bazár, predaj, inzercia, predám

Vysadkársky vak GK-30 čsla

Kategória: Zberateľstvo

Ponúkam GK-30, cena za 1 kus 80 eur.
Vysadkársky vak GK-30 čsla
Podobné inzeráty
Predám výsadkársky vak
Predám výsadkársky vak čsľa v zachovalom stave.
Predám zbierku vojenských odznakov ČSĽA, ASR  a baterku
Predám zbierku odznakov ČSĽA, ASR a PZSR len spolu, všetko za 10€ + poštovné. Baterku - svietidlo ČSĽA - funkčné za 5€ + poštovné. Prosím kontaktovať len na email: alkoben333@
Dostojnicke kosele CSLA
Ponukam na predaj dostojnicke kosele CSLA bez znaku CSLA Velmi kvality materia
Vysadkarsky nôž Bundeswehr
Starý vojensky gravitačný nôž
Vojenske veci armády ZSSR.
Ponúkam na predaj tieto veci vojakov sovietskej armady: 1) vojenská celta 180x180 cm, časť je trosku vyblednuta od slnka, sú dva malé fľaky, stav ako na foto- cena 35 eur. 2) batoh vojakov sovietskej armady, stav ako na foto cena 20€. 3) vojenský (výsadkársky) komplet trojdielnej sady na jedlo - ešus a fľaša s original obalom, nový, nepoužívaný -cena 30€. Pošlem aj poštou. K cene treba prirátať poštovné. Pozri ostatné moje inz.
KOMPLET Uniforma ČSĽA ┃slávnostná, rotmajster
Predám uniformu ČSĽA vo výbornom, skoro novom stave. Uniforma je poddôstojníckej hodnosti rotmajstra. Sako ani nohavice nie sú nijako pošpinené, nosené museli byť len minimálne, rovnako ako aj brigadírka. Veľkosti nohavíc a saka sú rovnaké, jedná sa teda o pekný set. Veľkosti: Sako - III 47/2 (na výšku približne 172 cm a obvod hrude 106 cm) Nohavice - III 47/2 Brigadírka - veľ. 54 Na nohaviciach sa miestami nachádzajú veľmi malé, ťažko povšimnuteľné dierky (viď 4. foto odzadu) veľkosti menšej než je špendlíková hlavička, nepredstavujú teda žiaden problém pre výstavu / používanie uniformy. V prípade záujmu, otázok či nejasností neváhajte volať, písať.