bazár, predaj, inzercia, predám

vysavac eta elektrolux sencor

Kategória: Vysávače

predam podlhovasty vysavac eta 1800w 25e elektrolux 1800w cerveny 45e sencor zlty 1200w 35e
vysavac eta  elektrolux sencor
Podobné inzeráty
Robotický laserový vysávač - SENCOR SRV 9250BK
Predám robotický vysávač s mopom. Plne funkčný bez poškodenia. Kupovaný v NAY (už nie je v záruke, má 2 a pol roka). Dôvod predaja: dlhšie nebol využívaný (malý byt a veľa nábytku). Vysávač bol otestovaný a vyčistený. Mám k nemu aj náhradný filter a 2ks náhradných zametacích metličiek. Nemám k nemu handru k mopu, dá sa kúpiť za 3€. Predávam všetko čo je na fotkách + krabica. Vysávač sa ovládať aj cez aplikáciu, kde si viete nastaviť do detailov celý priebeh vysávania. Poprosím len seriózny záujem, ak nedvíham napíšte mi SMS alebo mail. Najlepšie osobný odber v KE, v prípade veľmi vážneho záujmu ho môžem aj poslať kuriérom. Pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene. Základné info: Robotický vysávač Sencor SRV 9250BK - Ideálny na upratovanie kobercov, plávajúcich podláh, parkiet, linolea, dlažby - Infračervený protinárazový čelný snímač - Veľmi tichý chod vhodný k domácim maznáčikom - BLDC motor pre dlhodobú životnosť - Navádzací systém Sencor Nav. 15.0 - Gyroskopická navigácia - Mokré vysávanie - Nárazníkový senzor na detekciu prekážok - Postranné rotačné kefy - Výdrž batérie: 120 min - Čas nabíjania: 5 hodín - Nádoba iba na suché vysávanie – 475 ml prach - Kombinovaná nádoba na vytieranie – 240 ml prach a 230 ml vodná nádrž - Dokovacia stanica - Časovač - Hlučnosť: 60 dB Viac detailov:
Ručny vysávač Black & Decker +ETA Aku ručny vysávač
Ručny vysávač Black & Decker Vysávač Black & Decker PV1405N Väčši,výkonnější. Patentovaná konštrukcia hubica otáčacia,pre horšie prístupné miesta Jednoducho otvoríte bočný kryt a vyprázdnite nečistoty do odpadkového koša Nabijacia stanica Cena 14€+postovné./Nové 78€/ Poznámka-Treba dokupit vymenitelny filter do vysávač Black & Decker ,to sa opotrebovalo. ETA Aku ručny vysávač na prach a na vodu 9€+postovné.
Vreckový vysávač ETA
Predám vreckový podlahový vysávač ETA, výborný stav, spokojnosť, príslušenstvo na foto. Objem vrecka/nádoby: 3 l, Maximálna hlučnosť: 68 dB, Regulácia výkonu, Operačný rádius: 10 m, Materiál rúrky: kov, Hmotnosť: 7,2 kg. Dôvod predaja kúpa nového. Info
ETA Raggio 5225 90000
Predam plne funkcny ETA Raggio 5225 90000, vyuzivame ho minimalne pretoze mame doma privela prekazok ktore nevie prekonat :D Pridavame aj nahradne filtre a metlicky. Kontaktovat prosim iba sms alebo email. Pozri aj dalsie inzeraty mozno sa ti nieco zide :) Cena pevna, zlavu nedavam. Osobný odber Sala, Nitra, posielam postou alebo cez zasielkovnu. Dakujem. ----------------------------------- Výkonný robotický vysávač ETA Raggio podlahu dokonale vysaje a zároveň umyje. V priestore sa skvele orientuje vďaka laserovému navádzaniu a jeho ovládanie hravo zvládnete z mobilu alebo tabletu – stačí si zdarma stiahnuť APLIKÁCIU pre iOS alebo Android dostupnú v ČEŠTINE. Vysávač Raggio sa navyše spoľahlivo postará nielen o upratovanie, ale aj sám o seba – keď príde ten správny čas na údržbu niektorej z jeho častí, vysávač vás na to sám upozorní. S chytrou aplikáciou ETA RAGGIO sa tak môžete vlády nad čistou domácnosťou ujať aj vy. Aplikácia je k stiahnutiu ZDARMA na Apple Store (pre operačný systém iOS) alebo Google Play (pre operačný systém Android). Jednoducho ju nainštalujete do svojho mobilného telefónu alebo tabletu a potom je už čistá podlaha otázkou niekoľkých málo pohybov po obrazovke. Technické parametre: Doba prevádzky: 100 Virtuálna stena: áno, v mobilnej aplikácii Zdroj energie: akumulátorový (Li-On) SMART: áno Hlučnosť: 75 Mopovanie: áno Šírka: 34 cm Výška: 10 cm Hĺbka: 34 cm Hmotnosť: 3.97 kg
Predám bezdrôtový tyčový vysávač 2v1
Predám bezdrôtový tyčový vysávač 2v1 Concept VP4136. Obsahuje batériu, takže ho stačí len nabiť a vysávať. Nemusíte za sebou ťahať kábel. Je šikovný, ľahký a do bytu ideálny. Vysávač jemne pomáha pri vysávaní a ťahá dopredu. Výdrž batérie (Podľa výrobcu 55 minút) - Povysával som na jedno nabitie 2x trojizbový byt a ešte v ňom bola baterka. Väčšinou som ho po druhom povysávaní dal nabiť. Doba nabíjania na plno nabitý vysávač: 4-5 hodín Vhodný na všetky druhy podláh, kobercov a zvláda aj zvieracie chlpy a vlasy pretože na spodku je motorizovaná turbokefa, ktorá sa točí a zbiera chlpy (viď foto). Vysávač disponuje aj odnímateľným ručným vysávačom, ktorý využijete na upratovanie drobných nečistôt. Zberná nádoba má 0,6 litra s vlastným filtrom. Vysávač sa dá zložiť na polovicu pre ľahšie skladovanie. Zaberá tým menej miesta. Taktiež má led osvetlenie, aby ste videli smietky na podlahe. K vysávaču mám všetky doplnky, nabíjací kábel a taktiež ešte krabicu. Vysávač bol kupovaný na Alze 22.1.2022 takže sa na neho ešte vzťahuje záruka nejakých 6 mesiacov. Dôvod predaja: Sťahujeme sa do domu, kde sme si kúpili priemyselný vysávač, ktorý zvládne aj vonkajšie prostredie a väčšie nečistoty. Cena: 70€ - pri rýchlom jednaní sa vieme dohodnúť na cene Neposielam na dobierku ani kuriérom. Len osobný odber Košice KVP (viete si ho aj vyskúšať)
VYSÁVAČ S VODNÝM FILTROM DS 6 PREMIUM Kärcher
Predám VYSÁVAČ S VODNÝM FILTROM DS 6 PREMIUM + FILTER NA OCHRANU MOTORA PRE VYSÁVAČ S VODNÝM FILTROM DS (nové) Vysávač je vo výbornom stave. Kupovaný pred rokom. Môžete písať na WhatsApp. Môžem poslať viac fotiek/videí. Celý popis tu: Vysávač s vodným filtrom DS 6 Premium neznamená iba dôkladne povysávané podlahy, ale navyše sa postará o odpadový vzduch na 99,95% očistený od prachu a najjemnejších čiastočiek alergénov, spórov húb, baktérií, či výlučkov roztočov. To vedie k citeľne príjemnejšej klíme v miestnosti. Na rozdiel od bežného vysávača s filtračným vreckom stavia vysávač s vodným filtrom DS 6 Premium na prirodzenú silu vody, ktorá sa vo filtri rozvíri vysokou rýchlosťou. Nasaté nečistoty musia prejsť touto rozvírenou vodou, a tým sa veľmi efektívne odfiltrujú zo vzduchu a naviažu na vodu. Výsledkom je čerstvý, mimoriadne čistý odpadový vzduch vhodný aj pre alergikov. V štandardnej výbave je štrbinová hubica, hubica na čalúnenie a odpeňovač FoamStop (30 ml). Osobný odber Bratislava.