bazár, predaj, inzercia, predám

VÝSTAVBA NA KĽÚČ - NÍZKOENERGETICKÝ RODINNÝ DOM: 115 990,-€

Kategória: Domy

Typ: Rodinný dom
Ulica: Bardejov
Obec: Bardejov

Ponúkame Vám - VÝSTAVBA RODINNÉHO DOMU - praktický 3 izbový bungalov s maximálnym využitím priestoru:
 

úžitková plocha: 80 m2
zastavaná plocha: 100 m2
minimálne rozmery pozemku: 16 × 18 m

Ceny RD v 3 variantoch možnej výstavby /vrátane DPH/ pri rovinatom pozemku:
HRUBÁ STAVBA: 44 790,-€
HOLODOM PLUS: 102 990,-€
NA KĽÚČ v prevedení ŠTANDARD: 115 990,-€
 
Výhody projektu:


katalógový projekt
energetický certifikát v triede A0, mesačné náklady na vykurovanie do 100,-€ mesačne 
možnosť vyhotovenia domu: nízkoenergetický, pasívny, nulový
realizácia voliteľných súčastí stavby – napr. alarm, kamerový systém, rekuperácia, krbový systém
certifikát kvality stavby
záručný a pozáručný servis


V projekte je možnosť bezplatných, malých úprav v dispozičnom riešení interiéru stavby, zrkadlové otočenie, zmena umiestnenia terasovej plochy /v rámci projektových možností/.

Možnosť výberu zhotovenia stavby – tehla, Ytong, betónový monolit. Predpokladaný termín dokončenia hrubej stavby v závislosti od zvolených materiálov už do 1 mesiaca.


Vybavíme za Vás:


finančné a právne služby
stavebné a územné konanie
inžinierske siete
dotáciu na tepelné čerpadlo, fotovoltiku
kolaudáciu


Ponuku nájdete na stránke: , ID 13849, call centrum: 0911 175 510.

Status: aktívne
Vlastníctvo: iné
Stav: novostavba
Celková plocha: 100 m2
Úžitková plocha: 80 m2
Počet podlaží: 1
Počet izieb: 3
Kúpeľňa: áno
Počet kúpeľní: 1
Energetický certifikát: A
Terasa: áno
VÝSTAVBA NA KĽÚČ - NÍZKOENERGETICKÝ RODINNÝ DOM: 115 990,-€
Podobné inzeráty
Na predaj rodinný dom novostavba, Prešov - Ľubotice
onúkame na predaj rodinný dom - typu bungalov (novostavba vo výstavbe) v meste Prešov v časti Ľubotice. Žiadaná lokalita Prešova a to Ľubotice, kde prebieha výstavba rodinných domov v počte 6x, ponúka bývanie priamo v meste, s rýchlou dostupnosťou na sídlisko Sekčov, do hlavného obchodného ale aj priemyselného diania priamo v Ľuboticiach ako aj Strojnícka či Bardejovská ulica. Plánovaná výstavba začína v skladbe 2x RD čím bungalov č. 1 sa nachádza na pozemku o výmere 451 m2 z čoho zastavaná plocha je 134 m2. Ponuka 6x RD: Dom H1 451 m2 - výstavba prebieha - 284 500 eur Dom H2 454 m2 - výstavba prebieha - 289 000 eur Dom H3 484 m2 - plánovaná výstavba - 289 000 eur Dom H4 483 m2 - plánovaná výstavba - 289 000 eur Dom H5 474 m2 - plánovaná výstavba - 287 200 eur Dom H6 466 m2 - plánovaná výstavba - 285 700 eur Skladba rodinného domu: - zádverie 6,26 m2 - chodba 5,99 m2 - WC 2,66 m2 - obývacia izba + kuchyňa 37,62 m2 - komora 3,93 m2 - spálňa 12,87 m2 - kúpeľňa + WC 7,45 m2 - izba 12,66 m2 - izba 12,34 m2 - technická miestnosť 2,23 m2 - závetrie 1,63 m2 Terasa je zakreslená o výmere 13 m2 ale nie je súčasťou diela, len na požiadanie. Rodinný dom sa ponúka v stave holodom. - základy a základová doska - betón, debniace tvárnice, obvodový plášť - Porobetón Termalica 300 mm, zateplenie fasády - polystyrén - 150 mm, vonkajšia omietka - silikón, sokel - farba marmolit, vnútorné priečky 120 mm, vnútorné omietky - základná biela farba, sadrokartónové podhľady, krov - strecha valbová, vylez do podkrovia - 40 m2 úložného priestoru, schody do podkrovia - sklápacie, zastrešenie - strešná krytina betónová, zateplenie stropu - minerálna vlna 200 + 100 mm, kúrenie - teplovodné podlahové, zateplenie podlahy polystyrén 50 + 50 mm, podlaha - poter, komín ( predpríprava pre krb ), príprava na tepelné čerpadlo, dažďové zvody - pozinkovaný plech, nad terén.... Interiér obsahuje: rozvody elektriny, vody, kanálu, zásuvky, vypínače, ističová skriňa, 1x vývod svetla v každej miestnosti, vývod rozvodu pre práčku, sušičku, okná plastové Salamander/Hesta, vnútorné a vonkajšie parapety, plastové vstupné dvere Exteriér: vývod vody, zásuvka / 220 V, vývod pre svetlo a vypínač ( vstup a terasa ), Pozemok: úprava terénu - štandard - len pod rodinným domom V CENE NIE JE ZAHRNUTÉ: Úprava terénu, oplotenie, chodníky, dlažby, krb, vnútorné vybavenie a terasa, tepelné čerpadlo, zásobník vody,... Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s predajom nehnuteľnosti. Nikola Janoková tel.č.:
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
NÍZKOENERGETICKÁ NOVOSTAVBA -  drevodom PRAKTIK
Ponúkam na predaj nízkoenergetický montovaný dom PRAKTIK 4-izbový už od 78 990 € (v stave holodom, cena bez pozemku). Aj vy máte potrebu po náročnom pracovnom dni ujsť niekam do oázy pokoja? Vďaka komplexným službám, od financovania až po odovzdanie kľúčov od Vášho nového domu, Vám pomôžem splniť Váš sen o novom bývaní. Ponúkam Vám na predaj moderný, nízkoenergetický bungalov PRAKTIK o výmere 110 m2 zastavaná plocha, v stave holodomu resp. na kľúč /možnosť voľby/. Dispozičné riešenie: vstupná hala - 3,64 m2 chodba - 6,55 m2 obývacia izba + kuchyňa + jedáleň - 32,97 m2 spálňa - 13,99 m2 izba - 9,18 m2 pracovňa - 9,98 m2 kúpeľňa 1 - 6,68 m2 kúpeľňa 2 - 4,64 m2 sklad - 2,39 m2 Rodinný dom Praktik v 4-izbovom prevedení poskytuje taktiež dostatok priestoru pre rodinu v interiéri aj v exteriéri. Čo je balík "BEZ STAROSTÍ" ( dom na kľúč ): Postavíme váš rodinný dom so základovou doskou a zrealizujeme uzavretú hrubú stavbu - steny so zateplením, strecha, okná, vchodové dvere, bleskozvod, žľaby, elektro a vodoinštalácia, vykurovanie a ohrev TUV. Pripravíme váš dom na nasťahovanie. Hrubú stavbu dokončíme tak, aby ste sa nasťahovali do Vášho nového domu s hotovou kúpeľňou a WC, podlahami, dverami a vnútorným osvetlením. Jedinou Vašou úlohou bude priniesť si nové papuče. V prípade potreby je aj zrealizovanie doplnkových služieb: - vybavenie stavebného povolenia - napojenie na inžinierske siete - kompletné dokončenie domu - ploty, chodníky a pod. Cena tohto rodinného domu je: na kolaudáciu - 78.990 eur na bývanie - 98.990 eur bez starostí - 118.990 eur. GARANCIA CENY AŽ NA JEDEN ROK!!! Výhody: - nízka energetická náročnosť - mesačné náklady 80 eur/mesačne - dom na mieru - certifikované materiály - ekologické bývanie - V prípade záujmu Vám vytvoríme cenovú ponuku na mieru – zelenú strechu na pultovú, sedlovú alebo plochú strechu. Ktorýkoľvek rodinný dom si môžete po konzultácií s našimi odborníkmi upraviť podľa Vašich predstáv a to od samotného projektu pôdorysu až po výber fasády, okien a strechy. V cene je zahrnutá sprostredkovateľská provízia a kompletný poradenský a právny servis. V prípade záujmu aj hypotekárny servis, s ktorým Vám radi bezplatne pomôžeme. Bližšie informácie Vám radi poskytneme: Bc. Martina Marušincová tel.: email: martinkamaru@
VÝSTAVBA NA KĽÚČ: NÍZKOENERGETICKÝ BUNGALOV - 115 990,-€
Typ: Rodinný dom Ulica: Gelnica Obec: Gelnica Ponúkame Vám - VÝSTAVBA RODINNÉHO DOMU - praktický 3 izbový bungalov s maximálnym využitím priestoru:   úžitková plocha: 80 m2 zastavaná plocha: 100 m2 minimálne rozmery pozemku: 16 × 18 m Ceny RD v 3 variantoch možnej výstavby /vrátane DPH/ pri rovinatom pozemku: HRUBÁ STAVBA: 44 790,-€ HOLODOM PLUS: 102 990,-€ NA KĽÚČ v prevedení ŠTANDARD: 115 990,-€   Výhody projektu: katalógový projekt energetický certifikát v triede A0, mesačné náklady na vykurovanie do 100,-€ mesačne  možnosť vyhotovenia domu: nízkoenergetický, pasívny, nulový realizácia voliteľných súčastí stavby – napr. alarm, kamerový systém, rekuperácia, krbový systém certifikát kvality stavby záručný a pozáručný servis V projekte je možnosť bezplatných, malých úprav v dispozičnom riešení interiéru stavby, zrkadlové otočenie, zmena umiestnenia terasovej plochy /v rámci projektových možností/. Možnosť výberu zhotovenia stavby – tehla, Ytong, betónový monolit. Predpokladaný termín dokončenia hrubej stavby v závislosti od zvolených materiálov už do 1 mesiaca. Vybavíme za Vás: finančné a právne služby stavebné a územné konanie inžinierske siete dotáciu na tepelné čerpadlo, fotovoltiku kolaudáciu Ponuku nájdete na stránke: , ID 13856, call centrum: 0911 175 510. Status: aktívne Vlastníctvo: iné Stav: novostavba Celková plocha: 100 m2 Úžitková plocha: 80 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 3 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: A Terasa: áno
Predaj nový nízkoenergetický BUNGALOV v Prešov, Kúty.
Ponúkam na predaj nový nízkoenergetický rodinný dom typu BUNGALOV v Prešov, Kúty. Kúty sú mestská časť Prešova, nachádzajúca sa v severnej časti mesta, doprava zabezpečovaná MHD. Rodinný dom na predaj je NOVOSTAVBA, cca 2ročný dom, nízkoenergetický bungalov, energetická trieda A1, tiež je vybavený rekuperačnou jednotkou. Rodinný dom na predaj je moderne riešený, pozostáva z dvoch samostatných spální, obývacej izby s kuchyňou, kúpeľne s WC, samostatné WC s umývadlom, predsieň, technická miestnosť. Rodinný dom na predaj má podlahové kúrenie a kozubovú pec. Rodinný dom na predaj je postavený na mierne svahovitom pozemku o výmere cca 1200 m2. Zastavaná plocha domu je cca 100 m2, úžitková plocha je cca 80 m2. K domu patrí aj terasa o výmere cca 26 m2. Na pozemku je postavený aj záhradný domček o výmere cca 20 m2, pod ktorým sa nachádza pivnica. Na pozemku sú urobené kompletné terénne úpravy a výsadby realizované profesionálmi, tiché prostredie, veľa zelene. Výhodou je tiež dostatočné miesto vhodné na pohodlné parkovanie, cca 4 parkovacie miesta. Pozemok je oplotený, brána na pozemok na diaľkové ovládanie. Rodinný dom na predaj je kompletne vkusne zariadený, všetko v cene, nové v prevedení vyšší štandard, odporúčame obhliadku domu, rodinný dom dá sa ihneď užívať, nestaviate - bývate. Cena za dom so zariadením a s pozemkom je 319.000,- EUR.
Na predaj rodinný dom, novostavba, bungalov, Ľubotice
Ponáhľajte sa, ponuka je limitovaná, platí len pre prvých 3 zákazníkov. Garancia úroku na 1% po dobu .... rokov. Ako je to možné? Prvé 3 roky zaplatíme všetko čo bude nad 1% úroku z hypotéky za Vás. - prvý klient v poradí získava garanciu 1% úroku na hypotéke 3 roky - druhý klient v poradí získava garanciu 1% úroku na hypotéke 2 roky - tretí klient v poradí získava garanciu 1% úroku na hypotéke 1 rok Podmienky: - hypotéka z kúpnej ceny vo výške do 200 000 eur - obdobie splatnosti 30 rokov - fixácia 3 roky - úroková sadzba do 4,5% p. a. Koľko ušetríte na mesačných splátkach? - pri 3 rokoch cca 20 000 eur - pri 2 rokoch cca 14 000 eur - pri 1 roku cca 7000 eur Ponúkame na predaj rodinné domy - typu bungalov (novostavba vo výstavbe) v meste Prešov v časti Ľubotice. Žiadaná lokalita Prešova a to Ľubotice, kde prebieha výstavba rodinných domov v počte 6x, ponúka bývanie priamo v meste, s rýchlou dostupnosťou na sídlisko Sekčov, do hlavného obchodného ale aj priemyselného diania priamo v Ľuboticiach ako aj Strojnícka či Bardejovská ulica. Dom H1 459 m2 - výstavba prebieha - 284 500 eur Dom H2 484 m2 - výstavba prebieha - 289 000 eur Dom H3 484 m2 - plánovaná výstavba - 289 000 eur Dom H4 483 m2 - plánovaná výstavba - 289 000 eur Dom H5 474 m2 - plánovaná výstavba - 287 200 eur Dom H6 466 m2 - plánovaná výstavba - 285 700 eur Skladba rodinného domu: - zádverie 6,26 m2 - chodba 5,99 m2 - WC 2,66 m2 - obývacia izba + kuchyňa 37,62 m2 - komora 3,93 m2 - spálňa 12,87 m2 - kúpeľňa + WC 7,45 m2 - izba 12,66 m2 - izba 12,34 m2 - technická miestnosť 2,23 m2 - závetrie 1,63 m2 - terasa o výmere 13 m2 Rodinný dom sa ponúka v stave holodom. - základy a základová doska - betón, debniace tvárnice, obvodový plášť - Porobetón Ytong 300 mm, zateplenie fasády - polystyrén - 150 mm, vonkajšia omietka - silikón, sokel - farba marmolit, vnútorné priečky 120 mm, vnútorné omietky - základná biela farba, sadrokartónové podhľady, krov - strecha valbová, vylez do podkrovia - 40 m2 úložného priestoru, schody do podkrovia - sklápacie, zastrešenie - strešná krytina betónová, zateplenie stropu - striekana izolácia 300mm, kúrenie - teplovodné podlahové, zateplenie podlahy polystyrén 50 + 50 mm, podlaha - poter, príprava na tepelné čerpadlo, dažďové zvody - pozinkovaný plech, nad terén.... Interiér obsahuje: rozvody elektriny, vody, kanálu, ističová skriňa, 1x vývod svetla v každej miestnosti, vývod rozvodu pre práčku, sušičku, okná plastové Salamander/Hesta, vnútorné a vonkajšie parapety, plastové vstupné dvere Exteriér: vývod vody, zásuvka / 220 V, vývod pre svetlo a vypínač ( vstup a terasa ), exteriérové žaluzie. Pozemok: úprava terénu - štandard - len pod rodinným domom V CENE NIE JE ZAHRNUTÉ: Úprava terénu, oplotenie, chodníky, dlažby, vnútorné vybavenie , tepelné čerpadlo, zásobník vody, oplotenie terasy, Cena nehnuteľno