bazár, predaj, inzercia, predám

Výtrusné rastliny, predám herbár

Kategória: Ostatné

Ponúkam herbárové listy. Machy, lišajníky, huby.Paprade a prasličky sú už vypredané. Odborné spracovanie. Zašlem dobierkou alebo osobné prevzatie v Michalovciach. Zopár pridám zadarmo. Cena dohodou plus poštovné.
Výtrusné rastliny, predám herbár
Podobné inzeráty
Predám kvalitne spracovaný herbár 40 rastlín
Predám kvalitne spracovaný herbár 40 rastlín s tvrdým zakladačom. Herbár obsahuje aj názvy čeľadí rastlín. Prosím iba SMS, následne sa Vám ozvem.
Predám herbár, byliny, letné aj zimné púčiky drevín
Herbárové listy. Byliny, dreviny, výtrusné. Vyše 120 druhov. Zber 2023, 2022 a spracovanie s odbornosťou RNDr. som robila ja sama. Aj k diplomovej práci. Rastliny bez nalepenia vložené v euroobaloch s popisom (názov a čeľaď lat., slov., biotop, dátum zberu). Aj menší počet zašlem poštou. Zopár pridám zadarmo. Osobné prevzatie v Michalovciach. Cena dohodou plus poštovné dobierkou.
Predám herbár - byliny, machy, letné aj zimné vetvičky
Herbárové listy. Byliny, dreviny, výtrusné, Odborné spracovanie.Viac ako 120 druhov. Aj k diplomovej práci. Rastliny bez nalepenia vložené v euroobaloch s popisom (názov a čeľaď lat., slov., biotop, dátum zberu). Aj menší počet zašlem poštou. Zopár pridám zadarmo. Osobné prevzatie v Michalovciach. Cena dohodou, plus poštovné dobierkou.
Predam jazierkovu techniku
Predam jazierkovu techniku Predam filte v pripade zaujmu aj rastliny. Jazierkovy filter: PondoPress 5000 Cena: 80 eur Rastliny: Trst obycajna - Phragmites australis Palka uzkolista - Typha angustifolia Lekno - Marliacea Albida Lekno - Madame Wilfron Gonnere a ine rastliny. Cena za jedno lekno 30eur ostatne podla dohody. Rastliny bude potrebne presadit ale lekna aj ostatne rastliny kvitnu. Najlepsie osobny odber.
Herbár pre deti pdf
#predam pdf triedny herbár liečivých byliniek (33 strán) Obsahuje 10 bylín (obrázok +názov +strana na nalepenie bylinky a strana na vyfarbenie) Cena: 0,50€ V prípade záujmu, poprosím spravu.
Herbár
Predám herbár kvetov, listov a rôznych tráv. Označenie: Druh- latinský a slov. názov Čeľaď-latinský a slov. názov Lokalita zberu. Kus za 0,70€. Pri väčšom odbere zľava