bazár, predaj, inzercia, predám

Výpomoc v domácnosti , upratovanie

Kategória: Brigády

Hľadám študentku na výpomoc v domácnosti ( občasne upratovanie ). Košice.

Bližšie informácie osobne , alebo po telefonickom rozhovore.
Výpomoc v domácnosti , upratovanie
Podobné inzeráty
výpomoc v domácnosti a v záhrade
Hľadám niekoho na výpomoc do domácnosti aj do záhrady , žena alebo aj muž so skúsenosťami 5,- € /hod. v poobedňajších, večerných hodinách alebo cez víkend. Lokalita : Trávnica Tel:
Hľadáme výpomoc na drobné údržbové práce na dome
Dobrý deň. Hľadáme výpomoc do rodinného domu v lokalite NM na občasné drobné údržbové práce (podľa potreby). Hľadáme šikovného pána kutila, ktorého takáto činnosť baví, kľudne aj dôchodcu alebo invalidného dôchodcu, jednoducho človeka, ktorý má viac času. Niekoho, kto si vie sám "porobiť" alebo opraviť veci v dome, niečo namontovať alebo zveladiť či vykonať drobné záhradné práce (strihanie kríkov). Ovládanie ľahkých vodo-inštalačných opráv (napríklad výmena batérie) je výhodou. Už nie je v našich silách stíhať svojpomocne všetky tieto úkony a teda bolo by fajn, ak by ste nám pomohli nájsť niekoho, na koho tento popis sedí a hlavne, komu by naozaj pomohol menší privýrobok. Zdôrazňujem, že toto nie je ponuka na TPP, ale ponuka na nazvem to "susedskú" výpomoc po vzájomnej dohode raz-dvakrát do mesiaca spadajúca do nezdaniteľného príjmu. Zároveň by nám pomohlo rovnako nájsť aj nejakú pani na občasné menšie upratovacie práce v dome. Ak niekoho takého poznáte kontaktujte ma prosím v súkromnej správe. Ďakujeme ????
Hľadám prácu/brigádu ako výpomoc/záskok
Hľadám si prácu ako vodič formou brigády alebo ako záskok. Pracujem ako hasič 24 hod. a dva dni voľno. VP skupiny A. B, C, E, T. idelálne ako záskok alebo výpomoc na 2-3 x (podľa dohody) za týždeň, samozrejme kľudne aj víkend, sviatok. Ak by niekto potreboval vodiča na záskok/výpomoc alebo iné práce, kľudne sa ozvite. Okres Malacky a okolie
Upratovanie aj prípadná správa arealu, či práca s koňmi
Najprv čítajte, potom, kontaktujte. Veríme, že rozumný a pracovitý ľudia sa ešte stále nájdu :) Ďakujeme. Hľadáme výpomoc podľa dohody na upratovanie chaty v obci Zázrivá. Časom po osvedčení aj viac hodín, možno aj na celý mesiac ... Základný rozsah práce za 5 €/hod. je: upratovanie, žehlenie a nekvalifikované bežné práce okolo domu a záhrady. Až 10 €/hod. po skúšobnej dobe pokiaľ zvládate aj prácu s kosačkou, snehovou frézou, manuálne práce s lopatou, či vidlami okolo koní, či máte aj znalosť administratívy a komunikačné schopnosti. To vieme aj finančne oceniť. Ponúkame prácu v príjemnom prostredí na polosamote, v prírode v dobrom kolektíve, s rozmanitosťou aj pomerne slušným ohodnotením a priateľským prístupom. Očakávame čestného, pracovitého a zodpovedného pomocníka, alebo aj pomocníčku so vzťahom ku zvieratám a prírode. V prípade záujmu pošlite životopis na vendulka.djn@ a ozveme sa vám na pohovor.
Upratovanie domu, starostlivost o dom
Hľadám výpomoc do domácnosti. Upratovanie, občasne žehlenie. Aspoň raz do týždňa min. 6 hodín/týždeň. Mzda 6 eur za hodinu. Poprosim iba neromku. Obec Poša. Ďakujem.
Výpomoc v domacnosti
Hladam si brigadu na obcasne upratovanie zehlenie ,vysavanie domácnosti len Humenne