bazár, predaj, inzercia, predám

VynstBuild hľadá tesarov, betonárov,murárov,cestarov

Kategória: Stavebníctvo

Ponúkame:

Stabilnú pracovnú zmluvu a konkurencieschopnú odmenu
Príležitosť pracovať na rozmanitých projektoch v oblasti stavby a infraštruktúry
Možnosť profesionálneho rastu a rozvoja zručností v dynamickom pracovnom prostredí
Podporu tímovej spolupráce a priateľskú pracovnú atmosféru
Požadujeme:

Skúsenosti v príslušnej oblasti (tesári, betonári, murári, cestári)
Zodpovednosť a dôkladnosť vo vykonávaní práce
Schopnosť pracovať v tíme a efektívne komunikovať
Flexibilitu a ochotu pracovať v rôznych prostrediach a na rôznych projektoch
Platný vodičský preukaz (v prípade cestárov)
Ak ste talentovaní, spoľahliví a máte vášeň pre stavebnú prácu, radi vás privítame v našom tíme.

Компанія VynstBuild шукає досвідчених теслярів, бетонників, мулярів та дорожніх робітників для приєднання до нашої команди.

Ми пропонуємо:

Стабільний трудовий договір та конкурентоспроможну заробітну плату.
Можливість працювати над різноманітними будівельними та інфраструктурними проектами.
Можливість професійного зростання та розвитку навичок у динамічному робочому середовищі.
Підтримку командної співпраці та дружню робочу атмосферу.
Ми очікуємо:

Досвід відповідної сфери (теслярі, бетонники, мулярі, дорожні робітники).
Відповідальність та ретельність у виконанні роботи.
Здатність працювати в команді та ефективно спілкуватися.
Гнучкість та готовність працювати в різних середовищах та на різних проектах.
VynstBuild hľadá tesarov, betonárov,murárov,cestarov
Podobné inzeráty
VynstBuild hľadá pracovníkov
Stavebná spoločnosť VynstBuild ponúka voľné pracovné miesta pre betonárov, tesárov a železiarov: Asistent: 7/8є Začínajúci majster: 8,5/9,5e Majster s praxou: 10/12e Majster s praxou aspoň 5 rokov :12/15e Príležitosť na pozíciu Zamestnanec: Asistent: 5,5/6e Začínajúci majster: 6,5/7e Majster s praxou v montáži: 7,5/9e Sledujte nás Nástroje. Špeciálne oblečenie... doprava ľudí do práce a z práce Ubytovanie zabezpečené platené Počet hodín 250/310 hodín mesačne Kontakt E-mail vynstbuildsk@ webová stránka Stavebné práce Slovensko Montážny tesár tesár tesár tesár tesár tesár zelezo murár murár brigáda zamestnanie zivnost pracovnykov práca na stavbe robotníci hladam pracu praca na zivnost stavebné práce pracownicy hladame pracu Stavebný robotník (tesár / železiar) pre dopravné stavby
Hľadáme Sadrokartonárov, murárov a šalovačov betonárov
Do nášho pracovného tímu hľadáme Sadrokartonárov, murárov, šalovačov a betonárov. Práca na živnosť Popis na sadrokartonárov: Hodinová mzda: 21 Eur/hod. Náradie vlastné Ubytovanie hradené Fakturácia: 7/14 50 - 60 hodín týždenne Miesto výkonu práce: Wulzburg Nástup ihneď. Popis na murárov: hľadáme 3 člennú skupinu murárov na výstavbu rodinných domov od základov. Nástup: 19.6.2023 Miesto výkonu práce: Duseldorf Cudzí jazyk nie je nutný. Murári: 2-3 murári můžu byť aj jednotlivci Nástup: 19.6.2023 Miesto výkonu práce: Wulburg Šaloveč betonár: hľadáme jedného šalovača, betonára s nástupom čo najskůr. Miesto výkonu práce: Ottweiler Hodinová mzda: od 18 do 20 Eur/hod. Pracuje sa 50 až 60 hodín týždenne Ubytovanie: zabezpečené a hradené! Fakturácia: každých 7 dní a splatnosť 14 dní Turnus: 4/1 týždeň Potrebné je mať základné náradie na výkon práce, automobil. V prípade Vášho záujmu nám pošlite životopis Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať: E mail: job.eu84@ Kontakt:
Hľadáme murárov a šalovačov betonárov
Do nášho pracovného tímu hľadáme murárov, šalovačov a betonárov. Práca na živnosť Popis: hľadáme 3 člennú skupinu murárov na výstavbu rodinných domov od základov. Nástup: 19.6.2023 Miesto výkonu práce: Duseldorf Murári: 2-3 murári můžu byť aj jednotlivci Nástup: 19.6.2023 Miesto výkonu práce: Wulburg Šaloveč betonár: hľadáme jedného šalovača, betonára s nástupom čo najskůr. Miesto výkonu práce: Ottweiler Hodinová mzda: od 18 do 20 Eur/hod. Pracuje sa 50 až 60 hodín týždenne Ubytovanie: zabezpečené a hradené! Fakturácia: každých 7 dní a splatnosť 14 dní Turnus: 4/1 týždeň V každej skupine musí byť aspoň jeden nemecky hovoriaci. Potrebné je mať základné náradie na výkon práce, automobil. V prípade Vášho záujmu nám pošlite životopis Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať: E mail: monika.bartakovics@ Kontakt:
PONUKA PRÁCE PRE CESTÁROV / BAGRISTOV - NEMECKO
Pre stabilnú, úspešnú, rýchlo rastúcu firmu MS Gruppe s.r.o. hľadáme šikovných a skúsených cestárov a bagristov. Náplň práce: Výkopové práce, asfaltovanie, pokladanie chodníkov, obrubníkov. Najčastejšie sa pokladajú odvodňovacie kanále popri cestách v obytných zónach. Vytvárame 3 členné skupiny s 1 nemčinárom a minimálne 1 bagristom. Pracovný čas: - pracuje sa 40-50 hod/týždenne Čo ponúkame: - PRÁCA NA ŽIVNOSŤ v stabilnej, úspešnej, rýchlo rastúcej firme. (pri dlhodobej spolupráci je možnosť pracovať na pracovnú zmluvu) - hodinová mzda 19-23,- Eur/hod (Možnosť vyššej mzdy v závislosti od skúsenosti a jazykových znalostí) - ubytovanie zabezpečené a zúčtované za rovnaké časové obdobie - práca na turnusy - fakturácia každé 2 týždne - dlhodobá spolupráca a celoročne zákazky pre živnostníkov, - pomoc pri vybavovaní administratívnych záležitosti pri práci v Nemecku, výkazy, fakturácia, dane, poistenie, freistellung, ubytovanie, atď., Čo očakávame: - Jeden z partie by mal mať papiere na bager a aspoň jeden Vodičský preukaz skupiny C - spoľahlivosť, samostatnosť, zodpovednosť, seriózny prístup k práci - ochota cestovať, flexibilita (vodičský preukaz skupiny B, BE výhodou) - prax v danom obore - aspoň jeden z partie by mal mať dostatočnú znalosť nemeckého jazyka (Mierne pokročilý - B1) - Ideálny tím (1 Bagrista, 1 pracovník na nakladač, valec, 1 pomocný pracovník pri lopate), - Stručná charakteristika spoločnosti: MS Gruppe, s.r.o. je spoločnosť zameraná na nábor a výber personálu pre prácu v zahraničí so sídlom na Slovensku. MS GRUPPE s.r.o. R.Nedeckého 12 97401 Banská Bystrica Životopis v nemeckom jazyku môžete poslať na uvedený email. V prípade ďalších otázok nás kontaktujte prostredníctvom e-mailu: l.hrubec@, alebo telefonicky na čísle: .
Prijmem Tesárov (šalovačov), murárov, železiarov do Nemecka
Prijmem Tesárov (šalovačov), murárov, železiarov do Nemecka. Ďalej obkladačov, na rôzne iné práce, napr. maliarske, a iné ... Na rôzne zákazky po Nemecku. Podmienky: Každý živnosť, Jeden musí vedieť nemecky. Ubytovanie hradené. Plat od 18-21 eur/hod.
Hľadáme murárov a tesárov
Ponúkame možnosť práce pre skúsených tesárov a murárov na živnosť, alebo dohodu. Dlhodobejšia práca od pondelku do piatku. Každý deň orientačne na 10 hodín. Miesto výkonu práce Kremnica. Doprava je zabezpečená z mesta Vráble. Bližšie informácie Vám poskytneme na tel. čísle . Nástup možný ihneď. Plat podľa dohody a hlavne preukázaných skúseností.