bazár, predaj, inzercia, predám

Výrobník ľadu Girmi GH75

Kategória: Ostatné drobné

Ponúka na výber 2 veľkosti kociek ľadu: malé a veľké

Výrobná kapacita: až 12 kg za 24 hodín (1400 kociek)

Objem nádržky na vodu: 2,2 litra

Nádoba na ľad Kapacita: 700 g

Automatické vypnutie, keď je nádrž na vodu prázdna alebo je plná nádoba na ľad

Automatická a tichá prevádzka

Kompresor s ekologickým plynom

100W výkon

Rozmery (D x Š x V): 242 x 358 x 328 mm

Hmotnosť: 7,8 kg

používaný jednu sezónu, dôvod predaja kúpa americkej chladničky s výrobnikom ladu

Výrobník ľadu Girmi GH75
Podobné inzeráty
Výrobnik ľadu Guzzanti
Kompaktný výrobník ľadu nájde vďaka svojej výkonnosti uplatnenie nielen v domácnosti, ale aj v kancelári alebo poloprofesionálnej prevádzke. Dokáže vyrobiť až 12 kg ľadových kociek za 24 hodín, t.j. až 0,5 kg za hodinu Kapacita nádoby na vodu: 2,1 l Kapacita nádoby na ľad: 600 g Produkuje 2 veľkosti kociek Vyberateľná nádoba na ľad Indikátor prázdnej nádoby na vodu alebo plnej nádoby na ľad. Kompaktný, elegantný dizajn s priehľadným vekom pre ľahké vizuálnu kontrolu procesu výroby ľadu Cena 99€
Vyrobnik ľadu
Predám čisto nový nepouzity profesionálny vyrobnik ľadu. Nezmesti sa nám za bar. Pôvodná cena 360. Teraz 250 alebo dohoda pri rýchlom jednaní.
Vyrobnik ľadu klarstein
Predám vyrobnik ladu zn. Klarstein. Používaný cca rok .
Drtič ľadu Princess
Ponúkam na predaj drvič ľadových kociek zn. Princess s výkonom 55 W, vyrobený z robustného plastu so striebornou povrchovou úpravou. Výrobník ľadovej triešte ľahko drví ľadové kocky – stačí ich vložiť do zásobníka, zľahka stlačiť vršok prístroja a za malú chvíľku je pripravená ľadová triešť pre mnoho druhov občerstvenia. Prístroj bol odskúšaný avšak z dôvodu potreby drvenia veľkého množstva ľadu nám kapacitne nevyhovuje. Kupovaný po sezóne minulý rok. Ešte v záruke. Priložím aj originál doklad. Pôvodná cena 39 €. Aktuálna cena 25€.
Orion Výrobník sódy Aquadream
Predám nový nepoužítý ćierny výrobník AQUADREAM pre domácu prípravu perlivej vody, súčasťou je aj 1,1 l farebne zladená fľaša s viečkom, ktorú je možné používať opakovane. Vlastnosti produktu Materiál: plast, nerez Farby: čierna Dĺžka (cm): 24,5 Šírka (cm): 19 Výška (cm): 42 Hmotnosť (g): 1416 Použitie: na sýtené nápoje Výhra v tombole.
Výrobník čokolády
Predám výrobník čokolády od talianskej firmy GBG model Minilux. Stroj slúži na výrobu a ohrev čokolády. Používaný, zachovalý. Funkčný. Obsah cca 5 l a príkon 1000 W. Cena dohodou.