bazár, predaj, inzercia, predám

Výrobno - skladové priestory Nitra, depo kuriérskej služby ,

Kategória: Obchodné priestory

Dostupnosť: objekt je vzdialený 500 m od diaľnice Nitra-Trnava-Bratislava /Viedeň/ ,
na hlavnom ťahu smer NZ,SA,KN
30m je zastávka MHD,1 km hlavná autobusová a vlaková stanica
k objektu je bezproblémový prístup štandartným typom kamiónov
Popis objektu: betónová budova, objekt bol kompletne zrekonštruovaný a zmodernizovaný v roku 2002, vrátane sietí. Celá budova je zateplená a všade sú nové plastové okná. V roku 2012 bola kompletne zrekonštruovaná strecha budovy. V roku 2019 bolo v hlavnom priestore inštalované nové LED osvetlenie podľa aktuálnej legislatívy , v rovnakom roku bol v hlavnom priestore inštalovaný profesionálny kamerový a zabezpečovací systém. Manipulačný priestor okolo budovy je oddelený plotom. Priestorovo je budova rozdelená na dve časti / A a B/, ktoré môžu byť využívané samostatne /majú samostatne nezávislé vchody do skladových a výrobných priestorov aj do administratívy/. Každá časť má svoje samostatné meranie energií. Budova môže byť využívaná aj ako jeden celok , ktorý je možno vnútorne prepojiť a využívať všetkých 3 968 m2.
Časť A:

Vybavenie: - časť výrobnej plochy /15 x 60m/ je vybavená žeriavom o nosnosti 5t
- z hlavnej výrobnej plochy tri nákladné brány s pohonom / 3 x 4,5m/ - aktuálne 14 brán o rozmere 1 x 2m – upravené pre činnosť doručovateľskej spoločnosti
- nákladný výťah spájajúci prízemie so skladovými a výrobnými priestormi na prvom poschodí, nosnosť 2t
- výrobné priestory sú vykurované prostredníctvom infražiaričov
- automatické nezávislé vykurovanie sociálnych a administratívnych priestorov
- vo výrobných priestoroch sú zabudované rozvody stlačeného vzduchu
- v celom objekte sú všetky siete /voda, plyn, elektrika, telefónne linky, internet/
- objekt je napojený na alarm a zabezpečený kamerovým systémom
- šatne sú vybavené umývarkami so sprchami
- sekretariát je vybavený kuchynskou linkou s príslušenstvom
- vlastné uzavreté parkovisko /1 500 m2 /
- kapacita elektrických káblov z transformátora je 500 kVA.
Rozloha: - celkové rozmery objektu: 67 x 29 x 9 m /d,š,v1670 m2/
- zastavaná plocha: 1943 m2
- priľahlé plochy: 1670 m2
- celkové výrobné a skladové priestory: prízemie - 1566 m2
1.poschodie - 216 m2
- sociálne a administratívne priestory celkovo - 1084 m2
celkovo 2866 m2

Časť B:


Vybavenie: - nákladný výťah spájajúci prízemie so skladovými a výrobnými priestormi na prvom poschodí, nosnosť 1t
- samostatný vchod do administratívnych a skladových priestorov/2,6 x 2,6m/
- v celom objekte sú všetky siete /voda, plyn, elektrika, telefónne linky, internet/
- nový automatický vykurovací systém vo všetkých priestoroch.
- objekt je napojený na alarm
- vlastné parkovisko /150 m2/

Rozloha: - celkové rozmery objektu: 19 x 29 x 9 m /d,š,v/
- zastavaná plocha: 551 m2
- celkové výrobné /prevádzkové/ a skladové priestory: prízemie - 450 m2
1.poschodie - 350 m2
- sociálne a administratívne priestory celk
Výrobno - skladové priestory Nitra, depo kuriérskej služby ,
Podobné inzeráty
NA PRENÁJOM / SKLADOVÉ a OBCHODNÉ PRIESTORY 101m2 - BECKOV
Hľadáte skladové priestory, priestory na kaviareň, kvetinárstvo, kaderníctvo, zdravotné stredisko, dielňu, priestor na stolárstvo alebo iný priestor v blízkosti diaľnice? U nás máte na výber. Ponúkame vám na prenájom skladové alebo komerčné priestory vo viacerých variáciách a to: a) Skladový priestor o výmere 783m2 ako celok v stave, v akom sa sklad nachádza b) Komerčné priestory rozdelené, zrekonštruované a prispôsobené podľa vašich predstáv, či už na kancelárie, kaviareň alebo skladové priestory. Priestor je možné v prípade záujmu rozdeliť na menšie priestory o výmere 101m2, 103m2, 158m2, 371m2, prípadne na navrhnutú výmeru zákazníkom. Pracovná výška haly je 3,3 až 4,2m. V prípade potreby, zabezpečíme potrebnú výšku a šírku vstupnej brány do objektu. Súčasťou prenajímaných priestorov sú priľahlé pozemky a parkovisko spolu o výmere 1882m2. Vy hľadáte ideálny priestor, my hľadáme dlhodobého a spoľahlivého nájomcu, preto je pre nás dôležité, aby naše priestory vyhovovali vašim predstavám v čo najväčšej miere. Hľadáte priestory a máte individuálnu predstavu, neváhajte nás kontaktovať. Načitajte QR kód v galérii ponuky a nakuknite ako by mohol váš nový priestor vyzerať. Predná časť budovy je aktuálne v rekonštrukcii, bude vymenená komplet elektroinštalácia, okná, dvere a omietky. Disponujeme elektrickou, vodovodnou a plynovou prípojkou. Ponúkané skladové/ komerčné priestory sa nachádzajú v obci Beckov. Obec Beckov je obľúbená kvôli ideálnej polohe a blízkosti privádzača na D1. Obec Beckov je vzdialená 18km od najbližšieho krajského mesta Trenčín, 9km od najbližšieho okresného mesta, ktorým je Nové Mesto nad Váhom. Hlavné mesto je vzdialené 111km. Centrum obce je vzdialené ani nie 500m a na privádzač na D1 je to 4km. Sklad sa prenajíma za cenu 2400€ + DPH ako celok, alebo menšie priestory prispôsobené podľa vašich predstáv za 5€ + DPH/ m2 za mesiac. Uvedená cena je bez energii.
Na prenájom Obchodno - kancelárske a skladové priestory - BB
XEMAR (xemar1@ alebo ), v exkluzívnom zastúpení ponúka na prenájom kancelárske a skladové priestory v Banskej Bystrici na Zvolenskej ceste a to konkrétne hneď pri diaľnici R1 na viditeľnom mieste! En.certifikát ANO. video: Členenie: -Vykurované priestory celkom 446,7 m2 -z toho 35+ 67m2 kancelárske priestory (možnosť prenajať aj jednu časť samostatne ) -z toho sklad cca 190m2 -ostatné priestory ako kuchyňa a sociálne priestory -Nevykurované priestory celkom 56,26m2 (tieto priestory majú prestrešenie a bránu s vlastným vchodom a vstupom do vykurovaných priestorov. -Parkovacia plocha 526 m2 (dohoda na prenájme časti alebo celku podľa potreby) Spotreba energií sa účtuje samostatne Využitie: -kancelárske priestory -obchodné priestory /predajňa/ -skladové priestory GARANTOVANÝ BENEFIT: Nehnuteľnosť je na strategickom mieste !!! Pre bližšie info ma kontaktujte na tel.:
PRENÁJOM ADMINISTRATÍVNO-PRIEMYSELNEJ BUDOVY /NOVÁ CENA
Ponúkam na prenájom výrobno-skladový objekt, ktorý sa nachádza na Štefánikovej ulici, pri odbočke na Mníchovský Potok. Skladá sa z administratívnej a výrobnej časti. Možnosť prenajať ako celok alebo osobitne kancelárske priestory /aj viacerým subjektom/ a výrobno-skladovú časť. Objekt disponuje parkovacími miestami, celý oplotený, vstup cez elektrickú bránu. Všetky inžinierske siete sú k dispozícii, voda, plyn, elektrina 220/380V, kanál. Areál vykurovaný kotlom na drevo, k dispozícii je aj odkladací priestor na drevnú hmotu. Administratívna časť: 1. 7 x kancelársky priestor 2. Spoločná kuchynka 3. WC ženy 4. WC muži Podlahová plocha spolu: 199,11 m2 Výrobno-skladová časť: podlahová plocha / 1125,45 m2 1. Prvé poschodie: - výrobná dielňa - Skladovacie priestory - Kancelárie Podlahová plocha spolu: 947,5 m2 2. Druhé poschodie: - kuchynka - Jedáleň - Šatne pre zamestnancov Podlahová plocha spolu: 177,95 m2 A/ prenájom celého objektu: 4.000 EUR/mesiac bez DPH, bez energií B/ prenájom výrobno-skladovej časti: 1125,45 m2, t.j. : 3.400 EUR/mesiac bez DPH, bez energií C/ prenájom kancelárskych priestorov: 125 EUR / mesiac bez DPH za jednu kanceláriu, s energiami Celý objekt je k dispozícii po dohode, viac-menej okamžite. Preferujeme prenájom celého areálu jednému subjektu. Obhliadka možná po telefonickom dohovore. Najväčšou výhodou tohto areálu je v tejto energeticky náročnej dobe spôsob vykurovania-kotol na drevo!!!!!
Obchodné priestory 92m2
Ponúkame na prenájom maloobchodné priestory v Žiari nad Hronom, ktoré sa nachádzajú na ulici SNP s výbornou dostupnosťou a samostatnou prístupovou cestou o celkovej výmere 92 m2. Maloobchoné priestory majú parkovacie státie priamo pred budovou. Priestor by sa mohol využiť ako predajňa, ľahká výroba, či skladové priestory. LOKALITA: Maloobchodné priestory sa nachádzajú v priemyselnej lokalite v okrajovej časti mesta Žiar nad Hronom. Lokalita ponúka výhodnú polohu s napojením na R1 a R2, ktorá je dôležitá pre dostupnosť zo všetkých regiónov Slovenska.   OBJEKT: Maloobchodné priestory sa nachádzajú v uzavretom areály. Priestor o výmere 92 m2 sa skladá z hlavnej miestnosti s rozmerom 6m x11m a 1 menšej miestnosti. V priestore sú samostatné dámske,pánske toalety.   V danom areály sa nachádza viacero výrobných budov, obchodných prestorov s možnosťou rozšírenia prenájmu.V areály je možné si prenajať spevnenú parkovaciu plochu, momentálne voľných 3000m2.   CENA na m2 Cena za kancelárske priestory: 6,5 Eur/m2 Obchodné priestory: 5,5 Eur/m2 Cena za výrobné priestory: 4,3Eur/m2 Cena za vonkajšie plochy: 1,40 Eur/m2  Ceny sú uvedené bez energií. Varianty možnosti prenájmu v závislosti od dohody. Priestor je k prenájmu ihneď. prenajom, kancelárie,hľadám kanceláriu, vyrobne priestory, parkovanie, parkovacie miesto, areal, predam halu, na predaj, na prenajom, administrativne priestory, vyrobna hala, pri dialnici, skladové piestory  
Výrobno-skladové priestory, 200 m2.
Ponúkame na prenájom výrobno-skladové priestory s výbornou dopravnou dostupnosťou nachádzajúce sa v uzavretom areáli v Považskej Bystrici o celkovej úžitkovej výmere 200 m2. Pozostávajú z troch priestorov, kancelárie, skladu a zázemia kde sa nachádza 2x WC, kúpeľňa. Ihneď voľné a užívaniaschopné. Napojené sú na elektrinu 220/380, vodu, odpad, kúrenie, 3x vstupná brána. Priestory môžu byť využité na predajňu, výrobu, služby, sklad, distribúciu a podobne. Cena prenájmu 1500,- Eur/mesiac. Energetický certifikát nebol predložený. Bližšie informácie pri obhliadke.
Ponúkame Vám na predaj výrobno - skladový priestor
Ponúkame Vám na predaj alebo prenájom výrobno - skladový objekt nachádzajúci sa v priemyselnom areáli ZTS Dubnica nad Váhom. Komerčno-priemyselná hala sa skladá z 3-hál cca po 1000 m² a každá je vybavená dvoma samostatnými žeriavmi. Je vhodná pre viacúčelový zámer, možnosť: obrábania kovov, zváranie. Prístup s kamionom z 3 miest. Na prvom poschodí sú kancelárie, zasadacia miestnosť, soc. zariadenia, šatne cca 1000 m². Ponúkané výrobno-skladové a administratívne priestory nachádzajú sa vo veľkom stráženom priemyselnom areáli ZTS. Areál má vyhradených 1300 m² pre parkovanie aút a bicyklov pre nájomníkov aj zákazníkov a výborný prístup pre osobné aj nákladné autá. V dosahu areálu je možnosť stravovania, autobusové zastávky smer Trenčín/Ilava.