bazár, predaj, inzercia, predám

Výroba vyrezávaných nálepiek na mieru

Kategória: Výroba

Výroba plotrovo vyrezávaných nápisov (nálepiek), nálepiek do interiéru a exteriéru, loga firmy, polep obchodného výkladu, reklama firmy na dodávku/auto/motorky,(zadne sklo, kufrové dvere a podobne), možnosť výberu farby, dlha trvácnosť nálepky s aplikačnou fóliou na hladký prenos nálepky. Najlepšie písať email aby sme sa dohodli okolo rozmerov a motívu, rýchla odozva s prípadným náhľadom a zakotovaním nálepky/polepu.

Fotky inzerátu sú príklady mojich prác.
Výroba vyrezávaných nálepiek na mieru
Podobné inzeráty
Výroba trapezového plechu na mieru na počkanie.
TRAPEZOVY PLECH 18+ a T30+ /Výroba na počkanie na mieru/ Výroba trapezového plechu T18+ a T30+ na mieru na počkanie. Cena pozink 0,5mm - 9,50 eur Bm poplast 0,5mm - 13 eur Bm Ceny uvedené bez dph./ROZVOZ DOHODA/
Výroba nálepiek, magnetiek
Vyrobím, vytlačím nálepky rôzneho formátu od A2 (420x594 mm) a menšie. Napr. nápisy na autá, fotomagnetky (svadba, krstiny, dovolenka atď.). Tlačím nálepky rôzneho typu na kvalitnej plotrovacej tlačiarni japonskej výroby Mimaki. Tlačím originálnym solventným atramentom Mimaki s farebnou škálou CMYK(vyššia kvalita tlače). Pracujem v grafickom programe CorelDraw. Možnosť tlače aj viacerých kusov. Pri väčšom množstve nálepiek dohoda na cene. Samozrejmosťou je aj vyrezávanie (plotrovanie) z fólie rôznych nápisov.
Retenčne nádrže,žumpy,pivnice,vod.šachty, výroba na mieru
Plastové vodomerné šachty,lapače tukov,plastové samonosné žumpy, septiky, plastové nádrže na úžitkovú aj pitnú vodu, šachty na vŕtané studne,kanalizačné šachty, prečerpávacie nádrže, sudy, plastové pivnice, poklopy, potravinárske nádrže,retenčne nádrže,rôzne plastové nádrže na mieru.100% vodotesnosť,ľahká manipulácia,rýchla a jednoduchá montáž,dlhá životnosť, nízke stavebné Výroba na mieru.
Plastové žumpy,retenčné nádrže.Vyroba na mieru
Ponúkame plastové vodomerné šachty, plastové samonosné žumpy, septiky, plastové nádrže na dažďovú aj pitnú vodu, šachty na vŕtané studne, kanalizačné šachty, prečerpávacie nádrže, sudy, plastové pivnice, poklopy, potravinárske nádrže, rôzne plastové nádrže na mieru. 100% vodotesnosť, ľahká manipulácia, rýchla a jednoduchá montáž, dlhá životnosť. Výroba na mieru.
Stolar
Ponúkame stolárske prace Výroba kuchynských liniek Výroba vstavaných skríň Výroba z laminatu Výroba z masivu Montážne nábytku Bližšie info na tel:
Výroba brán,plotov,plotových dielcov,zabradlí,pergoly...
Výroba a montáž na mieru dizajnových brán,plotov,zábradlí,plotových dielcov,pergol ... podľa Vaších predstáv.Zákazková výroba . Rýchle dodanie ! Cenovú ponuku Vám vypracujeme zdarma! Hlavná 9 ,Ľubotín