBERTE SI MIESTO NA BÝVANIE, Z KTORÉHO SA VŠADE KAM POTREBUJETE, DOSTANE DO PÁR MINÚT. Pri polohe projektu Rezidencia Pod hradom oceníte hlavne jeho dostupnosť. Či už potrebujete zájsť na nákup, k lekárovi, zaviesť deti do škôlky alebo školy, všetko je po ruke. Milovníci turistiky alebo histórie ocenia fakt, že mesto Spišské Podhradie ukrýva niekoľko chránených lokalít a až 145 kultúrnych pamiatok. FINANCOVANIE: Vaše nové bývanie rýchlo a jednoducho. Ak máte záujem o kúpu bytu v projekte Rezidencia Pod hradom, s našou pomocou je Váš sen na dosah. Využite možnosť bezplatného poradenstva a služieb hypotekárneho špecialistu, ktorý Vám na jednom stretnutí poskytne informácie o ponukách rôznych bánk, aktuálnych akciách, úrokových sadzbách, či poplatkoch.