bazár, predaj, inzercia, predám

Vysoké pánske Tenisky REEBOK fosforové veľkosť 41 (27cm)

Kategória: Topánky, obuv

Predám vysoké pánske tenisky REBOOK veľkosti 41 (27cm) FOSFOROVEJ farby. Tenisky boli obuté max 3x . Sú ľahučké priedušné a ako nové. Zapínanie na suchý zips v hornej časti pekne spevní nohu.

pri záujme kontatovať prosím mailom
ďakujem
Vysoké pánske Tenisky REEBOK fosforové veľkosť 41 (27cm)
Podobné inzeráty
Reebok tenisky
Kultové tenisky REEBOK z jemnej prémiovej kože. Skull Grey / Saddle Brown Veľkosť: 37,5 Sedí na vnútornú dĺžku: 24 cm Ako nové, obuté raz na reklamné foto. Kožený zvršok pre pohodlie Nízky strih dizajnu pre elegantnú a sofistikovanú siluetu EVA medzipodrážka Gumová podrážka Vnútorný jazyk s nápisom Reebok Unikátne detaily na každej obuvi poukazujú na dôležité roky a miesta v histórii spoločnosti Reebok Či už je váš štýl odvážny, klasický alebo nadčasový, alebo čokoľvek medzi tým, tieto tenisky sú správna voľba. Aj keď idete s trendom, zachováte si svoju individualitu.
Reebok Classic Leather Legacy
Predám pánske tenisky Reebok Classic Leather Legacy, veľkosť 42 = 27cm. Tenisky sú nové. V obchodoch stoja 80eur, ja ponúkam za 50eur. BOJNICE OSOBNE alebo POŠTA (+ poštovné k cene).
Reebok Classic Leather Shoes
Predám pánske tenisky Reebok Classic Leather Shoes, veľkosť 42 = 27cm. Tenisky sú nové. V obchodoch stoja 80eur, ja ponúkam za 50eur. BOJNICE OSOBNE alebo POŠTA (+ poštovné k cene).
Rôzne dámske a pánske topánky
Predám dámske a pánske topánky. Osobný odber Košice alebo zašlem poštou. 1. Dámske čierné topánky na podpätku - veľkosť 41, cena 6€. 2. Dámske hnedé topánky na podpätku - veľkosť 41, cena 5€. 3. Značkové LOTTO tenisky - veľkosť 40, cena 5€. 4. Značkové ADIDAS tenisky - veľkosť 40, cena 5€. 5. Dámske tenisky s holografikou - veľkosť 39, cena 6€. 5. Čierno-zlaté športovo elegantné topánky - veľkosť 39, cena 5€. 6. Sandále s mašličkami - veľkosť 40, cena 5€. 7. Marhuľové baleríny s kovovou špičkou - veľkosť 40,cena 4€. 8. Dámske šľapky s kamienkami - veľkosť 39, cena 4€. 9. Pánske topánky - veľkosť 47, cena 8€. 10. Pánske tenisky - veľkosť 45, cena 8€.
Na predaj ako nové pánske tenisky č. 44, Reebok
Predám asi 3x nosené, ako úplne nové, nepoškodené pánske tenisky zn. Reebok, veľkosť č. 44. Kombinácia bielej, sivej a čiernej farby. Tenisky sú ľahučké, pohodlné.
Dámske bežecké tenisky Reebok veľkosť 38
Predám dámske biele tenisky Reebok Fusium Run 20. Ako nové, bez poškodení, použité len 2x. Veľkosť je 38, 24,5 cm. Kupované v zahraničí, nesadla mi veľkosť. Viac na: