bazár, predaj, inzercia, predám

Výrobník čokolády

Kategória: Ostatné drobné

Výrobník čokolády
Výrobník čokolády
Podobné inzeráty
Výrobník čokolády
Predám výrobník čokolády od talianskej firmy GBG model Minilux. Stroj slúži na výrobu a ohrev čokolády. Používaný, zachovalý. Funkčný. Obsah cca 5 l a príkon 1000 W. Cena dohodou.
Tavič čokolády
Predám tavič čokolády vo výbornom stave. Používaný 1 mesiac. Vhodný na prípravu horúcej čokolády alebo čokolády na palacinky príp. iné múčniky alebo ovocie.
Ohrievac, Temperovac na 3 cokolady
Predam 1x pouzity priemyselny ohrievac/temperovac cokolady. Vanicky 3 x 5,7 litra. Je to model M1005 objednany z Belgicka zo stranky za 940EUR. Teplota sa da nastavit az po 65°C. Jedna sa o suche ohrievanie bez pouzitia vody. K ohrievacu su aj 3 vanicky s pokrievkami ktore boli kupovane osobne. Vsetko je z nehrdzavejucej ocele a v 100% stave. Vaha 16.5kg
Výrobník čokolady
Predám cenu ponuknite
Orion Výrobník sódy Aquadream
Predám nový nepoužítý ćierny výrobník AQUADREAM pre domácu prípravu perlivej vody, súčasťou je aj 1,1 l farebne zladená fľaša s viečkom, ktorú je možné používať opakovane. Vlastnosti produktu Materiál: plast, nerez Farby: čierna Dĺžka (cm): 24,5 Šírka (cm): 19 Výška (cm): 42 Hmotnosť (g): 1416 Použitie: na sýtené nápoje Výhra v tombole.
Výrobnik ľadu Guzzanti
Kompaktný výrobník ľadu nájde vďaka svojej výkonnosti uplatnenie nielen v domácnosti, ale aj v kancelári alebo poloprofesionálnej prevádzke. Dokáže vyrobiť až 12 kg ľadových kociek za 24 hodín, t.j. až 0,5 kg za hodinu Kapacita nádoby na vodu: 2,1 l Kapacita nádoby na ľad: 600 g Produkuje 2 veľkosti kociek Vyberateľná nádoba na ľad Indikátor prázdnej nádoby na vodu alebo plnej nádoby na ľad. Kompaktný, elegantný dizajn s priehľadným vekom pre ľahké vizuálnu kontrolu procesu výroby ľadu Cena 99€