bazár, predaj, inzercia, predám

Vysokotlakový čistič Kärcher

Kategória: Záhradná technika

Prodám vysokotlakový čistič Kärcher, který je plně funkční a připraven k použití. Tento výkonný stroj dokáže snadno odstranit nečistoty z různých povrchů,.
Vysokotlakový čistič Kärcher
Podobné inzeráty
Vysokotlakový čistič. Nové. Nerozbalené. Záruka 2roky
Vysokotlakový čistič nový, nerozbalený FIELDMANN FDW4 Technické parametre Príkon: 1200 W Maximálny tlak: 90 Barov. Maximálny prietok: 330 l / hod. Prívodný kábel: 5 m Dĺžka vysokotlakovej hadice: 3 m Výbava: Striekacia pištoľ s nadstavcom a nastaviteľnou tryskou. Šírku striekajúceho lúča a tlak je možné nastaviť potiahnutím variabilného nástavca. Kolieska Napätie/kmitočet:230~240V,50/60Hz Cena:66€ Vysokotlakový čistič nový, nerozbalený FIELDMANN FDW14 Vysokotlakový čistič Príkon: 1400 W. Maximálny tlak: 105 barov. Maximálny prietok: 396 l/hod. Čerpadlo so samonasávacou funkciou. Striekacia pištoľ s variabilnou tryskou: tlakový lúč možno nastavovať rozšíriť/zúžiť a tlak zvýšiť/znížiť potiahnutím dýzy nástavca. Prívodný kábel:5 m Dĺžka vysokotlakovej hadice: 3m Cena:69€ Tel:, najlepšie volať v pracovné dni do 16:30 hod. Na mail, alebo sms odpovedám len keď mi zostane čas. Dopravu viem zabezpečiť až k Vám domov kuriérom už do 24 hodín a k zakúpeným výrobkom pribaľujem zadarmo darček.
Kärcher vysokotlakový čistič
Predám Kärcher vysokotlakový čistič s 1 tryskou
Vysokotlakový čistič Kärcher K3
Predám vysokotlakový čistič Kärcher K3 takmer nepoužívaný. Kupovaný pred dvoma rokmi.
Vysokotlaký čistič  POWERPLUS POWXG 90500
Dobrý deň, Predám úplne nový a nepoužitý vysokotlakový čistič POWERPLUS POWXG90500. WAPka je s kompletným príslušenstvom ešte zabalená v krabici.Vysokotlakový čistič elektrický, vyhotovenie: prenosné, výkon 2200 W, max. tlak 170 bar, prietok 450 l/h, dĺžka hadice 8 m, s kovovým čerpadlom, navijak, nádrž na saponát, kefa na dlažbu, kefa na auto a rotačná dýza.Zaruka 36 mesiacov.Preferujem osobny odber,po dohode aj pošlem.
Karcher K4 vysokotlakovy cistic
Predam cca 2 rocny vysokotlakovu cistic Karcher K4, ma prasknutu plastovu hlavu
Vysokotlakový čistič TOPSHAK TS-HPW2 2000PSI
Predám vysokotlakový čistič TOPSHAK TS-HPW2 na náhradné diely. Bol použitý iba 2 krát a potom prestal pracovať. Ideálny na náhradné diely alebo na opravu. Spolu s hadicou, pištoľou, nádobkou na čistiacu tekutinu a návodom. Osobne odovzdám v Bratislave