bazár, predaj, inzercia, predám

Vysoké čierne čižmy nad koleno na opätku 38

Kategória: Topánky, obuv

Mám na predaj moderné vysoké čierne kozačky na malom opätku nad koleno. Uväzujú sa šnúrkou v najvyššej časti. Obúvajú sa ľahko. Pohodlné nosenie. Pár krát obuté (3-4x). Veľkosť je EU 38.
Materiál: semiš. Pôvodná Cena 79,99€ teraz predám za 39€.
Vysoké čierne čižmy nad koleno na opätku 38
Podobné inzeráty
Dámske kožené čižmy na zimu
Predám dámske čierne čižmy. Čižmy majú po celej dĺžke z vonkajšej strany strieborný zips. Strieborný detail je aj na opätkoch. Vo vrchnej časti čižmy sa dá zips rozopnúť, a pod ním sa nachádza vložený klin z gumy, ktorá je pružná, takže takto sa horná časť čižmy vie prispôsobiť šírke lýtka. Z vnútornej strany sa po celej dĺžke zapínajú čiernym zipsom. Čižmy sú z vnútra zateplené kožúškom. Spodná časť čižmy je z pravej kože. Čižmy síce nie sú nové, boli však nosené len občasne, čiže majú len bežné známky opotrebenia. Na čižmách sú vymenené nové opätky z dôvodu, že v pôvodných opätkoch sa v zime šmýkalo. Teraz sú už protišmykové. Rozmer: Veľkosť 38 Výška opätku: 3 cm Výška čižmy bez opätku: cca 38,5 cm Cena: 8,5 eur + poštovné Odporúčam pozrieť aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem
Cizmy 37
Bezove semisove nad kolena, c.37, vyska opatku 8 cm, vyska ciziem 64cm, malo nosene, 15€ Cierne kozene vyteplene po kolena, so zipsom, c.37, vyska opatku 10cm, vyska ciziem 44cm, malo nosene, 20€ Cierne kozenkove vyteplene nad kolena, c.37, vyska opatku 14,5cm, vyska platformy 4,5cm, vyska ciziem 62 cm, nosene, 15€ Bezove kozene pod kolena s hrubym opatkom, so zipsom, c.37, vyska opatku 11,5cm, vyska platformy 2cm, vyska ciziem 39cm, malo nosene, 15€ Vsetky su velmi pohodlne (aj tie najvyssie vdaka vysokej platforme), ODPORUCAM. Pri kupe 3 parov topanok z mojich inzeratov stvrte ZADARMO.
Vysoke cizmy Salamander
Cierne kozene -semis cizmy Salamander, velkost 39, takmer nenosene. Vyska opatku 10 cm. Cizmy su nad koleno. Cena 30€+postovne, alebo osobny odber v BA
Rozne cizmy
Cervene a cierne vysoke cizmy s pasikom po boku. Velkost 37, cena/par 18Eur (cizmy boli 1x obute,su bez poskodenia). Cierne vysoke lakovane cizmy, velkost 37, cena 22Eur (cizmy boli 1x obute,bez poskodenia).
Čižmy mušketierky
Predám úplne nové čižmy, nenosené, brúsená koža. Veľkosť 37, značka Lazzarini. Typ čižmy muškatierky - nad koleno, ale dajú sa zohnúť aj na nižšie /3/4 čižmy alebo pod koleno/, majú silikón, ktorý na nohe drží. Širší opätok, okolo podrážky sivý kov pre efekt. Pôvodná cena 99,-€. Posielam aj s krabicou. Sú vhodné aj na chudšie nohy.
Krasne zateplene cizmy pod koleno, vel. 38
Predam zateplene cizmy pod koleno, cierne so striebornym, na pohodlnom opatku, velkost 38, nove, nenosene, symbolicka cena 8 eur. Na dobierku neposielam, iba po prevode na ucet alebo osobne v MI.