bazár, predaj, inzercia, predám

Vyrezávané a maľované menovky na dvere kúpeľne a WC

Kategória: Ostatné

Predám menovky na dvere kúpeľne a WC, ktoré sa prilepujú obojstrannou páskou (už je zo zadnej strany nalepená).
Menovky sú ručne vyrezané a maľované, v ponuke sú tabuľky na dvere samostatnej kúpeľne, samostatného WC v cene 9 EUR/ks alebo spoločnej kúpeľne s WC v cene 12 EUR/ks. Na výber je dievča (blond alebo hnedé vlasy) alebo chlapec (blond alebo hnedé vlasy).
Možnosť vyzdvihnutia v Prešove alebo posielam poštou.
Vyrezávané a maľované menovky na dvere kúpeľne a WC
Podobné inzeráty
Svadobné maľované menovky na dvere
Ručne maľované menovky na dvere, vhodné ako dekorácia dverí na svadbu, ale aj ako symbolický darček pre nevestu a ženícha, ktorý si môžu nalepiť doma na vchodové dvere. Možnosť vypísania mien podľa želania. Osobné vyzdvihnutie v Prešove alebo pošlem poštou. Cena 15 EUR za kus
Menovky na oslavu
Predám laserom vypaľované menovky na rôzne podujatia s voľným priestorom na vpísanie mená. O dostupnosti farieb a množstve mi napíšte. Cena za 50 ks. Samostojacie strieškové menovky na svadby, oslavy, plesy, stoly.
Menovky na dvere pre 4 člennú rodinu
Predám maľované menovky na dvere - 4 členná rodina. Zo zadnej strany je nalepená obojstranná páska, je možné dopísať meno. Možnosť vyzdvihnutia v Prešove alebo pošlem poštou s pripočítaním poštovného
Menovky na dvere Babka a dedko
Predám menovky na dvere - babka a dedko. Zo zadnej strany je nalepená obojstranná páska, je možné dopísať mená alebo čokoľvek iné. Možnosť vyzdvihnutia v Prešove alebo pošlem poštou s pripočítaním poštovného.
Ručne vyrezávaný obraz DOTA 2
Predám ručne vyrezávané obrazy DOTA 2. Lakované Epoxidom na hladký pevný povrch a vizualizáciu 3D efektu. Obrazy sú ručne vyrezávané aj ručne maľované. V prípade záujmu o iný návrh. Pošlite nám obrázok alebo nás kontaktujte a dohodneme sa. Vytvoríme Vam na mieru. Rozmery - 60x42 cm - 139€. Rozmer Mirana - 60x42 cm - 139€ Rozmer Luna - 60x42 cm - 139€.
Ručne vyrezávaný a maľovaný obraz Bloodborne
Predám ručne vyrezávané a maľovaný obrazy Bloodborne. Lakované Epoxidom na hladký pevný povrch a vizualizáciu 3D efektu. Obrazy sú ručne vyrezávané aj ručne maľované. V prípade záujmu o iný návrh. Pošlite nám obrázok alebo nás kontaktujte a dohodneme sa. Vytvoríme Vám na mieru. Rozmery - 60x42 cm - 130€.