bazár, predaj, inzercia, predám

Vysokozdvižný vozík MITSUBISHI FGE15T LPG + benzin

Kategória: Skladová technika

Zachovalý vysokozdvižný vozík MITSUBISHI po príprave a kontrole.

Výrobca: MITSUBISHI
Typ: FGE15
Nosnosť: 1500kg
Pohon: LPG + benzin
Výška zdvihu: 3000mm
Prejazdová výška: 2060mm
Pneumatiky: plné bezdefektové
Záruka: 6 mesiacov

Vozík skladom ihneď k odberu! Možnosť dovozu!

Stav: výborný, po kompletnej príprave, servisnej a technickej prehliadke

Možnosť financovania.

Viac info na požiadanie.

Prosím pozrite aj naše ďalšie ponuky kliknutím na meno dole.
Vysokozdvižný vozík MITSUBISHI FGE15T  LPG + benzin
Podobné inzeráty
Vysokozdvižný elektrický vozík HELI CDD1530 radu J
Predám 6 mesačný , malo používaný Vysokozdvižný elektrický vozík HELI CDD1530 radu J , nosnosť 1500 kg , zdvih 3 m . Elektrický vysokozdvižný vozík HELI CDD1530J Je vybavený elektrickým zdvihom, pojazdom a opornými lyžinami s tandemovými kolesami. Vysokozdvižný vozík je vhodný pre občasné využitie, približne 3 - 4 prevádzky za deň to je cca 6 pracovných hodín. je vhodný na stohovanie, zaskladňovanie paliet do regálových systémov a možno ho využiť aj pre nakládku a vykládku áut. S jeho malým polomerom otáčania a veľmi presnú a ľahkou ovládateľnosťou je ideálna do úzkych skladových uličiek, kde je bezpečnejšie využiť tlačidlo korytnačka (- znižuje rýchlosť vozíka). Vysokozdvižný vozík CDD15J je vybavený vylepšeným vodeodolným mikrospínačom, ktorý je prispôsobený pre užívanie v chladných, vlhkých a prašných podmienkach. Oj je vybavená kvalitnou pneumatickou pružinou, ktorá zaisťuje pomalé vracaní do základnej polohy. Vysokozdvižný vozík možno u nás zakúpiť v niekoľkých variantoch výšky zdvihu: 3000 mm; Tieto vysokozdvižné elektrické vozíky disponujú nosnosťou 1500 kg. Používať by sa mali na spevnenom povrchu, napríklad v skladoch a manipulačných priestoroch. Z dôvodu, že oporné lyžiny sú stále na pevno na podlahe a vidlice sa zdvíhajú hore a dolu. Vozík má dve kvalitné gélové batérie a internú nabíjačku.
Vysokozdvižný vozík Mitsubishi FG35N
Predám nový vysokozdvižný vozík Mitsubishi FG25N so zárukou. Možnosť krátkodobého aj dlhodobého prenájmu. Nosnosť: 3500 kg Zdvih: Triplex 4700 mm Pohon: LPG Motor: Mitsubishi GK25E (46,9kW) Motohodiny: 3 Výbava VZV: Čelný vysokozdvižný vozík s LPG pohonom, Triplex zdvih, 4 pákové sekcie zdvihu, Motor Stage V, plné pneumatiky, predné a zadné pracovné LED svetlá, cúvací alarm, zadná rukoväť s klaksónom, maják, sedadlo Grammer s lakťovými opierkami, závesný bočný posuv, vidlice dĺžky 1200 mm, senzor prítomnosti operátora, slovenské značenie, záruka. Možnosť inštalácie kabíny s kúrením. Autorizovaný servis, možnosť dopravy, použitého VZV ako protihodnoty. Viac informácií na .
Vysokozdvižný vozík MITSUBISHI FG25 LPG
Zachovalý vysokozdvižný vozík MITSUBISHI s nosnosťou 2500kg. Výrobca: MITSUBISHI Typ: FG25T-F25B Nosnosť: 2500kg Pohon: LPG Počet mth: 5720 Výška zdvihu: 3000mm Prejazdová výška: 2100mm Pneumatiky: plné bezdefektové Stav: výborný Výbava: bočný posuv + pozicionér vidlíc, pracovné osvetlenie Vozík po servisnej a technickej prehliadke! Viac info na požiadanie.
Vysokozdvižný vozík Jungheinrich EFG 425
Vysokozdvižný vozík Jungheinrich EFG 425 Vysokozdvižný vozík Jungheinrich je robustné a obratné zariadenie na náročné úlohy. Umožňuje efektívnu prepravu nákladu s hmotnosťou do 2500 kg do výšky 3100 mm. Elektrický pohon. Na vychystávanie objednávok, nakladanie a vykladanie tovaru. Vozík má platné kontroly UDT do konca 07.2023 Vysokozdvižný vozík bol servisovaný v spoločnosti Jungheinrich Poľsko. Špecifikácia vozíka: Výrobca: JUNGHEINRICH Stav výrobku Použitý Rok výroby 2013 Počet prevádzkových hodín 16940 Nosnosť [kg] 2500 Výška zdvihu [cm] 310 Stožiar Duplex Voľný zdvih Bez Čistá cena : 11865,00 EUR - Možnosť prepravy po celej Európe. - Lokalita: Chmielów/Tarnobrzeg, Poľsko
Vysokozdvižný vozík MITSUBISHI   LPG  2,5t  - Desta , VZV
Predám zachovalý vysokozdvižný vozík na LPG ,MITSUBISHI s nosnosťou 2500kg.Vozík je s kabinkou a s kúrení vo veľmi dobrom stave.
Vysokozdvižný vozík so zárukou-Mitsubishi FGE25T
Ponúkam na predaj vysokozdvižný vozík VZV Desta Mitsubishi FGE25T Výrobce:Mitsubishi Typ: FGE25T R.v.: 2007 Pohon: Benzín/LPG Nosnosť: 2500kg Výška zdvihu: 4300 mm/ triplex Dĺžka vidlice: 1150 mm Ďalšia výbava: Bočný posuv Výbava: kompletne pracovne osvetlenie, plné bezdefektové/dušové pneu podla potreby Stav: zachovalý, po servisnej a technickej prehliadke. Záruka 3 mesiace+ komplet servis Možnosť vybavenia leasingu. Možnosť platby na 3 krát. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na telefónnom čísle: